Audi RS7 Sportback pris, nu til salg

Audi RS7 Sportback pris, nu til salg

RS7 Sportback Audi er allerede til salg på det spanske marked til en pris på 138,720 euro, et gebyr, du kan nyde sin 560 hk og en mere komplet teknologisk udstyr.

Audi RS7 Sportback, pris for Spanien

Audi RS7 Sportback, pris for Spanien

Audi RS7 Sportback, pris for Spanien

Audi RS7 Sportback, pris for Spanien

Rækken af ​​den fornyede Audi A7 Sportback er afsluttet med tilgængelighed Spanien hans ekstrem og kraftfuld udgave: den RS7 Sportback.

den RS7 Sportback pris Det er 138,720 euro. Denne sport variant inkorporerer kendte motor 4,0 TFSI V8 biturbo presses til 560 hk magt. I jagten på at levere det bedste forhold mellem dynamik, motorik og sikkerhed, den seneste udvikling af Systemet permanente firehjulstræk quattro Det er til gavn for RS7 Sportback.

Overførsel kraft Audi RS7 Sportback asfalten styres gennem et Tiptronic automatisk skift af momentomformer otte-hastighed. Resultatet af kombinationen af ​​mekanik og transmission angivet, underskrivelsen af ​​de fire ringe bebuder en acceleration på 0 til 100 km / t på 3,9 sekunder og en maksimal hastighed elektronisk selvbegrænsende til 250 km / t (280 km / t med Dynamic pakke og op til 305 km / t med Dynamic Plus Pack).

En af de interessante systemer, der omfatter den Audi RS7 Sportback Det er den enhed Audi Cylinder on Demand, hvorved ifølge køresituationen og at nå maksimal effektivitet De frakoble fire af de otte cylindre i motoren. Det gennemsnitlige brændstofforbrug er erklæret 9,5 l / 100 km, hvilket repræsenterer en reduktion på 0,3 l / 100 km fra den tidligere RS7 Sportback.

Fra et æstetisk synspunkt, RS7 Sportback Det har elementer, der adskiller den fra resten af ​​rækken A7, såsom en anderledes kølergrill og anklaget sekskantede form og quattro logo på det, luftindtag større, efterfølgende udstødning forretninger ovale, forreste og bageste spoilere og to typer kombination af hjul og dæk (275/30 R20 og 275/30 R 21).

den tilpasningsmuligheder Audi RS7 Sportback De er flere både ude og inde, selvom forsyningsledningerne fremherskende er forskellige finish mat aluminium, blank sort og kulfiber. Hvis du ønsker at sætte din smag den RS7 Sportback, Audi Exclusive afdeling vil forsøge at opfylde dine behov.

Adblock
detector