Ford vil lancere flere modeller SUV: den første, den nye Ekspedition

Ford vil lancere flere modeller SUV: den første, den nye Ekspedition

Større offensiv SUV bil, som Ford har planlagt for de kommende år. Først den nye Ekspedition, men der vil være mange, mange flere …

Den nye Ford SUV kommer

Den nye Ford SUV kommer

Den nye Ford SUV kommer

Den nye Ford SUV kommer

den SUV er ved at blive afgørende for salg af bilmærker på vigtige markeder Europa og USA. den salgsdata nye køretøjer Spanien som vidne, og det samme sker i mange andre lande, og derfor en del af den fremtidig strategi fabrikanter forbi udvikle nye modeller for SUV og forny eksisterende. firma Ford Det har meget at sige om det …

Citeret af nyhedsbureauet Reuters, der citerer henvende sig til officielle kilder Ford, i 2020 vil være mindst 13 biler SUV, modeller, der skal sælges på det amerikanske marked, europæisk og andre lande.

den første af disse ny SUV at være kendt er den Ford Expedition 2018, som vil gå på salg i USA senere på året. Denne store SUV har mange innovationer på alle fronter, med en fast forpligtelse til teknologi på alle niveauer (tilslutningsmuligheder og sikkerhed, især), mere effektive motorer og en vægt besparelse på omkring 300 pounds i gennemsnit (ca. 136 kg mindre af den nye model fra det foregående).

Mekanisk, til tilstedeværelsen i Ford Expedition 2018 en motor 3.5 V6 EcoBoost benzin, koblet til en hidtil ukendt 10-trins automatgear.

Ford fremtidig elektrisk SUVFord: mere elektrisk SUV, hybrid …

For et par dage siden meddelte vi, at vi Ford Han havde planer om at lancere et hundrede procent elektrisk SUV med en rækkevidde på 500 km. Og hvornår? i 2020 eller oftere.

Nå, udover hybridteknologi hundrede procent elektrisk, i SUV rækkevidde Ford modeller som EcoSport og Bronco vil blive fornyet.

På europæisk jord, den seneste af Ford det har iscenesat det hidtil usete kant og den nye generation af Kuga.

Vi ser derfor frem til fremtidige udgivelser af Ford SUV, et af de mærker, der vil gamble og investere mere i mode segmentet.

Du kan også være interesseret

– Ford Kuga Vignale: en baggrund en SUV med stil og karakter

– Ford Kuga, Ateca Sæde og Kia Sportage, hvad der er bedst SUV?

Adblock
detector