2017 Volkswagen Beetle: nyt liv til Beetle

2017 Volkswagen Beetle: nyt liv til Beetle

Den legendariske Volkswagen Beetle opdateres i den sidste generation, med mindre æstetiske hånd og især med udviklingen i sit udvalg af udstyr.

Volkswagen Beetle 2017 nyt liv

Volkswagen Beetle 2017 nyt liv

Volkswagen Beetle 2017 nyt liv

Volkswagen Beetle 2017 nyt liv

Den sidste Volkswagen Beetle, som vi kender den i dag, kom på markedet i 2012. Nu, fire år senere, kendt som 'Beetle' opdateres i versioner lukket og Cabrio cabriolet. Ændringerne er ikke store, kun visse æstetiske rører karrosseri og passagerkabinen, udviklingen i udstyr og uden nogen variation i den mekaniske område.

Således er den fornyede Volkswagen Beetle præsenterer nye kofangere for og bag, mørke forlygter, nye hjul designs (17 og 18 inches) og ny udluftning på hætten i sporty finish kendt som 'R-Line'. i interiør, lysere instrumenter panel, nye dekorative elementer og hvad er en klassiker i Beetle, den nye individualisering muligheder bil. Til alt dette tilføjes ny polstring og æstetiske pakker De i alt mere farverig kabinen.

Volkswagen Beetle 2017

Som for udstyr refererer, rækken af ​​den opdaterede 'Beetle' modtager ændringer: 'Basic', 'Design' og 'R-line' vil være de grundlæggende linjer i tysk bil udstyr. grøn 'Flaske Metallic' og hvid 'Silver Metallic': VW Beetle 'Grundlæggende' og 'Design' to nye organ farver er inkluderet. Linjen omfatter forskellige sporty kofangere, nakkestøtter og specifik rat, R-Line logoer, ...

Volkswagen Beetle har en pack valgfri sporty interiør også kaldet 'R-Line' og andre tre særlige finish: 'Denim', med kroppen i en blå 'stonewashed Metallic' minder farve jeans og 17-tommer hjul; 'Exclusive', mest karakteristiske serier, dekorative lister, aluminium detaljer og læder 'Nappa' i kabinen; og 'ALLSTAR', en mulighed, vi allerede vidste, med særprægede og fuldt udstyret som standard (dual zone klimaanlæg, navigator, 17-tommer hjul, ...).

Volkswagen Beetle 2017

Du kan også være interesseret

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

Volkswagen Beetle: 70 års et ikon af vejen

Adblock
detector