Ny Audi A3 2018: Flere billeder og data

Ny Audi A3 2018: Flere billeder og data

Den nye generation Audi A3 vil være den førende inden for innovation og teknologi. Det vil ankomme i 2018 og bliver et organ 5-dørs coupé.

Audi A3: ny generation i 2018

Audi A3: ny generation i 2018

Audi A3: ny generation i 2018

Audi A3: ny generation i 2018

Den nye Audi A3 ramme markedet i 2018 og kunne have yderligere organer. Selv om der var tale på det tidspunkt en stationcar-version for at løse BMW 2-serie Active Tourer og Mercedes Class B, Rygter tyder nu en eksklusive 5-dørs coupé, en slags Audi A5 Sportback skala. Derfor er den næste generation Audi A3 Du har en vifte af så fuldstændig, og selv om ikke opleve radikale ændringer i dens æstetiske, som allerede har vist sig at være af den offentlige smag, vil udvikle sig meget i de andre sektioner.

den Ny Audi A3 2018 premiere ny platform kaldet MQB Evo, og vil yderligere reducere dets vægt, men ikke så meget som den nuværende generation end sidste. De vil være højst en 50 kg, gennem anvendelse af ultra-resistente materialer i sin struktur, med nyudviklede komponenter på strategiske punkter og kan bremse by-wire, noget, der ville også sikre en anelse mere naturlig pedal plug-in hybrid drivline Audi A3 e-tron og potentiale versioner hundrede procent magt.

Audi A3 2018Elektrificering er nøglen til at nedbringe de gennemsnitlige CO2-emissioner Audi A3, så drivmidler forbrænding, mindre og mindre, med mindre forskydning og altid turboladet, er afhængige af elektriske motorer til at sikre fornøjelsen af ​​anvendelse og effektivitet. Forvent nye versioner ‘Mild hybrid’ blød annealing, med en motor / generator drevet af den sekundær strømforsyning 48V (Uropført på Audi Q7 og iblandes de nye A8 flere funktioner), der kan bistå i faserne i rettidig start og acceleration. For sit vedkommende de sportsgrene Audi RS 3 Det vil tage 48 volt strømforsyning at øge sin teknologiske arsenal fokuseret på at forbedre dynamik, og kunne ride elektromekaniske krængningsstabilisatorer at klare den mulige forøgelse af heste, som nu er 400 hk i den nuværende generation og kunne have en ekstra strømforsyning.

Som for assistenter sikkerhed, tilslutningsmuligheder og kommunikation Car2x (bil infrastruktur) vil også fortsætte sin ustoppelige vækst. Forudsigelig navigation, advarsel af hændelser, automatiserede drivende funktioner … Du har meget lidt at misunde i fremtiden Audi A3 flagskibene Audi A8 og Audi Q7. Det samme vil ske med hensyn til kvaliteten af ​​gennemførelsen af ​​kabinen med pleje materialer og design detaljer, attraktive kombinationer omgivende lys og lyseffekter også har ansvaret for deres forlygter, som giver et strejf af raffinement til det udvendige design.

Du kan også være interesseret i:

Audi A3 2018 yderligere teknologisk og lys

De bedste kompakte biler, der ankommer indtil 2019

Futures kompakt Audi, BMW og VW

Mercedes A Class 2018: så vil den nye kompakte

Adblock
detector