Alle nye 2017 SUV, mærke til mærke

Alle nye 2017 SUV, mærke til mærke

Blandt de nye biler forventes i 2017, ingen segment akkumuleres mange nye funktioner såsom SUV. Pleje spærreild af modeller, der kommer: mere end 40! Hvem giver mere?

Alle SUV kommer på markedet i 2017

Alle SUV kommer på markedet i 2017

Alle SUV kommer på markedet i 2017

Alle SUV kommer på markedet i 2017

Mode uden tvivl er blevet hovedmenuen. den SUV-segmentet stadig hogging overskrifter, fylde dækslerne … og den katalog over alle producenter. I dag gennemgår vi alle nyt, mærke mærke, at nå kategori for dette år 2017, der er ved at starte.Vi ventede over 40 nye SUV! Her har du alle …

alfa Romeo

Alfa Stelvio. i maj. Den første SUV Alfa Romeo, at blive kaldt Stelvio, foranstaltninger 4,68 meter lang og i første omgang ramte markedet med den samme motor i Alfa Giulia QV, dvs Biturbo V6 510 hk magt, med firehjulstræk kørsel indstillingsvælgeren og en aktiv bageste differentiale. Senere vil der være en 2,0 Turbo 280 hk … og Diesel versioner selv.

Alfa Romeo StelvioAudi

Audi Q5. i februar. Den nye Audi Q5 vokser i størrelse forhold til sin forgænger, nåede 4,66 meter i længden. Og det har reduceret til 90 kg vægt i gunstigste tilfælde, takket være kombinationen af ​​aluminium og højstyrkestål. Det har også sænket koefficienten 0,30 aerodynamisk Cx. I denne nye generation, der startede tidligere på året det tilbudt muligheden for at inkorporere variabel højde luftaffjedring.

Bentley

Bentayga Bentley V8 Diesel. i februar. Hvis du ikke kan lide dig nok "skandale" iscenesættelsen af ​​Bentayga, den Bentleys første SUV i sin aristokratiske historie, har den britiske mærke allerede forberedt diesel-versionen i øvrigt også sin første diesel-model. Det vil have en motor 4,0 V8 med tre turbos, … der vil udvikle 435 hk og 91 Nm maksimale drejningsmoment ved 1.000 rpm Only!

BMW

BMW X3. i november. Den tredje generation BMW X3 vil vokse en anelse for at vinde rummelighed og bagage kapacitet, med en længere akselafstand, større bagdøre og nye modulære løsninger. Indeholder dens vægt takket være brugen af ​​stål meget høj styrke, aluminium og magnesium. Det forventes i slutningen af ​​året.

Dacia

Dacia Duster 2018. I november. Selv om Dacia Duster i 2017 vil få et bedre udvalg og udstyr, ved udgangen af ​​året, og forventer, at præsentationen af ​​sin nye generation. Denne populære SUV holde en lignende størrelse til den nuværende model, selv om der måtte være hos ham en nyere version Grand Duster. Dette ville have en længde på omkring 4,7 meter og to mere end den “korte” version med sæder, derfor, syv sæder.

Dacia DusterDS

DS X. I september. DS familien vokser op. Det vil blive frigivet DS X i september, SUV kompakt AWD. I øjeblikket er der gør det klart, om mærket vil kombinere alle mekaniske drev eller en forbrændingsmotor med en elektrisk ved hjælp af teknologi med PSA.

Ford

Ford Kuga. i januar. Nyt billede og opdaterede motorer og udstyr nuværende Ford Kuga tidligere på 2017. Hertil kommer, vil tilbyde luksuriøs finish Vignale. Kuga 2017 at genkende det ved en trapezformet kølergrill, der vedtager en stor, slagord af dagens Ford. Forlygterne er også nye lovforslag og indarbejde den bi-xenon-teknologi.

Ford kant Vignale. i marts. Ford Edge bliver en hel Premium-SUV med luksus finish, Vignale. Det er udelukkende tilbydes med biturbo 2.0 TDCi dieselmotor på effektniveauer på 180 og 210 hk.

Hyundai

Hyundai SUV segment B. I september. Hans navn stadig ikke kendt, men Hyundai har allerede bekræftet, at den vil fremlægge i september 2017 en lille SUV designet til segment B, dvs. anvendeligheden af. Snart ved vi flere detaljer.

jeep

Jeep Renegade. i oktober. Den mest kommercielt succesfulde model af den nuværende række af Jeep, Renegade, modtage en opdatering næste efterår at indstille intervallet 2018. De vil være kosmetiske ændringer og forbedringer i form af udstyr og tilslutningsmuligheder.

-Jeep Wrangler. Fra Feb-SEP. I løbet af de næste par måneder flere specielle udgaver af de mest Campero model jeep, vil Wrangler blive lanceret. I februar vil der komme en “Night Eagle” i maj blev en Wrangler “Recon”, og allerede i september vil være årsskiftet “JK Edition”. seje, hårde gutter.

Jeep Grand Cherokee. Fra januar til december. Noget lignende sker med Wrangler Grand Cherokee, som forventes flere versioner. Snart kommer lanceringen af ​​trailhawk, med større kapacitet til en krævende felt behandling. I februar specialudgave “Night Eagle”; og i maj det “topmøde Plus’. Ved udgangen af ​​2017 forventes Grand Cherokee Trackhawk, supermagt version med et meget sporty look.

jeep kompasJeep Compass. i september. Den anden generation af Jeep Compass er allerede blevet præsenteret i USA og vil lande i Europa i slutningen af ​​næste sommer. Det er en helt ny SUV, omkring 4,50 meter lang, som det vil være mellem Renegade og Cherokee, og vil indeholde versioner af front-eller firehjulstræk.

Kia

Kia Niro Pluggable. i juni. variant "plug-in"Eller hvad er det samme, med ekstern opladning i 220 volt husstand stikkontakt, for at give rent elektriske rækkevidde, som om en elbil er involveret. Det er den nye Kia Niro til debut i sommeren og bør give et minimum af 40 kilometer i elektrisk tilstand.

-Kia Rio SUV. i oktober. Meget lidt er kendt om hvad der vil være en ny SUV i området af den koreanske producent, Kia. dette nye SUV vil være en model, der vil komme til at konkurrere i det voksende segment af Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot 2008 og selskab. Mekaniske base (platforme og motorer) vil være den nye Kia Rio vil komme tidligere på året.

Land Rover

-Land Rover Discovery. i april. Allerede præsenteret og prissat, Land Rover og støtte ordrer Fund af sin femte generation, en SUV, der reagerer på de tekniske specifikationer for den nye æra Land Rover. Aluminium krop til 85 procent, mere effektive motorer, maksimal indvendig luksus, tilslutningsmuligheder hjælp InControl Touch Pro systemet … Promises den bedste beboelighed for 7 passagerer kategori på bekostning, ja, næsten fem meter lang. Komplekse systemer af firehjulstræk, luftaffjedring … mærke lover også at overgå sig selv udefra og især inden asfalten. Fås i fire motorer -180, 240 og 258 hk og 340 hk Diesel benzin. Prisen fra 56,150 euro.

Land Rover DiscoveryMazda

CX-5. i juli. Ny generation til CX-5 æstetiske og mekaniske ændringer. Det giver tilslutningsmuligheder systemet Mazda Connect, kompatibel med de fleste smartphones med Android og Apple-operativsystemer. I første omgang planlagt ankomst i en ny serie af Diesel 2.2 propeller SkyActiv-D 2.2L, mens benzin vil blive tilbudt få udviklet SKYACTIV-G 2.0 og SKYACTIV-G 2.5, både direkte indsprøjtning.

Mercedes

Mercedes E Clae All Terrain. i februar. Underskrivelsen af ​​stjernen ønsker at konkurrere med Audi A6 All Road med en version udviklet fra E-Klasse stationcar og Mercedes har døbt All Terrain. Blandt andet vil det have en variabel affjedring højde luft og beskyttelse veje for lav.

Mercedes E klasse All TerrainMercedes GLA. I marts. Mercedes GLA opdateres vedtage de fleste af de løsninger, der frigives i den nuværende Mercedes Class A. Blandt andet modtager forlygter med LED-teknologi og telematik udstyr også forbedret.

mini

-Mini Countryman. i marts. Den nye (anden) generation Mini Countryman bliver den største og mest alsidige i 57 år lange historie af brandet model. Den vokser 20 centimeter til at blive med sin 4,3 sidste meter i en kompakt SUV. Stammen vil tilbyde et volumen på 450 liter. I juli i anden generation dukke den første hybrid (stik) i historien om Mini. Mini Cooper Countryman All4 være kendt og er baseret på BMW 225xe. Det har en motor 1.5 benzin og en elektromotor, er monteret på bagakslen, så i overensstemmelse med kombinationen af ​​dets motorer vil gå frem som , bag eller firehjulstræk. Den kombinerede effekt er 224 hk.

Mitsubishi

Mitsubishi ASX. i januar. Begynder at sælge model år 2017 sælge Mitsubishi en fremragende udenfor restyling. Efter sommerferien vil en version med nye æstetiske og mere raffinerede og effektive motorer med de samme blokke vises.

Mitsubishi kompakte SUV. i oktober. Selv uden et officielt navn redegørelse inden udgangen af ​​året vil blive solgt en ny SUV Mitsubishi beliggende i dimensioner mellem ASX og Outlander, i den varme zone af en kategori, der kun vokset med Nissan Qashqai som en stor reference.

Nissan

Nissan X-Trail. i januar. Rækken af ​​Nissan X-Trail frigiver en ny 2,0 dCi 177 hk motor som vil være tilgængelig med manuel eller automatisk trinløs, i dette tilfælde AllMode 4×4 trækkraft på alle fire hjul. Du kan have fem eller syv sæder, hvilket ville indebære en reduktion i kapaciteten i sin kuffert, som ville stige fra 550 til 445 liter.

Nissan Qashqai speciel 10th Anniversary-version. i februar. For at fejre 10 års lanceringen, og før lancerer sin næste generation, Nissan vil indføre en eksklusiv udgave af sit flagskib, Qashqai.

Nissan Qashqai. i maj. den salg Nissan Qashqai, vil blive opdateret i det tidlige forår. Det vil blive ændret sine æstetik, Micra indflydelse, beklædning og indvendige materialer og vil indslag forbedringer i kørsel hjælpemidler, med premieren på semiautonome deltagere.

Opel

Opel Crossland X. I juni. Opel har ændret tempoet for erstatte Meriva og i stedet for en kompakt MPV brug har udviklet Opel Crossland X, en kompakt SUV at være placeret under Opel Mokka X og fremstilles ved Zaragoza fra en fælles platform med Citroën C3 Picasso næste.

Opel Grandland XOpel Granland X. I november. Selvom dimensioner kunne foreslå, at Opel Grandland X vil ikke erstatte Zafira Sports Tourer, men det vil supplere nøgle SUV. Det vil blive bygget i Frankrig ved at dele det tekniske grundlag for Peugeot 3008, så dens dimensioner vil gå til miljøet 4,45 m. Med det, vil Opel fuldføre i 2017 en betydelig rækkevidde SUV.

Peugeot

Peugeot 5008. I marts. De bedste af de bedste minivan og en SUV. Den nye Peugeot 5008 vokser 11 centimeter –Den måler 4,64 meter i alt– at forbedre anden række rum og krop volumen. Dens krop er også højere i forhold til jorden, monterede hjul M + S, en avanceret trækkraft kontrol -Avanceret Grip kontrol- og aftager kontrol. Inden for den nye generation af den drivende i-Cockpit giver, og udenfor, en høj visuel effekt. Serien omfatter to benzin -110 og 165 -100 CV- og fire Diesel, 120, 150 og 180 hk.

Renault

Renault Captur. i maj. Mindre SUV restyling af Renault familien, Captur. Inde i plast vil blive forbedret, med større tilstedeværelse af blød belægning og gennemgang af hårdt at bo for at tilbyde en mere raffineret look.

-Renault Koleos. i maj. Den nye Renault Koleos vil 22 centimeter længere den Kadjar: målt 4,67 meter, med en akselafstand, der knap nok overstige 2,7 meter. Selv med disse dimensioner, ser det ud til, at der forventes at regne med syv-sæders versioner, men med en kuffert stor kapacitet: 542 liter.

Renault Koleosplads

Seat Arona. i december. Den nye Seat Arona premiere mærke i segmentet lille SUV. Det vil starte fra basis af den nye generation af sit bedst sælgende Ibiza. Den nye SUV vil blive placeret ved Sæde under Ateca som det andet medlem af kategori. Det vil derfor Nissan Juke rival, Honda HR-V, Renault Captur, og virksomheden, og miljøet bør måle 4.20 meter.

Skoda

Skoda Kodiaq. i marts. Den første store SUV Skoda, den Kodiaq, kan nu bestilles i forhandlere af mærket. Den måler 4,7 meter lang og selvom standard har fem pladser, kan du eventuelt inkludere en tredje sæderække, som gør det muligt at komme til syv. Startprisen er 23,340 euro.

Skoda Yeti. i november. Den erstatning for den nuværende lille SUV kunne forsinke dens lanceres i begyndelsen af ​​2018. Den nye Skoda Yeti vil bruge MQB-platform Volkswagen Group, og vil indarbejde en lang række løsninger under overskriften ‘simpelthen smart’ koncept.

Suzuki

-Suzuki Ignis. i februar. Suzuki Ignis vender tilbage efter tilbagetrækningen fra markedet i 2008 model med dette navn. Næsten 10 år senere, den lander med en æstetisk af SUV og motor med mikro-hybridisering. mere attraktiv og er vist en forhåbninger ‘off-road’ De forlod klart ved at tilbyde som en mulighed trækkraft 4×4 ‘Allgrip Auto’.

Toyota

Toyota C-HR. I januar. denne nye Kompakt SUV på 4,35 meter lang og markant design, C-HR, er baseret på den sidste platform tnga Prius. Mekanisk hybrid vil have 122 hk og, afhængigt af markedet kunne også blive markedsført 1.2 turbo motor benzin 115 hk, som vil blive tilbudt i 4×2 og 4×4 konfiguration.

Toyota C-HRvolvo

Volvo XC60. i juni. Den nye Volvo XC60 er den store søjle i fremtidens Volvo rækkevidde. den teknisk og mekanisk SPA platform vil være afgørende. Du kan give systemer og semi-autonome kørsel, moderne teknologi (sikker), der åbner Volvo S90.

Volvo XC40. i december. XC40 Volvo ville blive valgt som det første medlem af den nye 40 Volvo familie at blive solgt. Dens udgangspunkt vil være den nye CMA-platform, Compact Modular Arkitektur, som er klar til at blive en af ​​hjørnestenene i Volvo i fremtiden.

Volkswagen

Volkswagen Tiguan Allspace. i september. 7-sæders version af den nye Volkswagen Tiguan vil kæmpe langstrakt krop til at give større livability og frem for alt en mere kompetent støvle i hvilket hus yderligere to optrækkelige sæder. Det vil konkurrere direkte med Skoda Kodiaq og modtage navnet Allspace.

Volkswagen T-Roc. i november. Den nye Volkswagen T-Roc vil være en mindre SUV end Tiguan og serveret på den MQB-platform, det også De bruger Golf og Polo fremtid. T-Roc ville ligge mellem de to dimensioner, og bør give en tilgang med nogle følelsesmæssige komponent og indfald, der ligner Audi Q2, med hvem han kunne dele nogle af deres mekaniske og teknologi.

Du kan også være interesseret i:

SUV-markedet bruge mindre

Den 10 mest succesfulde SUV øjeblik … og beviser

Den SUV fremtidens

Adblock
detector