Så vil den nye SUV Sæde: En 7-sæders super Ateca

Så vil den nye SUV Sæde: En 7-sæders super Ateca

Det er endnu ikke officielt bekræftet, men det ser ud som den nye store SUV Seat Alora kaldes. Med op til 7 sæder, vil det blive placeret over Ateca og igen ty til en spansk befolkning.

Sæde Álora: navnet på den nye 7-sæders SUV?

Sæde Álora: navnet på den nye 7-sæders SUV?

Sæde Álora: navnet på den nye 7-sæders SUV?

Sæde Álora: navnet på den nye 7-sæders SUV?

Seat Álora. Bestemt det ser ud som dette er navnet på den nye SUV vil debut mærke Spansk, udviklet på samme platform af Ateca men med 7 sæder. For at forstå spanske version plads Kodiaq nye Skoda eller VW Tiguan … men Allspace Made in Germany. Specifikt i Wolfsburg.

Hans navn var så langt den bedst bevarede hemmelighed, og selv om det omfang Seat det ikke officielt bekræftet, alle de rygter, der kommer fra Tyskland tager for givet, og denne betegnelse. ¿Og hvor det kommer fra? derefter Seat vender tilbage til “pull” spansk navn som altid lover han. Hvis Ateca er en by Zaragoza og Tenerife Arona er det, at den nye 7-sæders SUV rejse til provinsen malaga: Alora er en andalusisk by, beliggende i centrum af provinsen og indrammet i regionen Valle del Guadalhorce. Med et areal på 169,62 km2, og meget tæt på det berømte Caminito del Rey, det har en anslået befolkning på mere end 13.000 indbyggere, ifølge INE 2015.

Sæde Alora ankommer i 2018

Hvad indtil nu jeg havde bekræftet det var hans Seat forventede dato for frigivelse: 2018. Dette blev officielt forsikret formanden for mærke Luca De Meo, lovende, at den tredje SUV af virksomheden “Det vil bringe nye kunder, øge image og har en meget vigtig rolle i vores evne til at generere marginer effekt.” Dette blev sagt under præsentationen af ​​de seneste økonomiske resultater i selskabet.

Seat Áloraden Ny Seat Álora Det vil blive placeret på både rækkevidde over den nuværende brand Ateca, en SUV, der på bare et år er blevet en bestseller at fremstå som en af ​​de bedst sælgende modeller i den kategori. Med sin mISMA MQB platform, men i dens variant A2 aflange legeme og en mulighed for at få 5 eller 7 sæder interiør, denne store nye SUV er udviklet ja i Barcelona med forhåbninger om at være den mest praktiske model af sin slags.

Hertil kommer, som vi har lært i tidligere samtaler med deres ledere, Alora den nye Seat være en meget vigtig model for mærket, ikke kun for det segment besat, men også fordi vil frigive en ny frontal billede… så reproducere og udvikle den nye generation af kompakte Leon.

Seat Alora rækkevidde og motorer

Kun få detaljer, vi kender i øjeblikket, hvad der vil være den tredje SUV Seat, denne nye Álora. Hvis vi analyserer alternativer i andre mærker af gruppen, kan vi næsten garantere, at dens længde vil være omkring den 4.70 meter og bør have en stor kuffert at med 5 steder nyttige, behændigt oversteg 600 liter kapacitet real.

med hensyn til motorer, den nye Seat Álora kommercielt bør starte sit sortiment på benzin med den nye 1.5 TSI 150 hk og systemet cylinder nedlukning, allerede udgivet nu i den nye Golf. Ovenfor, bør du også have en Version 2.0 TSI 190 og 220 hk magt.

allerede diesel, Seat Álora sit sortiment bør starte med den kendte Version 2.0 TDI 150 hk, og tilbyde ovenstående varianter Og 190 til 240 hk. Det er i hvert fald, er det område, som den er præsenteret i markedet VW Tiguan Allspace, og hvad der synes mest logisk reaktion på de motorer, der netop premiere Golf eller løfter Ateca ny Cupra. Vi holder rapportering …

Du kan også være interesseret i:

SUV’er ankommer: Seat og Skoda Kodiaq Coupé Álora

Alle hemmeligheder Ibiza og kommende Seat

Så vil den nye Seat Arona

Adblock
detector