Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulstræk og V6 biturbo motor

Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulstræk og V6 biturbo motor

Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versionen vil indarbejde sport og to hybride varianter, en prop, der i sidste ende kunne nå Europa.

Ford Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissioner

Ford Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissioner

Ford Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissioner

Ford Fusion, amerikansk Mondeo vil være sporty og færre emissioner

Ford Mondeo er en global bil, nyhed hver introduceret til det amerikanske marked skal obserbarse omhyggeligt i vores land. Ikke overraskende stor sedan Ford Det er samlet i anlægget Almussafes (Valencia) og det kan påvirke hver af de beslutninger, der er truffet af konsortiet. Derfor udseende 2017 model år Ford Fusion -den navn Amerikanske version af Mondeo- og nye versioner er vigtig.

Den første af disse er den Sport version af Ford Fusion, en sportspræstationer variant Altras og firehjulstræk i stand til at få mest muligt ud af den fantastiske ramme af den amerikanske model Mondeo. Dens motor, som det sømmer sig det amerikanske marked er en V6 benzinmotor med 2,7 liters slagvolumen og 325 twin-turbo bebuder hk maksimal effekt og maksimalt drejningsmoment på 48,4 mkg eller hvad er den samme, excellerer i næsten 50 BHP og 14 MKG japanske rivaler 3,5 V6 motor, som den er målt. Dens magt når ud til alle fire hjul via en firehjulstræk af seneste udvikling og sidder på en Afprøvet kontinuerligt variabel dæmpning i stand til at bevæge sig fra et firma til blød en, der kan minimere konsekvenserne mod små jordfaldshuller forårsaget af regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt anderledes i deres tilgang er den Ford Fusion Hybrid og plug-in hybrid Fusion Energi (Med et i) i to versioner, som forbedrer ydelse og kunne nå sin elektromotor drevet 137 km / t. Både premiere software, der gør dem vinde raffineret kører, maksimere kørsel fornemmelser, der kan tilbyde og forbedrer genoplade hastighed af regenerativ bremsning, stand nu fange 95% af energien spredes.

Fusion Ford Mondeo 2017Desuden har elmotorer forbedret deres effektivitet, hvilket vil resultere i, at forbedring i brændstoføkonomi og i tilfælde af stikket, en stigning på autonomi i elektrisk tilstand, som i dette tilfælde overstiger nu 30 km før du skifter til konventionel hybrid mode, men ikke det ville være nok til at nå den blå etiket nul-emissions bil Spanien-. Selv hvem ved, om i en fremtidig udvikling 7,6 kWh batteri Den kan udskiftes med en højere ydelse. I øjeblikket kan dette genoplades kun 2,5 timer i en konventionel prop

Udstyre Ford Fusion 2017

den sikkerhed og hvad det har at gøre med den udstyr Det er, sammen med kørsel, anden søjle i Ford Fusion. Det fastholder således fodgænger afsløring systemet og indeholder en ny vognbane holde system, der kommer til at slutte sig til trafik alarmsystemer, der nærmer sig bagenden af ​​køretøjet.

Integration med universet multimedie Det er givet ved SYNC3 systemet, den seneste version af en grænseflade, der har forbedret sin tilslutningsmuligheder, forbindelsens hastighed og forbedret stemme recnoocimeinto. Hertil kommer, at fra nu af vil det give gennem anvendelse Connect Sync starte bilen fra mobile eksternt, der er næste start og stop og plug-in versioner programmere det mest gunstige tidspunkt for genopladning.

Adblock
detector