Volkswagen Passat 2017: lære dig deres hemmeligheder

Volkswagen Passat 2017: lære dig deres hemmeligheder

For at forblive referencen mellem den gennemsnitlige sedan, vil 2017 VW Passat modtage et nyt design og teknologiske og mekaniske nyskabelser.

Volkswagen Passat 2017: billeder af den nye sedan

Volkswagen Passat 2017: billeder af den nye sedan

Volkswagen Passat 2017: billeder af den nye sedan

Volkswagen Passat 2017: billeder af den nye sedan

Den nuværende Volkswagen Passat ankom i slutningen af ​​2014 og opdatering Det er planlagt til 2017. Den evolutionære hastighed af bilen er næsten standardiseret tid gyldigheden af ​​et køretøj, ikke kun den fulde cyklus, også den mellemliggende, når opdateret design, det integrerer ham nyeste udstyr og dets mekaniske sortiment er revideret.

ikke den Aktuel Volkswagen Passat en model, der sidder brugt, meget mindre veteran. Faktisk er baseret på den MQB-platform, Denne generation kom på markedet splurging banebrydende teknologi i sit segment, og som en klar reference blandt almindelige producenter. Det kan prale dag af en bred vifte i krop varianter (sedan, familie og crossover) og mekaniske, med traditionel diesel og benzin versioner, plus den hybride plug-GTE. Også området passat Det giver DC-version, en coupe 4-dørs sedan stadig baseret på den tidligere Passat og vil snart blive erstattet af en ny generation udviklet og på MQB.

Volkswagen Passat 2017: sofistikeret design

den foran VW Passat 2017 vil vise en mere sofistikeret billede, med nye forlygter, hvilket igen kræver ændringer i grill og paragolpes. Også, som sædvanlig, kørelys, ud over sin grundlæggende funktion, vil de blive brugt som et konstruktionselement, tegning mere slående lette slag. Med samme formål, LED-teknologi eksisterende intermitterende og baglygter tjene til at designe nye lette strøg. Renovados hjul designs ville i sidste ende forynge 2017 Passat billede, samt nye organ farver.

VW Passat 2017i interiør, den VW Passat 2017 du vil modtage andre farver og materialer, der vil forny sit image, samt opfattelsen af ​​luksus og kvalitet. Ingen huller i udstyr nuværende Passat og kun én Opdater dit system Infotainment vil være nok til at være på forkant. Allerede har en stor central skærm, box konfigurerbare virtuelle ure, leder op Vis systemoplysninger projektion på forruden og talrige sikkerhedssystemer, dynamisk eller komfort de findes på markedet.

Volkswagen Passat 2017: mere effektive motorer

den Mekanisk rækkevidde 2017 VW Passat Det vil tilpasse sig de rigor af emissionsnormer, med fase C strøm euro VI og krævende nyt lavpunkt. området diesel vil fortsætte, som vi kender det, med blokke 120 hk 1.6 TDI og 2,0 TDI 150 hk vigtigste muligheder på markedet, selv om en ny 1.5 TSI benzinmotor (130 og 150 hk) Du kunne bekræfte denne tendens allerede i sigte, hvor benzinmotorer begynder at tage en større rolle. Før tilfælde af Volkswagen TDI-motorer vil pege på den nye motor 1,5 TSI, som vil debut snart Golf, var den engagement i fremtiden af ​​brandet til at overtage fra den stadig mere truet Diesel.

dette moderne og udviklede 1,5 TSI-motor Diesel forbrug lover ikke tilsvarende, men en reference brændstofeffektivitet (10 procent bedre end de 1,4 TSI). Den nye 1.5 TSI kombinerer en variabel geometri turbo (kun anvendes af Porsche i benzin), cylinder deaktivering, direkte indsprøjtning og Miller cyklus.

Volkswagen Passat 2017 bred vifte

den Passat Variant stationcar-version Det vil også tilslutte sig ændringer og innovationer rækkevidde. Vi må heller ikke glemme den ejendommelige variant crossover Alltrack med høj krop, 4MOTION og billede SUV.

Du kan også være interesseret

– Volkswagen Golf VIII: Den Europæiske salg vil ankomme i 2018

– Ny Volkswagen Arteon: mere luksuriøse end Passat

– Opel Insignia 2017 Grand Sport, den nye Passat store rival

Adblock
detector