Crossland X og X Grandland: Opel SUV i 2017

Crossland X og X Grandland: Opel SUV i 2017

Først kommer Opel Crossland X, en SUV urban stil; så kom Opel Grandland X, rival kompakt; men der er mere, meget mere …

Opel SUV, Crossland X og X Grandland 2017

Opel SUV, Crossland X og X Grandland 2017

Opel SUV, Crossland X og X Grandland 2017

Opel SUV, Crossland X og X Grandland 2017

Sæt en SUV i dit liv. Dette synes at være den slagord, dermed planerne går igennem alle mærker fremme denne type bil i alle kategorier muligt. efter tildeling bogstavet X den nye Mokka, Opel har gjort det klart, at der fra nu af vil dette brev tjene identificere tegn for de udgivelser, der forbliver indrammet i filosofien SUV.

Opel Crossland X: en SUV til hverdagsbrug

Den første overraskelse vi med Opel Crossland X, en ny SUV, der vil være til rådighed i vores land ved porten til næste sommer. Faktisk er det den Meriva erstatning, men i betragtning af hvor folk som nuværende offentlige varevogn, har Opel opgivet tanken om at skabe en ren minivan og uden at forsømme de praktiske aspekter, er kommet tæt på det fremherskende stil eventyrer billede og det er vigtigt, at i det omfang, at den tyske mark definerer X som en Opel Crossland “Urban crossover”.

Opel Crossland XDe første tekniske data fra den tyske producent viser, at denne nye SUV Den måler 4,21 meter lang, således at dens størrelse er meget lig den Mokka X-dette er kun 7cm Largo-, selvom kroppen Opel Crossland X er noget lavere og chaufføren vil ikke sidde så højt. På trods af de små variationer i form af forlygterne og kølergrill, holder familien lighed, der vinder i de seneste Opel. I denne henseende intermitterende fælles for intervallet i finnerne, medens Lys identitet med dobbelt vinge Det er fortsat for og bag.

Opel Crossland X: modulable anden række

Mark er overbevist om, at med hans billede, Opel Crossland X Jeg tiltrække et bredere kvindelige publikum, for det meste hjulpet af nogle tilpasningsmuligheder elementer de har tendens til at lide, som det flydende tag på en anden resten af ​​kroppen farve. Indenfor det har en anden række bevæger længderetningen op til 15 cm, så man kan variere volumen kuffert, det ville være 410 liter når sæderne er i den bageste position og 520 liter Hvis det mest er avancerede, mens kapaciteten stiger 1255 liter når bagsæderne.

Opel instrumentbræt Crossland X er meget ergonomisk arbejdshøjde med en temmelig rent design, som fremhæver en store centrale skærm som alt efter trim plan, kan være 7 eller 8 ”, altid i farver. Du kan også montere et frontpanel med analog eller digital TFT 3,5 ” yderligere. Det vil være nyhed i segmentet projiceringsoplysninger direkte på frontglasset, uden plastik skærm og andre head-up display, og dens konvolut kan bære adaptive forlygter førte, automatisk nødopbremsning, læser trafiksignaler, bane holde kontrol og tilslutningsmuligheder systemet Opel OnStar, smartphone med trådløs opladning.

Opel Crossland X: forhjulstræk kun køre?

Som for mekanisk forsyning, Opel angiver kun, at X vil Crossland benzin versioner, CDTI eller bevæget af GLP, og der vil være manuelle og automatiske gearkasser. Vi kan gå videre, at deres miljø kendte motorer vil drage fordel med klar kommercielt potentiale. I benzin interval synes Secure Tricilíndrico 1.0 Turbo med 105 hk og også tetracilíndrico 1.4 turbo 125 hk. Diesel på området, vil blive 1,3 CDTi det første trin med 95 hk, for at fuldføre to 1.6 CDTi med 110 og 136 hk -figures magt i andre Opel, der kan modificeres en smule i den nye crossover-.

Men hvad synes klart, er, at 4×4 ikke vil være område for denne model, da særligt i byerne fokus og prioritet brug i asfalt. Afstande og vil også blive etableret med Opel Mokka X, en noget større SUV og det vil have på firehjulstræk og mere kraftfulde motorer prestacional specifikt indhold til klart at give mening øverste trin på rangstigen. I øvrigt, Crossland X er en SUV “lavet i Spanien”, da Den er produceret på Opels fabrik i Figueruelas har (Zaragoza), og dens produktionslinjer også vil fremtiden Citroën C3 Aircross, model, der vil erstatte den nuværende C3 Picasso og udvikling deling med den nye crossover af den tyske mark, resultatet af den industrielle aftale mellem PSA-koncernen og General Motors.

Opel SUVOpel Grandland X: SUV segment C

Over SUV borgere, vil den tyske bilproducent færdiggøre sit sortiment i den sidste del af 2017 med en ny kompakt SUV, den Opel Grandland X, hvoraf der er stadig ingen officielle billeder, men er blevet genskabt af vores illustrator Schulte rød. Dens længde bør være omkring 4,45 meter, ikke forgæves denne model platform og deler mange komponenter Peugeot 3008, inden for denne industri aftale mellem PSA og General Motors.

med den Opel Grandland X, mark Rüsselsheim se på samme tid forbindelse mellem Astra og Zafira fremtid, som fortsat vil være en minivan, men eskorteret af den nye kompakte venter udviklingen i efterspørgslen i denne kategori SUV. Således vil Opel konkurrere direkte med Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai, Ateca Seat, Kia Sportage, Hyundai Tucson og naturligvis med Peugeot 3008. eget Og mest logiske er, at under kølerhjelmen Grandland X se motorer benzin mellem 130 og 165 hk, Den første trincilíndrico, og Diesel 100 til 150 HK.

Sikker på Geneve Motor Show Opel Du vil afsløre nye data fra disse SUV, men tror ikke dine planer med X rækkevidde vil stoppe her; 2018 vil se et endnu større SUV. Alle producenter arbejder på at tilbyde generel 7-sæders varianter udviklet sig fra sine kompakte størrelse modeller, med mindre ændringer på den samme platform. Og resultatet af denne aftale mellem PSA-koncernen og General Motors, vil sandsynligvis dukke en ny Opel X hellere have tilfælles med Peugeot 5008.

Du kan også være interesseret i:

– Udtalelse: Hvis PSA / Opel, sælge eller køber jeg?

– Opel fremskridt autonom kørsel OnStar

– Opel Ampera-e: så vil helt sikkert denne elektriske ny

Adblock
detector