VW Up! GTI: den lille sportsvogn, til salg i 2018

Vi bliver nødt til at vente til næste år for at købe Volkswagen Up! GTI, men det tyske firma har allerede bebudet sine vigtigste detaljer.

Volkswagen Up! GTI: den lille sportsvogn vil ankomme i 2018

Volkswagen Up! GTI: den lille sportsvogn vil ankomme i 2018

Volkswagen Up! GTI: den lille sportsvogn vil ankomme i 2018

Volkswagen Up! GTI: den lille sportsvogn vil ankomme i 2018

De har allerede brugt mere end fyrre år siden Volkswagen Første generation Golf GTI så lyset. præcist i sidstnævnte, de er blevet inspireret Volkswagen teknikere i at udvikle fremtidens Up! GTI, der ramte markedet i begyndelsen af ​​2018, men der vil blive afsløret på Wörthersee Tour, der afholdes i Østrig i denne uge.

den Volkswagen Op! GTI det er animeret af en tre-cylindret 1,0 TSI-motor som de er erklæret 115 hk, en næsten identisk effekt (110 hk) med atmosfærisk 1,6-liters motor, der sad på GTI Mk1, selv om det er rigtigt, at det maksimale drejningsmoment på den nye Up! Det er betydeligt højere; 20.39 MKG sammenlignet med 14,27 mkg af Golf. Sidstnævnte vejet, men kun 840 kg, mens Up! GTI når 997 kg.

VW Up! GTIi Volkswagen Up! GTI er stater acceleration fra 0 til 100 km / t på 8,8 sekunder og en tophastighed på 197 km / t, betydeligt bedre tal end dem, der tilbydes den første generation Golf GTI (Til denne annoncerede de 9,3 sekunder fra 0 til 100 km / t og artikel 181 km / t).

Fra et æstetisk synspunkt, Ny Volkswagen Up! GTI Det er også tydeligt inspireret af Golf GTI. Det vil blive tilbudt i de samme farver, rød, hvid og sølv, også Det vil funktionen mange detaljer, der lignede hans forfader rød linje på kølergrill ramme eller polstring, blandt andre. Udformningen af fælge også han blinker til fortiden, men er nu 17 “i stedet for dem af 13 “ der sad på Golf GTI MK1 fyrre år siden.

Du kan også være interesseret

– Volkswagen Golf GTI TCR: Golf GTI racing test

– VW Golf GTi R og Performance, testet sportiest Golf

– Ny Volkswagen Up! GTI 1,0 115 hk: prøvet!