Ny Volkswagen CC: luksus og teknologi til 2018

Ny Volkswagen CC: luksus og teknologi til 2018

Den nye generation af Volkswagen CC sigter højt, med en udstyrsstykke og teknologi, som vil blive placeret i en højere segment. Det vil være klar i 2018.

Volkswagen CC, nye generation i 2018

Volkswagen CC, nye generation i 2018

Volkswagen CC, nye generation i 2018

Volkswagen CC, nye generation i 2018

den Aktuel Volkswagen CC det ønskede at afkoble VW Passat i 2010. Det var ikke en simpel kommerciel indfald, men en langsigtet vision at sætte meget højere view. Kravl et trin på skalaen af ​​værdierne vil tillade indtaste de markeder, hvor VW elite tager år og tilling måde, som det kinesiske marked.

den ny generation af Volkswagen CC Den vil blive tilling nye og revolutionerende prototyper, nogle allerede frigivet og andre endnu at blive præsenteret. Det er de tilfælde, Sport og begreber Volkswagen C Coupe. Meget tæt på tid, som vi så sidste år to af de sedan biler, der forventer en stadig snævrere virkelighed, yderligere demonstrerer de tekniske færdigheder og gruppe mærke med sine modulære arkitekturer. På den ene side, Volkswagen C Coupe GTE, baseret på MLB-platformen, har allerede krydset grænsen bil koncept til at blive et reelt produkt, Phideon, naturlig erstatning Phaeton. For sin del, Volkswagen Sport Coupé GTE, i dette tilfælde baseret på arkitektur MQB, skitserer den vej, der nu skal gå nye generation af VW CC. Begge repræsenterer de dimensionelle grænser, at Volkswagen kan og ønsker at tage deres respektive arkitekturer. At passere den tilsvarende "skind" disse begreber betyder også at finde mere subliminale beskeder, såsom det faktum, at begge bruger en hybrid motor plug Plug-in, udholdende i 20 hybrid og elbiler brandet planer om at have herfra til 2020.

i fremtidig Volkswagen CC, flere detaljer læse mellem linjerne, det faktum, at montere en 4-cylindret motor koncept-version baseret arkitektur skib logo gruppe –MQB– og en seks-cylinder, i hvilken foregriber denne VW CC hvis fotografisk rekreation har i denne artikel, model leveres af Volkswagen for året 2018.

Den nye Volkswagen CC 2018 giver voldsomme vækst

Betydeligt større længde og bekæmpe den Volkswagen Passat, den nye Volkswagen CC viser også deres ønsker gennem sine proportioner: næsten 4,9 meter i længde -ten mere end den nuværende generation, mere eller mindre længden af ​​en Audi A6 til et legeme med taglinie til 140 cm fra jorden, så lav som Audi derfor A7. Meget bred og stor akselafstand, med minimal forreste overhæng, rammeløse døre, glas frugten af ​​lave høj talje og en meget fastlagt tilbage, nye VW CC også det ser ud til at bekræfte en trendvending bidrager meget mere spændende æstetiske ressourcer.

2018 Volkswagen CCVolkswagen Han lærte med nuværende CC værdien af ​​en femtepladsen, selvom den nye model også vil give en konfiguration af to bagsæder divideret med en fremtrædende midterkonsol der vil blive født fra de to forreste pladser, hvor et andet hold vil omfatte information og underholdning. en interiør sat omkring mennesker, hvor lyset vil få stor betydning, hvad enten naturligt gennem en valgfri panoramatag eller ved kunstig interiør lys med konfigurerbare temaer. Break, også med klassisk indretning mærke mod en mere teknisk og moderne stil, med masser af lakerede materialer i hele kabinen. Det bliver snart til VW produktion bære 3-dimensionelle virtuelle skærme hvor du arbejder, kaldes Aktiv info display, men ikke den gestural kontrol for forskellige funktioner såsom radio, bluetooth eller åbning soltag. Og hvis vi har set, hvordan verden smartphones har beslaglagt kabinen, det næste skridt er at gennemføre funktioner kan optage biorytmer af føreren gennem SmartWatch.

2018 Volkswagen CC: mekaniske alternativer

V6 … bare i Volkswagen CC plug-in hybrid version GTE. Strøm er ikke længere synonym med antallet af cylindre, men eksklusivitet, så VW vil udfolde GTE tilbyde versioner i fremtiden CC: Et med den samme kombination af termisk / elektrisk motorer Passat GTE; en anden med en mere ambitiøs og kompleks konfiguration: V6 benzin og to elmotorer, I begge tilfælde, batteripakker, der sikrer et minimum af 50 km af elektriske rækkevidde. De resterende propeller og gearkasser vil svare til VW Passat på det tidspunkt, der vil ankomme udviklet sig.

Du kan også være interesseret

– Volkswagen skandale: 67 biler ud af krisen

– Volkswagen Golf GTI Clubsport, pris for Spanien

Adblock
detector