Kuka on Carlos Sainz Jr?

Kuka on Carlos Sainz Jr?

Tämä nuori espanjalainen 20 vuoden aikana on tullut uusi Scuderia Toro Rosso Formula 1. Takaisin lähtee koko voiton Formula Renault 3.5 tällä kaudella 2014. poika Carlos Sainz, entinen maailmanmestari rallissa nykyinen lentäjä Dakar, jakaa ruudukko Fernando Alonso, Espanjan toisen vuonna 2015 kausi.

Kuka on Carlos Sainz Jr?

Kuka on Carlos Sainz Jr?

Kuka on Carlos Sainz Jr?

Kuka on Carlos Sainz Jr?

Carlos Sainz Jr Hän on saanut hänen saavuttuaan 2015 kaava 1 käsi Scuderia Toro Rosso. Jättämää aukkoa ranskalainen Jean-Eric Vergne on mahdollistanut Hollannin joukkueen kanssa 17, Max Verstappen. Niistä tulee nuorin pari grillattu kuningatar moottoriurheilun ja Madridin on mahdollisuus taistella radalla Espanjan Fernando Alonso, joka jätti Ferrari ja vapautetaan takaisin -kohdan McLaren joukkue lähti yllättäen vuonna 2007 ja jonka kanssa se aikoo ansaita vuosien 2015 ja 2016 vuodenaikoina.

Carlos Sainz Jr, mutta huomautti sormi on poika legendaarinen entinen maailmanmestari Carlos Sainz Rally, Se ei tule ilman ansioita Toro Rosso istuin. Itse asiassa, se tulee voittaa Formula Renault 3.5 mestaruuden, jolla hän on ajanut joukkueen DAMS

Se ei ole ensimmäinen vaihe päälle Formula 1, mutta jo Vuonna 2013 hän voisi kilpailla Silverstonessa nuoren kuljettajan testi, jossa hän merkitty pää kierrosaikaa sekä auton Toro Rosso kuin Red Bull.

Kehityskaari Madrid on täynnä työtä ja kokemusta erilaisiin kilpailuihin, koska niiden vuodenajat Formula Renault 2.0 (Hän sijoittui toiseksi), vuonna F3 Euroseries (Ilman paljon onnea) ja Euroopan Formula BMW, jälkimmäinen vuonna 2010 vasta 15-vuotias ja kaksi vuotta voitettuaan arvostetun Karting KF3 luokan Aasiassa. Vuoden kuluttua tämän voiton hänestä tuli osa nuoriso-ohjelma Red Bull. -asesor Helmut Marko Red Bull Racingin jo kuuluvan Toro Rosso- näki lähivuosina, mikä on tullut todellisuutta sitten, saapuminen Carlos Sainz Jr eliitin moottoriurheiluun.

tietosi

Ikä: 20 vuotta

Paino: 72 kg

Korkeus: 177 cm

historia

2014

1. sija Formula Renault 3.5

2012

6. paikka Britannian Formula 3

Sijalla 9 F3 Euroseries

5. sija FIA F3

4. luokiteltujen Master of F3 Zandvoor RTL

2011

2. sija Formula Renault 2,0 Eurocup

1. paikka Formula Renault 2.0 NEC

2010

4. sija Euroopan Formula BMW

Adblock
detector