Volkswagen Golf R400: den mest magtfulde Golf af alt, tættere

Volkswagen Golf R400 Concept kunne blive til virkelighed her i foråret, så det ville blive den VW Golf produktion mest magtfulde af alle tid.

Volkswagen Golf R400, næsten klar

Volkswagen Golf R400, næsten klar

Volkswagen Golf R400, næsten klar

Volkswagen Golf R400, næsten klar

For et par år siden, i den Beijing Auto Show 2014, bestialsk debut Volkswagen Golf R400 Concept. Det var på det tidspunkt en prototype Jeg var ikke til at gå i produktion, selv om de seneste nyheder om måske sige det modsatte.

I en rapport offentliggjort i den australske web Drive.com.au, Dominik Hoberg, Chief Communications Produkt af Volkswagen, sagde "i maj eller juni" der vil være stor overraskelse. Muligheden for, at den Volkswgen Golf R400 Concept kunne fremstilles, Hoberg sagde en gådefuld "Lad os se".

Kom sandt, det Volkswagen Golf R400 Concept Det ville blive den VW Golf mest magtfulde af alle tid. Hvis vi analysere motorsport kalender i maj og i juni to begivenheder, hvor meget vel kunne tilstedeværende fejrede VW Golf endelig R400: GTI Wörthersee Festival og Goodwood Festival of Speed.

Vi ser da, hvis det endelig er givet eller ej grønt lys fremstilling af Volkswagen Golf R400 Concept. i Beijing Auto Show 2014, denne prototype og blændede både dens udvendige design som for sine tekniske egenskaber.

VW Golf R400 InteriorVolkswagen Golf R400 Koncept: teknisk nøgle

motoren Volkswagen Golf R400 Concept Det er kendt 2,0 TSI benzin dobbelt indsprøjtningssystem og mange tekniske tweaks gør strække sin magt til 400 hk (eller 200 hk pr liter slagvolumen). Volkswagen foran den nuværende Golf R, tilføje en ekstra 100 hk. På den anden side, erklærede drejningsmoment på Volkswagen Golf R400 Concept Det er en imponerende 45 mkg mellem 2.400 og 6.000 omdr./min.

Den intelligente firehjulstræk 4Motion den Volkswagen Golf R Det er bekvemt opdaterer for at få den nødvendige dosis af tilregnelighed og motoriske færdigheder i Volkswagen Golf R400 Concept. Det Haldex kobling system femte generation ville være rygraden i systemet 4MOTION.

den lethed er en anden nøgle med som allerede imponeret Volkswagen Golf R400 Concept på tidspunktet for indgivelsen. Ifølge den tyske firma, prototypen vejes 1.420 kg, som igen tilvejebragt en vægt / effekt-forhold på 3,55 hk / kg forhold.

Du kan også være interesseret

– Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

– Volkswagen: nye biler og priser

– Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI

– Volkswagen Golf GTI Clubsport, pris for Spanien