Den nye Renault Megane du kan ikke købe ...

Den nye Renault Megane du kan ikke købe …

Kommerciel tilbud Renault Megane Sedan vil debut en ny version med fire-dørs krop, en variant, der oprindeligt kommer til Spanien.

Renault Megane Sedan 2017 bedste billeder

Renault Megane Sedan 2017 bedste billeder

Renault Megane Sedan 2017 bedste billeder

Renault Megane Sedan 2017 bedste billeder

Renault Mégane er en af ​​de mest populære biler på det spanske marked. For nylig, C bil kompakt segment Det er blevet indarbejdet som den velkendte udgave nyhed Sport Tourer. I nogle lande vil det kommercielle tilbud ekspandere med ankomsten af ​​versionen hovedperson i denne artikel: Ny Renault Megane Sedan.

Ifølge kilder høres af Autopista.es Renault Spanien, vil vi sende det den nye Renault Mégane Sedan vil ikke blive solgt i vores land, virkelig en skam, for som du kan se på billederne, det er en bil, der afviger fra de klassiske linjer og noget kedelige andre modeller med fire-dørs krop og foreslår en moderne, dynamisk design og vi kan ikke nægte ham vis attraktiv.

Som sædvanlig i denne type af biler med fire-dørs krop, den Ny Renault Megane Sedan giver bagagerum generøst størrelse. I denne forbindelse er det annonceret kapacitet 508 liter, signifikant højere sammenlignet med Mégane dør (384 liter) og noget lavere sammenlignet med den velkendte Mégane Estate (580 liter).

Renault Megane Sedan 2017Renault Megane Sedan: op til fem motorer

Afhængigt af det land, hvor det markedsføres, den Renault Megane Sedan det kan vælge at fem styreraketter: Benzin, 1.2 TCE 115 hk og 1,2 TCE 130, mens diesel vil udgøre en 90 hk 1.5 dCi, 1.5 dCi 110 hk og 130 hk 1.6 dCi.

Renault Megane Sedan: praktisk og forbundet

I den nye Renault Megane Sedan vil ikke gå glip praktiske og funktionelle systemer, sådan Intelligent system boot åbning hvorved porten kan åbnes ved nærhed af føreren eller nogle gestus deraf.

den multimedie informationssystem, navigation og underholdning R-Link 2 også det er til stede inden for udstyr højdepunkter Ny Renault Megane Sedan. I kapitlet om sikkerhed, ingen mangel i stigende grad fælles systemer såsom advarsel enhed ufrivillig ændre baner og automatisk nødbremsesystem i byen, blandt andre.

Renault Megane Sedan: Hvad med Fluence?

ankomst af Ny Renault Megane Sedan vil betyde forsvinden Renault Fluence, en model, der vil stoppe med at sælge som går nå forskellige markeder denne nye variant af Mégane. Og i Spanien? Vi kan bekræfte, at Fluence også overlades til markedet.

Adblock
detector