Toyota Tacoma, en rigtig cowboy

Så hårdt og hård som nogensinde, yngre, teknologiske og dynamisk end nogensinde. Den gennemsnitlige bedst sælgende i USA i de sidste 10 års afhentning fornyes for 2015 Præsenteret i Detroit, nu det giver en mere moderne, lettere, mere udstyr og nye motorer. Er du klar til rodeo?

Toyota Tacoma, en rigtig cowboy

Toyota Tacoma, en rigtig cowboy

Toyota Tacoma, en rigtig cowboy

Toyota Tacoma, en rigtig cowboy

Måske navnet Tacoma ikke fortælle denne side af Atlanten meget, men USA er kongen af ​​pick-up mellemstore, den Top sælgere i de sidste 10 år. Og en del i øvrigt en kategori, der har rapporteret solgt til den japanske producent siden 1964. bevidst om vigtigheden og model og søger sin revitalisering mere end 7 millioner enheder, Toyota har brugt Detroit viser at afsløre en nye tredje generation med absolut ser nærmere på de krav, nye og yngre amerikansk kunde.

Den nye Toyota Tacoma født og at være mere kraftfuld og effektiv end nogensinde. I sin udvikling er de blevet medtaget nu nye højstyrkestål at øge sin stivhed og ny varmeprægning proces som også har reduceret vægt. den suspension er blevet revideret drej for at justere i overensstemmelse hermed og give en mere komfortabel og raffineret idiot uden at miste sin styrke, mens De har tilføjet mere isolering og en ny akustisk forrude til også reducere sin loudness til.

Mekanisk, den nye Toyota Tacoma sker for at være drevet af en motor 4 cylinder 2,7 liter, godt for helt nye 3,5 V6 Atkinson cyklus med direkte indsprøjtning D-4S mærke. Begge motorer, benzin, kombineret med en 6-trins automatgear, selvom V6 også kan bestilles med en ny manuel ændring 6-trins også.

Den nye Toyota Tacoma er tilgængelig i 4×2 og 4×4, og op til 5 forskellige finish hver med sin egen personlighed: Work-klar SR, Iconic SR5, Limited og de mere eventyrlystne Athletic TRD Sport og TRD Off Road. systemet Multi-Terrain Select som giver føreren mulighed for at vælge mellem forskellige former for brug til at rejse gennem klipper, mudder eller sand, bageste differentiale lås, systemet Crawl Kontrol (En slags langsom fartpilot felt, der allerede udstyrer Land Cruiser) eller seriel altid en GoPro kamera placeret ved siden af ​​spejlet inde til at registrere de eventyr, de vil være en del af en mere målrettet udstyr til at cirkulere ud af asfalt.

Som for design, de nye Toyota Tacoma idræt en ny sekskantet gitter taget fra sin overlegne bror Tundra, designer nye hjul spænder fra 16 til 18 inches, nye lys LED dagtimerne eller en ny bagklap med integreret for at forbedre aerodynamisk spoiler. Blandt det nye udstyr fremhæver også en ny stiv dæksel for at skjule boksen, smartnøglen, læder sæder, soltag, bizone, central kontrol berøringsskærm eller blind.