SUV'er med PSA-angreb verdens Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 og 3008

SUV’er med PSA-angreb verdens Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 og 3008

PSA-gruppen (Peugeot, Citroën DS, og Opel vil blive tilføjet snart) ønsker at være en global producent. Hans mål startede i Kina og Europa med en klar forpligtelse: at vokse med sin nye SUV.

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback og C5 Aircross: de tre nye SUV PSA

den Fransk koncern PSA ønsker at blive afgjort en succesfuld global producent og på verdensplan. Og med det klare formål er begyndt i år 2017. Hans produkt offensiv Det er stadig meget vigtigt i Europa, men også dens strategiske lavine. Hvis konsortiet allerede har lukket købet af Opel fra General Motors (og de håber at også blive styrket på det tyske marked), din næste satsning går igennem vokse, og overvældende i Kina. Så kom også Nordamerika. Det er nøglen.

Tænker så og dens hoved, Carlos Tavares, der har sagt i Hall of Shanghai afholdt i disse dage, at tilstedeværelsen af ​​brand i Kina er nøglen til at opnå denne succes søgte. Tavares mener, at PSA ikke er gået i den rigtige retning i Asien. “Kina er det største marked i verden. Vi ønsker at blive en global producent, så vi er nødt til at lykkes her. Det er strategisk og for os at være stærk i Kina”, har han sagt i et interview med Autocar.

Efter PSA salg i Kina faldt 16 procent sidste år, Tavares mener han er nu i stand til at angribe. For at gøre dette, gruppen vil iværksætte en omfattende SUV i Asien i hver af sine mærker, og i betragtning af, at der i Kina 4 af 10 biler, der sælges, er SUV, lovovertrædelsen bør give betydelige resultater. Det er nye globale modeller for PSA.

Peugeot 3008Peugeot 3008: Årets bil i Europa

Af alle nye SUV, den bedst kendte til os, er det Peugeot 3008. Modellen er allerede tilgængelig i Spanien for et par måneder og har allerede formået at registrere blandt de 10 bedst sælgende SUV-markedet. Med et karakteristisk design, et overraskende og meget originalt interiør, der har høstet endnu større globale priser og påtegninger under overvejelse og bedre Årets bil i Europa 2017, Peugeot 3008 giver høj ydeevne med benzinmotorer PureTech 3-cylindret 1,2 og 1,6 Diesel BlueHDI. Det er behageligt, rummelig og effektiv. Efter triumferede i Europa nu kommer hans angreb på verden.

Så er Peugeot 3008: købsvejledning

DS 7 CrossbackDS 7 Crossback: den præmie SUV

den næste vi ser i Europa vil være DS 7 Crossback, modellen med det mest eksklusive mærke af PSA ønsker relanceret verden over. Luksus, design og teknologi dominerer mange nøgler DS første SUV, som finder sted på samme base Peugeot 3008. Det vil måle 4.57 meter længde, vil være meget rummelige og har en kuffert med op til 550 liter kapacitet. Med adaptiv suspension, automatiske 8-trins gearkasser, nye motorer (såsom 1,5 BlueHDi 130 hk) og endda en innovativ plug-in hybrid variant op til 300 hk, DS 7 vil ramme vejen i januar 2018… men før han optaget som ordrer og reservationer.

Dette er den nye DS 7 Crossback

Aircross Citroen C5Aircross Citroen C5: den revolutionære SUV

Kort efter DS 7 noget allerede indgået 2018, Europa vil også se en anden SUV lover at være spektakulær: den Ny Aircross Citroen C5. Men før debuterede i Kina, hvor det er blevet officielt vist på Salonen i Shanghai og markedsføringsplaner for denne sommer allerede. også på grundlag af den nye Peugeot 3008, og med meget af sin succesfulde indhold, denne nye SUV 4,5 meter og stammen af ​​482 liter, lover en revolutionerende suspensioner sammensat af et progressivt hydrauliske dæmpere system. Mekanisk skal efter planen udkomme med de samme motorer af Peugeot 3008, med nogle nye og snart også tilføje en plug-in hybrid version.

Her er den nye Citroen C5 Aircross

Du kan også være interesseret i:

Peugeot 3008, Renault og Kia Sportage Kadjar, hvad er bedre?

SUV’er, der ankommer: Seat “Ateca XL” og Skoda Coupe Kodiaq

De bedste biler og SUV’er, som vil blive præsenteret i 2017

Adblock
detector