Brand nye Skoda ultimo 2018: Karoq, Fabia, Kodiaq RS ...

Brand nye Skoda ultimo 2018: Karoq, Fabia, Kodiaq RS …

Det er en af ​​de mærker på stigningen, og vil fortsætte med at accelerere i de kommende måneder. Skoda forbereder store lanceringer i løbet af de næste to år. Karoq, Fabia, Crossover … Så vokser sit sortiment.

Skoda: alle deres kommende udgivelser i billeder

Skoda: alle deres kommende udgivelser i billeder

Skoda: alle deres kommende udgivelser i billeder

Skoda: alle deres kommende udgivelser i billeder

støttet med nyt produkt og for en vigtig kvalitet spring nydt godt af hans medlemskab af Volkswagen-koncernen, Skoda bedre hvert år sit image i markedet og, selvfølgelig, salg. Hans sidste store udgivelse var den Kodiaq en imponerende SUV og meget konkurrencedygtig pris i dag er et godt eksempel på potentialet i brand.

Således følger hans eksempel, Skoda forbereder store lanceringer dette efterår. Faktisk kan vi begynde at kende en model, der skal være afgørende i fremtiden: Ny Skoda Karoq. Udviklet med den Ateca samme platform Seat, Det vil være helt sikkert en vigtig bil rækkevidde. Bag ham, den nye Fabia og en uredigeret version af Kodiaq fuldføre en 2018 som vil være porten til en 2019, hvor mærket bør afslutte sit komplet renovering rækkevidde. Du har.

Skoda Karoq. november 2017

Skoda KaroqSkoda har en ny SUV i området, officielt fra November… selv om støtte ordrer. Den nye model Start vil sameksistere med den nuværende Yeti (Som vil stadig forekomme i nogen tid senere, fjernet fra kataloget) og den store Kodiaq. den nye Skoda Karoq Det vil være under den sidstnævnte, med dimensioner på 4,38 meter lang. Således adskiller ham kun 2 centimeter Ateca Seat, Volkswagen Group SUV MQB-platform med at have flere gener til fælles. I Autopista.es kunne vi forsøge denne nye SUV, der vil fremhæve sin plads, alsidighed og kvalitet, og du kan læse alle vores indtryk på linket, at vi tilbyder nedenfor.

mere information | Første test: Skoda Karoq

Skoda Fabia. juni 2018

Skoda FabiaEt af de mest ventede udgivelser i de kommende måneder Skoda er den nye Fabia. Ja, på trods af lanceringen af ​​den nye Ibiza og Polo, hjælpeprogrammet Skoda ikke frigive MQB-platformen A0 af de nyeste modeller af Volkswagen-koncernen i samme segment. Men Fabia 2018 modtager en opdatering hovedsageligt fokuseret på det æstetiske plan, udstyr og teknologi, og både dets fem-dørs krop og Combi familien. For nu, kan du vis mest eksklusive nye Fabia oplysninger på linket, og den første gengivelser af, hvad der vil være i galleriet.

mere information | Så vil den nye Skoda Fabia 2018

Kodiaq Skoda RS. november 2018

Skoda RS KodiaqOg opmærksomhed til premieren vi vil se og i efteråret næste år, fordi det er den første SUV til funktionen sport akronym RS Skoda. Ja, vi taler om Kodiaq, en stor succes for mærket, kan have tre meget brede rækker af sæder, med alsidighed og kvalitet meget god realisering. Denne nye version vil funktionen tilbyde en mere aggressiv billede og en mere dynamisk sæt punkt i din ramme.

mere information | Så vil Skoda RS Kodiaq

Skoda Crossover. 2019

Skoda CrossoverVi lukker denne kalender nyheder med forsmag på, hvad Skoda allerede er til stede i 2019. Ja, for selv om dette år vil også se Superb renoveringer og Spaceback (Eye til sidstnævnte, fordi det vil være vigtigt), har vi alle oplysninger om en ny SUV vil lancere brandet til at supplere Karoq og Kodiaq. Vi taler her om en model, der på samme Sædebunden Arona, vil angribe et segment i øjeblikket domineres af Renault Captur og Peugeot 2008. Født ja så dette og MQB-platform A0 VW-koncernen, og cirka 4,20 meter lang, så vidt vi ved, under navnet Crossover. Hvis du ønsker at kende alle detaljerne i, hvordan det vil være, jeg har i nedenstående link.

mere information | Så vil Skoda Crossover

Adblock
detector