Den nye Land Rover Defender, klar i 2019 (flere detaljer og billeder)

Den nye Land Rover Defender, klar i 2019 (flere detaljer og billeder)

Ikke længe til præsentationen af ​​fremtidens Land Rover Defender, som vil være meget lig den DC100 konceptet. Dataene tyder på, at det kunne være hybrid.

Land Rover Discovery 2019 næsten klar den nye generation

Land Rover Discovery 2019 næsten klar den nye generation

Land Rover Discovery 2019 næsten klar den nye generation

Land Rover Discovery 2019 næsten klar den nye generation

Det Land Rover koncept DC100 Det giver os en idé om, hvor fremtiden vil blive dirigeret Land Rover Defender der, efter at være blevet et ikon langs dens næsten 7 årtiers historie, det ændrer selvfølgelig, men forsøger at holde sin essens. fremtiden forsvare Det er en moderne nyfortolkning af sin forgænger, og selv om det bevarer nogle af sine æstetiske funktioner, såsom meget lodret paneler krop, runde forlygter og fremtrædende gitter, indarbejde teknologiske byrde står i forhold til vor tid. Mest slående er, at det vil vedtage den samme monocoque af Land Rover Discovery og Discovery Sport, med intensiv aluminium i sin konstruktion, snarere end de gamle og uforgængelige konfiguration lodrette og vandrette rammestykker, noget, der vil give vej alsidighed. Endnu deres evner off-road De vil fortsat være en reference, takket være systemer som firehjulstræk med vektor fordeling og muligheden for at inkorporere luftaffjedring variabel højde.

konceptet Land Rover DC100 Den blev præsenteret på Frankfurt Auto Show i 2011 og muligvis i løbet af dette år har vi igen har hørt fra ham, måske allerede under navnet Defender. Ingen tvivl om at vil indarbejde mange af de nyskabelser, der har udviklet Land Rover i de seneste år, fokuseret på at opnå høj effektivitet i de hårdeste betingelser, uden at miste køreegenskaber heller ikke komfort.

Land Rover Defenderden Land Rover Defender vil funktionen fartpilot felt og et nyt system Terræn respons at optimere konfigurationen drevet automatisk, uden at kræve føreren at vælge en bestemt manuelt (sand, mudder, hjulspor, sten …). Dataene fra en række følere, der overvåger skridning hvert hjul, opsamles rejse suspension, styretøj vinkel, bremse og speeder, samt analyse af billeder fra kameraer med høj opløsning monteret på forsiden af ​​køretøjet. Med dem skaber det en intelligent tredimensionelle kort over terrænet, også i stand til at identificere hindringer og potentielle farer i byen tjener til at opdage fodgængere med stor præcision.

Andet system bør indeholde Land Rover Defender er den Hjælp fording, at målt vanddybde ved hjælp af sonar sensorer integreret i den forreste kofanger og spejle. Afhængigt af situationen, automatisk hæver legemshøjde, lukker luftindtagene til at holde ud vandet og vælger et lavere gear for at løse manøvren med sikker fart.

Med hensyn til de mekanikere til rådighed, fremtiden Land Rover Defender vil bruge Ingenium motorer Jaguar-Land Rover, begge diesel og benzin, med mulighed for nogle hybrid version der passer til de nuværende krav om effektivitet, som du også vil komme igennem hans system AWD, der automatisk afbryder når bagakslen er ikke nødvendigt at reducere friktion.

Du kan også være interesseret i:

Land Rover Defender 2018 4×4 ikon, mere ungdommeligt og praktisk

Den nye Land Rover Defender, klar i 2018

Land Rover Defender vs Mercedes GLB: den hårdeste SUV fremtidens

Adblock
detector