Tauro V8 Spider, en “spansk tyr ‘

Tauro V8 Spider, en "spansk tyr 'Tauro V8 Spider, en "spansk tyr 'Tauro V8 Spider, en "spansk tyr 'Tauro V8 Spider, en "spansk tyr '

Tauro V8 Spider: En superbil vallisoletano

den Tauro V8 Spider en del af et projekt, der går tilbage til 2010 når en gruppe spanske iværksættere med iværksætterånd kombineret med en britisk racerbil producent, skabte firmaet Tauro Sport Auto. Den har sin fabrik i Valladolid og er kendetegnet ved sporty design satse Century XX med eksklusivitet og banebrydende teknologiske udvikling.

hans 'Åbning serien' vil starte med 30 håndlavede biler, hvor køber kan gribe ind fra nul for at få en rigtig samlerobjekt. Målet er at passe så meget som muligt til de smager af dem, der ønsker (og kan) købe denne sande superbil med styrken af ​​en tyr og nogle italienske detaljer, der passer godt sammen med din konvertible stil 'Spider'Lærred tag.

dette spansk oparbejdet i detaljer i stand til at transmittere unikke fornemmelser gennem deres gæller på siderne og bageste buer overdrevet sikkerhed kombineret med glædeligt luft luksus og aggressivitet indånder inden for denne smykke.

Dens unikke ligger i dens motor GM LS3 V8 E-Rod 6.200cc 'lille blok' af 440 hk med et drejningsmoment på 59,7 mkg ved 4.400 omdrejninger i minuttet for at bevæge sig væk fra misbrug omkostningerne ved nyttiggørelse vedligeholdelse og 0-100 km / t i bare 4 sekunder. Som ekstra forberedelse tillader i topstykker og indtagelse knaster, som inkorporerer en V8 motor kaldet GM LS376 6.200cc 'Små Block', og som vil give op til to forskellige kræfter: 480 eller 530 hk hæve drejningsmoment til 65,7 og 67 6 mkg henholdsvis.
har fremdrives bagtil og en manuel seks hastigheder mærke ejerskab Tremec. Sidstnævnte kan erstattes af en GM automatisk transmission med eller uden knaster.

Utvivlsomt Tauro V8 Spider er en stærk satsning spansk hjerte og følelse, der kan gøres med en privilegeret position i verden af ​​superbiler i fremtiden.

fora