Volkswagen Jetta 2015, flere ændringer

Volkswagen Jetta 2015, flere ændringer

2015 Volkswagen Jetta bemærkelsesværdig for at indarbejde mindre kosmetiske ændringer og flere ændringer i deres udstyr, at være i stand til at få nye systemer til føreren bistand. For sin del, den mekaniske serie indeholder også et nyt skridt fremad med hensyn til effektivitet.

Volkswagen Jetta 2015

Volkswagen Jetta 2015

Volkswagen Jetta 2015

Volkswagen Jetta 2015

den Volkswagen Jetta 2015 Det er en af ​​de store udvikling, der vil præsentere det tyske firma i dette års Hall i New York. Den reviderede model vil være tilgængelig i forhandlere amerikanske fra tredje kvartal, kendetegnet ved de følgende ændringer.

Volkswagen Jetta 2015i æstetisk kapitel, den Volkswagen Jetta 2015 idræt en renoveret foran og posteriort. På fronten, det fremhæver muligheden for at få bi-xenon lygter, plus ekstra type lyser LED. For sin del, forsvaret har en redesignet bagklappen med nye måder også for kofanger og logoer. Endelig Inde den nye VW Jetta 2015 Den præsenterer nye finish og sluttede i bestemte områder af kabinen.

aerodynamiske ændringer

Ifølge Volkswagen, den Jetta renoveret 2015 giver spring fremad i aerodynamiske form, med redesign af det forreste område og undervognen, udover inkorporering af et ny kølergrill udluftning med variabel åbning, der åbnes eller lukkes i overensstemmelse med de kørselsforhold og efter motorens temperatur. Dette gitter er kun åbnes, hvis motoren har virkelig brug for køling, ellers forbliver lukket, således at begunstige aerodynamik af bilen.

Mere støtte, mere sikkerhed

den Volkswagen Jetta 2015 kan tilbyde flere enheder systemer og driver assistance, så vi kan sige, at denne fornyede model giver et kvalitativt spring i form af sikkerhed. Blandt de forskellige teknologier omfatter den detection system døde vinkel, advarselssystemet tilbage trafik, Forward Collision Warning og bi-xenon nævnt med variabel belysning system og adaptive AFS.

Volkswagen Jetta 2015mekanisk nyheder

området 2015 den Volkswagen Jetta til det amerikanske marked for første gang vil omfatte den fornyede turbodiesel 2.0 TDI fire-cylindret, direkte indsprøjtning og 150 hk, et drivmiddel og monteret andre biler Volkswagen-koncernen, såsom Golf, Seat Leon og Skoda Octavia, blandt andre. Sammenlignet med den foregående TDI 140 hk, Volkswagen sikrer, at Jetta 2015 det er op 8 procent mere effektive, med en gennemsnitlig udgift anslået og i henhold til amerikansk godkendelse af 37 miles per gallon (svarende til omkring 6,36 l / 100 km).

denne motor 2,0 TDI 150 hk den Jetta 2015 Det indeholder teknologi ren diesel, som fremhæver SCR-enhed af selektiv reduktion emissioner med katalysator. Dette element ved siden af særlig AdBlue Den tillader betydeligt lavere niveauer af forurenende stoffer NOx (nitrogenoxider).

For dem, der foretrækker benzin, Volkswagen Jetta 2015 Det vil være til rådighed med en aspirerede 2.0 motor 115 hk og turboalimentados 170 hk 1,8 TSI og 2,0 TSI 210 hk. Vi kan ikke glemme den hybrid variant Jetta Hybrid, med en kombineret maksimal effekt på 170 hk og 1,4 TSI benzinmotor.

Adblock
detector