SUV Hyundai har planer om at 2020: ny Tucson, Santa Cruz ...

SUV Hyundai har planer om at 2020: ny Tucson, Santa Cruz …

Hyundai fortsætter med at vokse med store nyskabelser og nye SUV. Og mere end det vil gøre: 2020 vil lancere andre 5 modeller i den kategori. Vi fortæller alle dine planer.

Ny Hyundai SUV, der vil ankomme indtil 2020

Ny Hyundai SUV, der vil ankomme indtil 2020

Ny Hyundai SUV, der vil ankomme indtil 2020

Ny Hyundai SUV, der vil ankomme indtil 2020

Der er ingen tvivl: Hyundai er blevet foreslået at danne en af ​​de mest komplette udvalg SUV og interessant marked. Din indsats og du giver indtægter til succes for Tucson og de nye små Kona, har vi allerede vist sig i Korea, vil komme markedet snart at blive en af ​​sine modeller stjerne konkurrere i et segment voksende hvor Peugeot 2008, Renault Captur eller også nye Seat Arona De bør være deres største rivaler.

Selvfølgelig, hvis du tror det ender her, intet er længere fra virkeligheden: Det har gjort kun starten. Både globale vice president for Hyundai Motor, Chung Eui-søn, som vice president for virksomhedernes planlægning og produktudvikling af Hyundai Amerika, Michael J. O’Brien, De har officielt bekræftet Disse dage forskellige medier brand-strategi vil fortsætte med at vokse (Og hvordan) med ny SUV. Derfor ikke noget bedre at gå 12:59 slingrede den fremtidige udvikling. Og de er ikke mindre end fem …

Hyundai Santa Cruz: 2018

sandsynligvis den første nyhed at ramme markedet vil være den nye Hyundai Santa Cruz, en model, som vi så i 2015 på Detroit Motor Show som en prototype og nu netop modtaget grønt lys til produktion. Faktisk er denne model er afgørende for Hyundai til det amerikanske marked, hvor dens salg faldet i 2017 med en hastighed på 10 procent, og hvor de aldrig har konkurreret i en af ​​de mest populære kategorier: dem, pick-up. Dette bekræftes i dag til nyhedsbureauet Reuters.

Hyundai Santa Cruzdette Hyundai Santa Cruz spektakulære vil finde sted, ifølge de første rapporter, under samme platform Tucson. Marketing i USA er planlagt til sen 2018 (Eller den nyeste tidligt i 2019 på), og kun ville fejle og se, om ind på det europæiske marked. Men vi savner ikke se den nye engagement annonceret og mærker som Peugeot, Fiat og Mercedes i segmentet indtil afhentning mere raffineret. Meget snart vide vi nogle nye data.

Hyundai Santa Fe: 2018

Hvis USA har talt om et salg nedturen Hyundai, og behovet for at satse på der vigtige produkter i Europa sker det modsatte: mærket vokser på nært rytmer altid 10 procent i 2017, og til at følge den nye SUV vil ankomme tendens. O fornyet, som i dette tilfælde. Og er det, til inden for et år omtrent den forventede opdatering Santa Fe. Det vil fortsat være sin medium SUV, måling omkring 4,70 meter. Det vil også fortsat være en SUV globalt koncept, der er tilpasset forskellige typer af markeder. Hyundai bør snart officielt give os deres tidlige data, men Michael J. O’Brien og bekræftet.

Hyundai store SUV 7 pladser: 2019

Som allerede annonceret ankomsten af ​​en ny stor 7-sæders crossover der, selv om de ikke bekræftet, skal erstatte Grand Santa Fe. Vi ved ikke, i det øjeblik, om det vil vedtage et nyt navn, selvom begynder at satse ja. Denne model vil blive en anden sværvægter til det amerikanske marked, men vil helt sikkert europæisk tilpasning til en anden segment her vokser, som annonceret og også plads eller som vi ser efter udgivelsen af ​​den sidste Kodiaq Skoda, Peugeot 5008 og Renault Koleos. Denne model vil og i 2019.

stor SUV HyundaiHyundai lille SUV: 2019/2020

Og hvis vi lige har talt ovenfor, nu gør vi nedenfor. Hyundai og taler også åbent for en lille SUV til at konkurrere i Et markedssegment og er placeret ved under den nye Kona. Usædvanlige størrelse, bør være omkring 4 meter lang og her vil det blive født med det hovedformål at sælge på de asiatiske markeder, og selv i Europa. For nu navngive eller teknisk data er ukendt, men vi kan forudse, at skulle allerede være blevet udformet under den nye blyant chefdesigner Brand, tidligere Seat Luc Donckerwolke.

Hyundai Tucson: 2020

Og selvfølgelig … vil være nye Tucson. Hyundai vil lukke sin SUV cirkel med udgivelsen planlagt og renoveret i 2020 den kompakte SUV, og dens store stjerne i vores marked. altid placeret sig som en af ​​de bedst sælgende modeller, selv for måneder om den almægtige Nissan Qashqai, vil Hyundai fortsætte med at forfølge den løbende forbedring af kvalitet og teknologi i deres produkter. Hvis mærket vi allerede talte i sin sidste udgave Volkswagen Tiguan konkurrence, sikker på, at den nye generation vil dykke ned i denne linje af raffinement. Nye motorer, brændselscelle-version, en stor udstyr… den nye Tucson vil fortsætte med at føre den nye Hyundai. Men der er stadig tid til at vide: så langt vi nødt til at nøjes med at kende sin udgivelsesdato.

Du kan også være interesseret i:

Hyundai vil lancere en “super Tucson” og en “mini Kona”

Hyundai Tucson fremtid, hvordan brændselscelle?

Den nye Hyundai i30 foran golf og Civic

Adblock
detector