Nissan Pathfinder ja Navara

Nissan Pathfinder ja Navara

Maastosta, leveä ja 7 paikkaa, Nissan
Pathfinder on malli, jossa on korkea
käytännöllisyys. Nyt alue on päivitetty ja vastaanottaa
uusi ja hienostunut V6 dieselin mekaniikka, 231
CV, joka osui myös Navara pick-up.

Nissan Navara

Nissan Pathfinder

Nissan Navara

Nissan Pathfinder

tässä Päivitys Pathfinder ja Navara alue, merkittävin on sisällyttämisen uusi V6 dCi moottori 3.0 jotka kannustavat entistä prestacionales versioita. Hedelmä Renault-Nissan allianssin, Tämä on kehittyneempi muoto moottori, joka löytyy Laguna Coupé, itse asiassa se on korkeampi suurin vääntömomentti, kun se kulkee 45,9 MKG klo vähempää kuin 56.1 mkg. Se on ainutlaatuinen muuttuva turboahdin, sijaitsee kahden sylinterin. Ainoa vaihtoehto kannalta lähetyksen tätä moottoria on 231 hv 7-vaihteinen automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin.


Tässä kokoonpanossa, Sekä Pathfinder ja Navara eksponentiaalisesti lisätä niiden suorituskykyä ja hienostuneisuutta, jonka se kääntää etenkin mekaaninen hiljaisuudessa arvoinen todellista loistoauton, myös suurilla nopeuksilla moottoriteillä. Kuten automaattivaihteiston, sen suorituskyky ei ole yhtä palkitsevaa kuin moottori, mutta tekee työtä sujuvasti. Joissakin tilanteissa on enemmän momentinmuuntimen liukuma haluamme, ja sen hallinta Manuaalinen-peräkkäin Se ei salli vähennysten kiire liian rajoittava moottorin toimintakaista.
Ottaen kuitenkin huomioon sen maastosta filosofia, Emme voi vika se. myös automaattinen tila "urheilu" joka pyrkii pitämään moottorin suuremmilla kierroksilla, etsien paremman tuloksen, kun kaasuttaa. Toisaalta, Tämä mahdollistaa sen, että ponneainetta 3500 kg hinaus Pathfinder. versiot diesel V6 He aletaan myydä Espanjassa kesäkuun lopussa, joten se ei ole vielä ilmoittanut hintaa.

Mutta tämä ei ole ainoa uutuus, koska mekaaninen nelisylinterinen 2,5 dCi, joka on vastaajana, Se on erittäin optimoitu, siihen pisteeseen, että vain pitää koskemattomana sylinteriryhmään. nyt tuottaa 190 hv, sijasta 171; Ne ovat myös parantaneet luvut kulutusta ja saastepäästöjä. Tärkeimmät muutokset vaikuttavat ruiskutusjärjestelmä, joka nyt toimii paineella 2000 bar pikemminkin kuin 1800, valvoa VGT, joka on kehittynyt hydraulinen olla elektroninen, joka tarjoaa enemmän välitöntä vastausta ja Butt, joka on suunniteltu uudelleen. Tämä moottori saapuu toukokuussa käsivaihteistoissa 6-vaihteinen automaattivaihteisto 5 sekä uudistettu.
Muu kehitys ovat pohjimmiltaan esteettisiä ja laitteet: Hood, säleikkö, ajovalot ja puskurin uusittu ulkomailla, ja uusi keskikonsoli sisällä, näkyvien tuoreus, kun elementit kuten peruutuskameran, korkeamman resoluution näytöllä, kosketa USB, avustaja ja Bluetooth, parantaa elämää aluksella. Loppujen lopuksi parannuksia, jotka mahdollistavat pysyä tämän mallin valmistettu Espanjassa Euroopassa.

Kun kyseessä on Nissan Navara, Tämän restyling lisätään ESP Hänen laitteet, jolloin myös sisällyttää luistonesto ominaisuuksia, jotka parantavat maastossa. Hintaluokka Nissan Navara ja 22140 euroa taka-drive versio 2.5 dCi 163 hv, ja 25190 euroa, kun kyseessä on 4×4 2.5 dCi 190 hv, aina rekisteröity pakettiauto. Mitä Nissan Pathfinder 2.5 dCi, niiden hinnat ovat välillä 36980 ja 49550 euroa.

Adblock
detector