Citroën C4 Cactus Aventure Koncept: den eventyrlystne bror

Med Citroën C4 Cactus klar til at gå i produktion i juni næste år, har Citroën afsløret en første variant af sin nye kompakte SUV. Ja, i prototype form og vil være til stede på Geneve Motor Show. C4 Cactus Aventure Concept lover at være den bedste allierede for eventyr elskere.

Citroën C4 Cactus Concept Aventure

Citroën C4 Cactus Concept Aventure

Citroën C4 Cactus Concept Aventure

Citroën C4 Cactus Concept Aventure

den Cactus Citroën C4 fortsætter med at få fat i overskrifterne for et par måneder, og at den første prototype blev udgivet i 2007. I 2013 blev kendt ved sit nuværende navn, og på en måde, der svarer til produktionen og i dag er en realitet. Nu, i løbet af Geneve Motor Show, Citroën vil præsentere en ny campera udgave under navnet Aventure Concept.

Ingen mangel på kendte 'Airbumps' eller beskyttende organ, typisk for C4 Cactus, dette prototype Det er kendt for mange detaljer, som giver dig en robust og kraftfuld billede. Starter ved fronten, med ny kofanger med metalstænger, grupper inkorporeret optiske gitre eller dæk vej BFGordrich, og fortsatte gennem den beskyttende installeret i kælderen, nye hjulkasser og større frihøjde.

Citroën C4 Cactus Concept Aventure

i tag, Det er blevet installeret ny hætte på taget med yderligere lys, mens det for malingen, den har valgt en hvid med vinyl lys gul. En anden slående detaljer Citroen C4 Cactus Concept Aventure er fundet i væld af kameraer Go Pro installeret i karrosseriet og området tag.

Alt ikke at gå glip af en eneste detalje af vores eventyr, er hovedformålet med denne prototype: beregnet dem, der nyder fritidsaktiviteter udendørs og kan også have en store lastrum til deres eventyr.

Også i Geneve ...

Citroëns stand på Geneve Motor Show, som vil begynde den 4. marts, vil blive spillet af den nye C4 Cactus, nu ledsaget af sin eventyrlige bror, som jeg har præsenteret. Derudover vil der være den nye Citroën C1 og variant 'al vej' af hans salon, C5 Crosstourer.

Adblock
detector