Uusi SEAT Leon Supercopa LR, Long Race

Uusi SEAT Leon Supercopa LR, Long Race

Seat Sport on käynnistänyt mielenkiintoisen variantin onnistuneen Seat Leon Supercopa, se on LR, eli Long Race, kehitys tehokas ja urheilullinen SuperCopa nyt 330 hv ja edelliseen muutokseen.Uusi SEAT Leon Supercopa LR, Long Race

sisään SEAT He eivät lopeta. Virallista Joukkue WTCC On jo Brasiliassa debyytti tänä viikonloppuna kuin maailmanmestarit, ja SEAT Sport He eivät lakkaa toimimasta ja käynnistää nyt Kaksi uutta variantit Leon Supercopa, The “LR” ja “SuperCopa MK2” . Perustuu Leon Supercopa, SEAT Sport Se sisältää niin suuria muutoksia, kuten uusi elektroninen ohjausyksikkö, joka kehittää 330 hv . Kunnolla sulattamaan tehonnousua on tärkeää saada uusi jarru pakki uudet levyt ja jarrusatulat suurempi kuin sallia pillereiden paksumpi, jotta voit työskennellä pidempään, enemmän kilometrejä samalla tabletit, erityisen sopiva ratkaisu kestävyyttä kilpailua tai 24 tuntia.


Kenties tärkein muutos, ja myös odotetuin tavallisilla lentäjät SEAT Leon Supercopa on peräkkäinen vaihdelaatikko. Lion on juokseva käsivalintainen vaihteisto Hewland perinteisiä vaihdevipu, ei ohjauspyörän mela. Uusi vaihteisto sisältää painon aleneminen ajoneuvon etuosaan 40 kg. Vain kiitos tämän muutoksen autoon ja voittaa monia kokonaislukuja kilpailukyvyn, koska “perustaa” saamalla vähemmän painoa muutos edelliseen junaan, joka tekee autosta entistä ketterä käyrällä. Peräkkäinen vaihdelaatikko auttaa säilyttämään paljon parempi auto jarrutettaessa, niin että ohjaaja ei rankaise molempia jarruja, toinen ratkaiseva tekijä juoksu tekijä. Lisäksi laatikko sisältää lukuisia mahdollisia muutoksen suhde, ja kukin kuljettaja / joukkue voi määrittää asianmukaiset kehitystä kullekin tielle. Tällä hetkellä, teknikot SEAT Sport antaa vaihteisto kaksi mahdollista kehitystä, yksi pitkä tarjoaa huippunopeus on 240 km / h, ja toinen lyhytaikaista oleskelua 170 km / h.

uuden SEAT Leon LR Alkuvaiheessa myydään kahtena versiona, nimeltään V8PS000000 SUPER COPA LEON 2009 LR, joka on täydellinen versio ja se sisältää kolme sarjat: moottorin, jarrujen ja muutos, ja on hinnoiteltu 83100 euroa. Ja ns V8PS000001 SUPER COPA LEON 2009 – 330. Tässä versiossa Leon Supercopa on valta pakki ja jarru pakki, mutta säilyttää DSG, että jos 330 hv moottorin alle. Sen hinta on 68400 euroa.
SEAT Leon Supercopa MK2
MK2 on malli, joka täydentää uusi valikoima, ja ei ole mitään muuta kuin kyky muuttaa mitä tahansa “leijonien” ja markkinoima SuperCopa SEAT Sport . SEAT teknikot edellyttävät, että moottori pakki jarru pakki, olennaisen tärkeää tukea lisää suorituskykyä on sisällytetty, säilyttäen DSG. Samoin voit myös suorittaa täyden muutoksen “Pitkä Race” peräkkäisillä muutos, aina sidoksissa valtaan pakki ja jarrut. Näissä tapauksissa sarjat ja niiden hinnat ovat seuraavat:

POWER KIT JA JARRUT
– Uusi vaihde parantaa.
– Suihkutussuuttimet.
– Polttoainepumppu korkeapaine.
– Välijäähdyttimen putket asennusta.
– Jarrusatulat tueta.
– Takana jarrusatulat tueta.
– Takajarrulevyjen.
– Jarrupalat eteen ja takajarrun.
Arvioitu hinta: 7300 euroa

KIT Seat León LR Long Race
– Pakkaus sisältää teho ja jarrut on kuvattu edellä.
– Hewland juokseva vaihteisto (lyhyt tai pitkä kehitys)
– Voimansiirto, paina ja vauhtipyörä.
– Vipu joukko muutoksia
– Pedalier kytkin.
– Cut-off johdotus
– Pultit ja putket.
Arvioitu hinta: 26800 euroa

Aikana suoritetaan transformaation SuperCopa LR, SEAT Sport suosittelee standardin moottorinkorjaukseen autoihin yli 4500 km, joiden hinta on 1,557.31 euroa. Tällä tarkistuksen, kokoonpano moottorin osien olisi vapaa. Kiinnostunut, ota Xavier Carrasquilla, puh. 34 937731875. [email protected] tai Laura Brullas Puh. +34 937 733 399, [email protected]

Adblock
detector