Forfatter Hurtan, den nye bil mest ukendte spanske mærke

Forfatter Hurtan, den nye bil mest ukendte spanske mærke

Forfatteren er navnet på den nye juvel, der har forladt værkstedet Hurtan lille spansk producent med speciale i håndlavede og eksklusive biler.

Forfatter stjæle en bil håndværker spansk accent

Forfatter stjæle en bil håndværker spansk accent

Forfatter stjæle en bil håndværker spansk accent

Forfatter stjæle en bil håndværker spansk accent

Uden for bilindustrien skueplads for store bilproducenter, der er små karetmagere med sådanne eksklusive produkter som attraktive og ukendt. Hurtan Det er et godt eksempel. Grundlagt i 1992, Hurtan er en familievirksomhed dedikeret til design og fremstilling af håndlavede køretøjer baseret i Granada. For at fejre sit 25 års jubilæum, Granada selskab vender tilbage til catwalken og gør iført deres bedste tøj, deres nye modeller Forfatter. Det vil gøre det under fejringen af Autoretro Barcelona, International Classic Car Show, der afholdes den 16.-19 november Fira de Barcelona.

Mærket vil præsentere tre enheder af forfatteren, den førende ølmærke i Spanien og i de europæiske og asiatiske markeder. Udstyret med 2,4 og 2,4 turbomotorer nåede 143 hk og 223 hk, henholdsvis. med manuelle og automatiske ændringer, og sluttede i lyse beige, beige-grøn engelsk og bordeaux, modeller har servostyring, klimaanlæg, dobbelt airbags, tag, elruder og opvarmede sæder, blandt andre.

Hurtan ForfatterDenne nye model er Forfatter inspireret af de klassiske linjer de tidlige 50’erne og 60’erne. Det er en model alsidig og eksklusive 4-sæders med kunst og mekanik brugerdefinerede finish efter kundens præferencer. En juvel, der ruster alle elementer af komfort nødvendigt at bruge en unik oplevelse …

Som fremhævet af Juan Ignacio Hurtado, ejer og kommerciel direktør i Hurtan “Hver indre er anderledes. Kunden kan vælge polstring, type hjul, kilometertæller eller noget andet, du har i tankerne baseret på din smag. Desuden er de fleste af disse interiører færdig ved hjælp af traditionelle metoder, og med stor omhu i vores faciliteter i Santa Fe, Granada”.

Du kan også være interesseret

Tyren, den “Lamborghini” håndværksmæssige spansk

Mazzanti: Italiensk sportsgrene, der vil få dig til at skælve

Adblock
detector