Ny Ferrari SUV: Fiat bekræftet for de kommende måneder!

Ny Ferrari SUV: Fiat bekræftet for de kommende måneder!

Farvel til spekulation og i sidste ende vil der være en Ferrari SUV, ifølge fremme administrerende direktør for Fiat Group, Sergio Marchionne selv. Alle detaljer nedenfor.

Ferrari F16X, er den første SUV af Ferrari?

Ferrari F16X, er den første SUV af Ferrari?

Ferrari F16X, er den første SUV af Ferrari?

Ferrari F16X, er den første SUV af Ferrari?

under kommende måneder, den nye Ferrari SUV vil gå i opfyldelse. Medier verden af ​​erhvervslivet og finans som reference Bloomberg nyhedsbureau, den digital udgave af magasinet Forbes og amerikanske tv CNBC, De har gentaget i de seneste opgørelser er udstedt af Sergio Marchionne, den CEO for Fiat Group, hvor annoncerede han en CVL bil projekttype (Forkortelse "Ferrari SUV") For de kommende måneder.

Disse nye oplysninger Marchionne om den forestående Ny Ferrari SUV Det han gjorde under et besøg i den taske New York. Ifølge de seneste rapporter, den interne navn, som allerede arbejder fra Maranello ved navn "F16X projekt", Navn gyldige og som kan føre til produktionen af ​​den endelige Ferrari SUV.

den Ny Ferrari SUV vil være en del af ny produktstrategi af den italienske firma for de næste fem år hvor forretningsplaner påtænkt dobbelt løbende indtjening. For at nå dette mål, er der ingen tvivl om, at et nyt og hidtil uset Ferrari SUV Det kunne hjælpe opfede resultatopgørelserne i selskabet. Og det er, at luksus SUV bliver stadig mere populære blandt de rigeste økonomier i verden, som omfatter stormænd i Kina og Mellemøsten til at prale ligesom de fleste prangende, unikke og skæve.

Ferrari SUV F16XFor øjeblikket ingen officielle tekniske data for denne forventede Ferrari SUV, selvom de første rygter tyder på, at boostet med en kraftig og effektiv nyudviklede hybridteknologi, hvor der kunne være en V8 benzinmotor, en næste-generations batterier og høj kapacitet (det kunne være en hybrid plug) Og tilstedeværelsen af ​​en eller flere elektriske motorer. I betragtning af det unikke i dette nye produkt, der oprindeligt antallet af enheder, der er fremstillet i denne nye Ferrari SUV Det vil være begrænset.

Porsche Cayenne, Bentley og Lamborghini Urus Bentayga: rivaler

I de seneste år har bilindustrien været vidne til fødslen af ​​nye modeller af type SUV fremstillet af luksusmærker. Den første store eksempel kom fra hånden af Porsche, som han begyndte at producere og sælge med succes Cayenne (Efterfølgende tilføjede han i sit sortiment SUV den mindste Macan).

efter "helligbrøde" af drømmen fabrikken i Stuttgart, har der været andre fremragende eksempler på hånden Bentley, med sin modeltype SUV Bentayga, og den meget Lamborghini, historiske rival til Ferrari, og hvis Urus lover at revolutionere segmentet todocaminos mere præmie og eksklusivt. britiske mærker Rolls-Royce og Aston Martin også efterfølgende blevet indarbejdet i denne form for hektisk kapløb for at starte SUV mest luksuriøse og avancerede nutid og fremtid. den Rolls-Royce Cullinan og Aston Martin DBX også fremstår som stor enhed rivaler fremtid Ferrari SUV.

Du kan også være interesseret

Den nye Ferrari SUV, nærmere

Leo Messi har brug for en halv time til at betale din Ferrari

LaFerrari Aperta: Ferrari superbil på auktion

Adblock
detector