Suzuki biler præsenteret på Tokyo Motor Show

Der er stadig en måned til at starte Tokyo Motor Show og mærker som Suzuki begynder at optrævle hvad nyheder præsenteret på din lokale aftale.

Brand nye Suzuki på Tokyo Motor Show

Brand nye Suzuki på Tokyo Motor Show

Brand nye Suzuki på Tokyo Motor Show

Brand nye Suzuki på Tokyo Motor Show

den Tokyo Motor Show Det vil fange vores øjne i de sidste dage af oktober. Den 27. i denne måned åbner japansk aftale, som markerer Kina vil sætte alt på grillen for at afsløre deres seneste udvikling i biler og teknologi. Suzuki Det vil være en af ​​dem.

Hans stand vil være fyldt med prototyper. Tjek fotogalleriet at se for dig selv. For det første vil Suzuki Xbee (Opening foto), der udtales som "Crossbi" et begreb små SUV firkantede former og retrostil. Der er allerede sammenligne det med FJ Cruiser, men tydeligt mindre format.

Tokyo vil være til stede ved tre formater eller forskellige farvekombinationer: En Suzuki Xbee hvor gule dominerer; en Xbee Outdoor Adventure i beige, mere elegant udseende; og XBee Street Adventure sort. Tre visninger for denne prototype, der kunne passere for en produktion bil.

Suzuki e-Survivor Concept

Suzuki e-Survivor Koncept og andre

Måske er det mest slående prototype Suzuki til stede på Tokyo Motor Show er den Concept e-Survivor du ser på billedet ovenfor. hans Campero åbent design og ånd Selv om det kunne passere for en Jeep satsning snarere end japanerne, især for netop din grill med tændt hånd. deres åben hjul og særlige kofangere De giver denne mærkelige og futuristiske præg på samme tid.

Kompakt format, e-Survivor Concept Suzuki har en mekanisk hundrede procent elektrisk: Funktioner individuelle motorer i hver af de fire hjul, gør det til en fire-hjulstrukne bil. Dens interiør er åben og plads til kun to pladser. Vi er meget spændt på, hvordan dørene åbne, fordi i øjeblikket har vi ikke mange detaljer.

Ud over den førnævnte Suzuki Xbee og e-Survivor, mærke med base i Hamamatsu japanske hovedstad, det tager to forskellige versioner af sin lille MPV Spacia i prototype form, (en blå og en med en langt mere fremtrædende gitter) og en lille varevogn kaldet Tiger Ichi Concept.

Suzuki Spacia

Du kan også være interesseret

Suzuki Swift Sport 2018: premiere på Frankfurt Motor Show

Suzuki Ignis 2017: Priser og afprøve nye små SUV

Adblock
detector