Lamborghini Aventador J, bryde forme

Vi har blandt os det konvertible udgave
den mest kraftfulde og radikale model Lamborghini,
en hel nik til en verden af ​​konkurrence med
nye Aventador J, verdenspremiere på
Geneve Motor Show.

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini Aventador J

Lamborghini er uden tvivl en af ​​de store aktører på Geneve Motor Show, og med rette. Der har været cabriolet-version ventilator, mest spektakulære model, da det skete for bat. Lamborghini Aventador J, bevarer samme motor coupe versionen en V12 6.5 leverer 700 hk, men med en række funktioner, der gør denne konvertible unik.


Disse forbedringer fokusere på en indeslutning vægt, lykkedes at erklære på skalaen den samme post som coupe: 1,575 kg. den øget chassis stivhed Det tager sin vejafgift, så du er nødt til at tage ud off 'ballast' med henblik herpå: udelades klimaanlæg, den navigationssystem og naturligvis taget. Der er ingen tvivl om, at en af ​​dens største styrker, men mere er hans design.
fremhæver ingen frontruden og kæmpe spoiler på bagsiden. Lamborghini har allerede advaret om, at det vil være nødvendigt for at bringe passende udstyr til at gennemføre den Aventador J -i praksis, protectoras- hjelm og beskyttelsesbriller. Gennem hele sin hele karrosseri, som det har været sænket og udvidet vedrørende coupe model, finder vi forskellige områder af kulfiber, stilen i konkurrencen.
Faktisk på bagsiden af ​​dette materiale dominerer, plus et andet vigtigt område gjort metal malet mat sort med funktion fjernelse af varmen. Alt dette vil blive ledet af fire udstødningsrør beliggende i det centrale område.
Lamborghini Aventador J er længere coupe versionen -4,89 meter-men smallere ved fronten. Hans krop er malet med en eksklusiv farve, en dyb rød med krom touch.
Lamborghini Aventador J minder os uden tvivl prototypen præsenteret af den italienske producent i samme Geneve Motor Show men året 2005, den Koncept S, bygge bro huller.

Alle funktioner luksus, sportslighed og eksklusivitet vi mødtes uden for Aventador J vi kan finde i interiør, selvom mærket endnu ikke har afsløret nogen specifik fotografi af kabinen.
Vi ved, at eksisterer midterkonsol ikke længere, og i stedet fundet et panel med startknap. De eneste skærme er dem lige bag rattet, hvor du kan justere indstillingerne. Derudover kulfiber også være til stede i det indre direkte i sæder.

Adblock
detector