Audi Q5 vs BMW X3: En Ildkampene SUV 2017

Audi Q5 vs BMW X3: En Ildkampene SUV 2017

Den næste Audi Q5 og BMW X3 vil ankomme i et par måneder lovende et stort slag SUV. Begge annoncere flere lethed, effektivitet, ny platform, flere motorer … Hvad vil være bedre?

Audi Q5 og BMW X3: den bedste SUV til 2017?

Audi Q5 og BMW X3: den bedste SUV til 2017?

Audi Q5 og BMW X3: den bedste SUV til 2017?

Audi Q5 og BMW X3: den bedste SUV til 2017?

den SUV segment luksus midler Den er varm. Hvis dette I år 2016 vi har været vidne til premieren for at pålægge Porsche Macan og Jaguar F-Pace, der har lukket handlen med produkt, der ikke eksisterede ovenfor, og den hårde kerne af præmien se næsten fuldstændig fornyet i 2017. Der, efter dato, vil matche meget tæt og renoverede generationer Audi Q5 og BMW X3, klar til at plante en imponerende kamp i sin klasse. Ja, fordi de to announce dybtgående ændringer og i praksis meget jævnbyrdige. Utvivlsomt, de to SUV tyskerne forsøger genopkald referencen.

Audi Q5 og BMW X3: nye platforme

Vi kender den første ting vil være at Ny Audi Q5. Efter fremlæggelsen og markerer den næste generation A5 og A5 Sporback, vil ankomme i et par uger slå en SUV, der vil begynde markedsføring i begyndelsen af ​​2017. Og det vil gøre det stort. Selv om det ikke vil bryde kraftigt med sin nuværende udformning (Audi fortsætter med at tro, at ikke at spille alt for gode æstetik øger dets restværdi), dette anden generation Q5 vil nu tage nye MLB platform Volkswagen-koncernen: Hvilket tage deres større modeller med langsgående motor. Det vil vokse noget bringe din krop op til 4,67 til 4,70 meter lang, en afstand mellem akserne udvidede også at være omkring 4,83 meter.

Foran ham, BMW sat på asfalten noget senere (Det vil blive præsenteret og fra anden halvdel af 2017) hans ny X3. Og ligesom den Q5, med et udseende, der ikke vil afvige meget til den linje, der blev vedtaget for nylig af BMW, men også med en større platform forandring. Denne gang, BMW X3 og stige over HPLC modulære arkitektur (Architecture klynge), for nylig udgivet i sin flagskib 7 Series. Dette vil også indebære Audi og en svag stigning i dimensioner at vinde beboelighed og bagage, for at adskille de mindste BMW X1. De 4,70 meter vil være også en god reference for fremtidig længde.

2017 Audi Q5Audi Q5 og BMW X3: lighter og teknologisk

En af de vigtigste gevinster Audi Q5 lover både som BMW X3 med sin platform forandring er en spektakulære lethed. Til at begynde med, Audi ser sin SUV vil skære op til 100 kg, afhængigt af versionen, takket være denne nye MLB base. Q5 og lover at være en af ​​de SUV letteste i sin klasse, men frem for alt, den mest aerodynamiske som vi bekender de ansvarlige. Hvis indtil nu, selvfølgelig, de bedste værdier svarede til en Mercedes (GLC), denne gang Q5 sikrer, at slå nye rekorder et referat af Cx 0,30. Imponerende.

i BMW, i mellemtiden, stadig de taler om aerodynamik, men Ja … og lethed. Hvor det er relevant, HPLC arkitektur indført i nye X3 mere stål af meget høj styrke, udover mere aluminium og magnesium i visse områder. Selv så at fiberforstærkede polymerer carbontype CFRP er reserveret i mærket, for øjeblikket, for de 7 serie modeller og ovenfor dette tredje generation SUV bør også skære mellem 50 og 100 kg deres vægt.

Men hvis vi allerede har talt om større lethed til platformen forandring, må vi også stoppe teknologi, En anden sektion Det bliver stærkt forbedret i Q5 og X3 takket være nye arkitekturer. Audi, for eksempel, vil introducere sine moderniseret alle sine nye SUV midler art udstyr. Ingen mangel derfor ikke vigtigt kørefunktioner semiautonome, heller ikke mere innovativ infotainment-system mærke. Heller ikke deres sædvanlige kursus, og nu perfektioneret, drivsystemer på efterspørgslen. I mellemtiden, X3 lover at være den mest sofistikerede SUV af sin slags, tilføjer mange af de nye automatiserede drivende assistenter allerede set i 7-serie og for nylig annonceret til Serie 5. For eksempel kan du ride hans nye aktive kontrol krydstogt, som tilpasser hastigheden afhængigt af trafiksignaler, og tillader ophold i den vognbane, følge bilen foran endda uden at læse linjerne i vejen ved siden af ​​den aktive blinde vinkel overvågning, altid handler også om retningen hvis det er nødvendigt.

BMW X3 2017Audi Q5 og BMW X3: motorer og dynamisk

endelig ind vurdere den dynamiske sektion, så Audi Q5 og BMW X3 meddelte også forbedret adfærd. Det er klart, lethed og aerodynamiske forbedringer er nok grund, men der vil være flere nyheder. i Audi Q5, for eksempel, selv om det ikke forventes luftaffjedring, hvis de lover deres ingeniører mere komfort og smidighed dels takket være en fornyet transmission. Og er, at den nye ultra quattro, og iscenesættelse i sidste A4, vil funktionen to koblinger i transmissionsledningen selv: den sædvanlige multi-kerne, der varierer drejningsmoment delt mellem de to aksler, nu slutter sig til andre kobling på højre bagaksel leje. Således, i god stand systemet kan beslutte at åbne begge koblinger for alle de vigtigste bestanddele af transmissionen stop, der producerer minimal friktion og friktion.

I fremtiden Audi Q5 rækkevidde vil fortsætte med at eksistere, selv den nyeste generation Diesel mærke (ingen mangel på 2.0 TDI 150 og 190, og 3,0 TDI herunder eventuelt Bi TDI ville bære en mulig SQ5 TDI med ca. 340 hk), eller Mekanisk nyeste TFSI benzin mærke. Det blev ligeledes oplyst, og at en Hybrid stik med op til 50 km for elektriske rækkevidde… og endda en hypotetisk Q5 RS med mindst 450 hk magt. Påpeger Porsche Macan.

den BMW X3, i mellemtiden, hvis det var den mest dynamiske af sin slags SUV, nu kun med sin nye letvægts struktur stivere og bliver nødt til at blive endnu bedre. mekanisk den nye X3 bør vedtage og de fleste af alle de nye motorer allerede vi fortælle dig, at debut næste 3-serie: det vil sige, Diesel kan føre blokke 6, 4 (Disse to turbos kaskade) og endda og 3-cylindret, også figur ville nå benzinmotorer at love besparelser på mellem 5 og 8 kg per blok.

den BMW X3 Det vil derfor være mere effektiv og vil omfatte, som Q5, en plug-in hybrid version kaldet xDrive35e, svarende til X5, men med 184 hk mere end 88 elektriske CV. hans 100% elektrisk autonomi løfter, ja, være noget mindre end for Audi: 40 km. Og, selvfølgelig, hvis løfterne Q5 sport versioner, den næste X3 vil fordoble tilbuddet: forventes X3 M med V6 biturbo M3 og M4 for, med sin firehjulstræk, udføre en 431 CV magt. Du kan også modtage en X3 og M40i med omkring 350 hk magt. Måske du ikke forventer BMW? Den næste kamp, ​​fordi vi tager en vej. Derfor skal Audi Q5 og BMW X3 demonstrere Hvad det er den bedste SUV i sin klasse.

Du kan også være interesseret i:

Audi Q3 2017: så skal

2017 BMW X2: så skal

De bedste sedans og SUV betyder 2016 og 2017

Adblock
detector