Luotettavuus: vähemmän tiiviitä tauko

Luotettavuus: vähemmän tiiviitä tauko

Kaksi korealaista ja kaksi Japani ovat kompakteja kärsivät vähemmän, tämä on mitä tietojen mukaan toteutettavuustutkimuksen Ranskan laatiman lehden L’Automobile, jossa yhteistyötä moottoritietä.

Turvallisin kompakti

Turvallisin kompakti

Turvallisin kompakti

Turvallisin kompakti

Hyundai i30

Luotettavuus: 17,5 ulos 20

Rakennettu samalle alustalle kuin kia Ceed ensimmäinen alkuun 100 2011- luotettavuus, Hyundai i30 myydä kunnes 2012, on joitakin osia, jotka eivät ole samasta kokoonpanolinjalla että mutta se esittää sama laatutaso. Tietenkin, useissa tapauksissa ennenaikaista akun purkautumisen ja myös joitakin ongelmia käynnistys / sammutus järjestelmä jotka ovat vaatineet väliintulo heidän tietokoneella löydetty. Diesel taipumus tukkia ennenaikaisesti ja EGR-venttiili altistetaan haurauden dieselsuodatin. Lukuisia tapauksia, joissa energian menetys johtuu sijoiltaan imusarjan ilmaa turbo. Vähäinen määrä vikoja korjattu myynnin nopeasti eivätkä estä i30 on saatettava kunniaansa luotettavin auto luokka.

Laatu: 4 tähteä

Hyundai välittää sisäinen esittämisessä i30. Mittariston ominaista suuri, jossa runsaasti pehmeitä materiaaleja ja päättyy erittäin tarkka. Esityksessä on palkitsevaa. Vaikka pahoittelemme perusteollisuuden materiaalien alaosat. Muodonmuutokset tausta runko -maalin on vaihdettu.

valtatie Kommentti

Kuten tasapainottavat kuin Kia, jonka kanssa se jakaa ensimmäisen asennon kompakti, i30 on lakannut myydä 2012 ei ole ollut yhtä suurta menestystä kuin hänen melkein-veli ja on korvattu paljon esteettisiä malli.

Kia Cee’d

Luotettavuus: 17,5 ulos 20

Kia Cee’d mekaniikka on myyty vuoteen 2012 ei ole tehnyt isoja virheitä. Noin 1,6 Dieselmoottorit voi kärsiä toimintahäiriö kaasun kierrätys venttiili (EGR) korvataan tai ohjelmoida uudelleen. Vuonna 2.0 bensiini vakionopeussäädin saattavat kärsiä satunnaista epäonnistumisia. He ovat myös havainneet joitakin tapauksia purettuja akkuja.

Laatu: 4 tähteä

Sisällä Kia Cee’d se yllätti heidän kokema laatutaso: kojelauta näyttää laadukkaita materiaaleja ja hyötyy tarkka kokoonpanoja. Kyllä, tietyt autoradios on jouduttu ohjelmoida uudelleen

uskoo valtatie

Hänen velipuolensa, Hyundai i30, The Cee’d hallitsee kompakti luokkaan. Kia ei ole ottanut suuren riskin toimittamaan tae 7 vuotta, koska niiden luotettavuus on jälleen erinomainen.

Honda Civic

Luotettavuus: 17 20

Civic on jäljellä meille 2012 hieroo ole vikoja, vaikka tietyissä Diesel, tapauksissa ennenaikaisen kulumisen kaksimassavauhtipyörä moottorin havaitaan. Bensiini mallit joskus olla vaikeuksia alkaa ja kuumennetaan sähkökatkon vuoksi polttoainepumpun. Toisaalta, korostavat ulkonäkö mahdollisimman kova osoittaa suuntaan, johtuu epäsäännöllinen jännite ohjaustehostinjärjestelmään.

Laatu: 3

Kuljettajan istuin, Honda Civic hyötyy hyvä valmistuksen laadun. Mutta materiaalit ovat perus- ja määräyksiä voitaisiin tarkentaa. Joissakin malleissa on epäonnistumisia jarru.

uskoo valtatie

äskettäin korvattu, Honda Civic on varmaa. Se on hyvin rakennettu, sen luotettavuus on nyt näkyvissä yläpuolella. Ja sen muotoilu pysyy jäljittelemätön.

Mazda 3

Luotettavuus: 17 20

Mazda 3 on ainoa, yhdessä Civic, voit puhua one ja korealaiset. Se esittää esimerkinomaisen luotettavuutta. Interventio on kuitenkin tarpeen, jotta voidaan poistaa valkoinen savua pakokaasun. Lisäksi laite oli suunnattava uudelleen. Jotkut Mazda 3 kutsuttiin tarkistaa sähköisellä toimintahäiriö etukaapi-.

Laatu: 3

Urheilukeskus päättäväisesti esitys paksuja pinnoitteita erityisen pehmeä päälle kojelautaan. Enrases hoidetaan ja äänieristys.

uskoo valtatie

Honda ja Toyota, Mazda täydentää trio luotettavin Japani tuotemerkkejä. Kuten niitä, hyvin rakennettu ja esteettisesti miellyttävä. Tuotemerkki, joka voittaa olla tiedossa.

Renault Megane

luotettavuus: 16,5-20

Kuva uusimmat tuotteet Renault, uusi Mégane tarjoaa hyvän tason luotettavuutta. Kuitenkin muutama kuukausi sitten niitä oli kutsuttu tarkistamaan 40000 malleja ongelmanhallinta apua. Tietyissä Diesel 1,5 dCi 105 hv puuttuminen polttoaineen paluuputkeen vaihdettava, jotta voidaan poistaa iskut moottori on vaadittu. Lisäksi, jotkut sarjan Méganeen täytyy kulkea työpajan, kunkin johtosarja teho käynnistin ja vaihtovirtageneraattori, joka voi huonontua johtuen kitka ohjausvivuston muutos, toiset luistella jarrupoljinta on vaihdettava. Lopuksi tietyt dCi 130 tuotetaan toisen puoli 2008 oli ohjelmoitava uudelleen injektio tietokoneen toiminnan optimoimiseksi venttiilin EGR kaasun kierrätys.

Laatu: 3

Kuten Laguna, uusi Mégane pursuaa vakavuus, lujuus ja maltillisuus lähes täydellinen ergonomia. Sisällä maaliin osoittanut hyvin varovainen ja muistuttaa Golf, mutta kaikki ei ole täydellinen. Kojelauta kaksivärinen väriä ja se on sisustettu pehmeällä pinnoitteella, jolla on korkea yhtenäisyys ja tarkka enrases.

uskoo valtatie

Mégane on yksi hyvistä liiketoimintasegmenttiin: se on houkutteleva, on hyvin viimeistelty ja nauttia esimerkillinen luotettavuus. Se on hyvä huoltopalveluihin ja ylläpitokustannukset ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Toyota Prius

Luotettavuus: 16,5-20

Vaikka hän on aina ollut erinomaista luotettavuutta, ensimmäinen hybridi markkinoilla on tarvitsi korjaavia toimenpiteitä. Toisaalta, vähentää vasteaika ja herkkyys jarrun, on ollut tarpeen ladata uuden ohjelmiston järjestelmään hallinnointiyksikön ABS. Vuoden 2011 puolivälissä, useita satoja yksiköitä ovat hyötyneet päivittämisestä järjestelmätason hallinnan.

Laatu: 3

toden teolla arvostetaan esityksen, kojelauta tekee moderni design. Pehmeä topit, materiaalit on säädetty oikein. Joka tapauksessa olemme huomanneet puute äänieristys.

valtatie Kommentti

Ei huonosti puhaltava tuuli ei hyvä, Toyota kriisi vuoden 2009 lopulla on tehnyt pyrkimyksiään luotettavuuden. Prius on mahdollistanut hänelle hyödyntää alalla hybriditeknologia.

Dacia Logan

Luotettavuus: 16 20

Loganin sitä ei ole havaittu toistuvia vika toistaiseksi nyt. Toteamme kuitenkin joitakin toimenpiteitä ohjaushytissä laatikon tai tason ohjaustehostimen pumppu. Joissakin bensiinin injektio pumput ja anturit viallinen kampiakseli on korvattu. Sen lisäksi, että elektroniikka, Logan ei ole varustettu multiplekseri, jolloin vältetään monet ongelmat.

Laatu: 2 tähteä

Kojelauta, perus- ilman pehmeitä materiaaleja, moduloidaan yhdessä lohkossa, poistamalla tasoitus elementtejä, salaaminen ruuvit ja varmistaa hyvä ulkonäkö.

valtatie Kommentti

Myydään pääosin tuttu elin, Logan on erittäin luotettava. Perin suunniteltu kehittyvien maiden tarjoaa mitä se lupaa markkinoilla Länsi-Euroopan, kyllä, unohda esityksen.

Toyota Auris

Luotettavuus: 16 20

Lukuun ottamatta joitakin satunnaisia ​​sähköisen virheitä, Prius myi se pysähtyy vuonna 2013 on osoittanut ilman toistuvia mekaanisia ongelmia. Bensiinimoottorit ei paljon puhua, vaikka dieselmoottorit ovat niitä, jotka keskittyvät enemmän huomiota. Hiukkassuodattimet ja EGR-venttiili on toimintahäiriöiden syystä. Alipainepumppu ja turbo, ovat vastuussa krooninen öljynkulutusta tiettyjen moottorit D-4D.

Laatu: 2 tähteä

2010 esteettinen koskettaa olivat hyviä. Viimeistely on parannettu, mutta se ei ole ihmelääke. Koska jos todellakin esitys on viettelevä, löysimme monia kovia materiaaleja.

uskoo valtatie

Vakava esitys, valmistustietouden laatu ja erinomainen luotettavuus. Auris jatkuu huomaamaton uran herääminen saapumista hybridi-versio.

Citroën C4

Luotettavuus: 15,5 ulos 20

C4 on hyvät luotettavuutta. On 2,0 HDi 163 on havaittu, kuitenkin, polttoainevuodot vuoksi kitka öljyn paluuputki polttoaineen suodattimen tuki. Seisontajarrut on opetettava, jotta sen automaattisen yhteyden, kun moottori on sammutettu. Startups on myös korvattava 2.0 HDi.

Laatu: 4 tähteä

Rinnastukset ja enrases kehon osia Citroen C4 ovat oikein. Istuin kankaat ja matot ovat palkitsevaa, mutta eri kokoonpanoissa osia ansaitsevat hieman enemmän hoitoa.

Käsityksemme

Uuden C4 on vielä lähempänä ensimmäiseen luokkaan. Valmistuksen laadun ei ole moite. Ja luotettavuus on edistynyt merkittävästi suhteessa sen edeltäjä

Volkswagen Golf

Luotettavuus: 15,5 ulos 20

Jälkeen debyyttinsä joka häirittiin joitakin puutteita nuoruuden VW Golf VI, joka on lopettanut vuonna 2012, jatkoi uraansa ilman suurempia ongelmia. Kuitenkin jotkut laatikot DSG 6 ja 7 vaihdetta versiosta riippuen, ovat kärsineet toimintahäiriöistä tarvitsevat yksinkertaisen tietokoneohjelmistoja puuttumista sen hallintaan. Toisaalta, ennenaikaisen valaistus todistajan moottori diagnostisia tarpeita uudelleenohjelmointi pistoksen tietokone. Lisäksi käyttökelvottoman ikkunat pitäisi vaihtaa jälkimarkkinoilla. TDI öljynjäähdyttimiä Vuotava olisi yhtä korvattava; jäähdytin vuoto kierrätyksen kaasujen havaittiin myös. Lopuksi ratkaisu epäonnistumiset junan toiminnot on myös järjestetty elektroninen Reconfiguration.

Laatu: 4 tähteä

Vaikka se on aina ollut osa kerman luokan, tämä kuudennen sukupolven Golf oli parannus edeltäjiinsä verrattuna. Runsaus pehmeitä materiaaleja, huuhtele tarkka ja ergonominen muotoilu, aste koettu laatu on todella erinomainen. Vain yksi merkittävä vika joissakin 1,4 Tuloilmalaite sijaitsevat tasolla kojelaudan täytyy korjata, koska et voi irrottaa.

Käsityksemme

Jälkeen vähäisiä muutoksia aikaan debyytti, Volkswagen Golf VI osoittaa hyvän luotettavuuden. Viimeistely on erittäin varovainen ja kompensoi hieman surullinen esitys.

ford Focus

Luotettavuus: 15: 20

Nykyisen Focus kärsinyt joitakin puutteita nuoruuden. Satakunta bensiini mallit ovat oli voitettava ongelma polttoainepumpun. Tämä virhe on ratkaistu tietokoneella asetusarvon. Jotkut yksilöt kärsivät vaikeuksia alkaa ennenaikaisen akun tyhjenemisen.

Laatu: 3

Ulkopinnat laatu on yksi parhaista kategoriassa. Jotain, joka kompensoi pientä suunnittelu virheitä auton sisällä. Asetukset pehmeitä materiaaleja ansaitsevat enemmän varovainen.

uskoo valtatie

Nykyinen Ford Focus on ottanut suuren harppauksen eteenpäin: laatu viimeistely ansaitsee korkeampia luokkia ja sen luotettavuus on paljon parempi kuin edeltäjänsä.

Opel Astra

Luotettavuus: 15: 20

Luotettavia, Astra Diesel ei ole mitään sanottavaa, mutta lahjakas bensiinin jakeluketjun kommentoi, jotka eivät vaadi huoltoa. Moottorin ohjausmoduulit tuuletin on muutettu työpaja sekä tiettyjä akun kansi. Viime aikoina jotkut yksilöt ovat läpikäyneet uudelleenohjelmointi funktio antipinching etulasi.

Laatu: 3

Sisällä pehmeät materiaalit ovat vähissä Astra. Yläosassa kojelaudan on miellyttävän tuntuista, mutta kova. Tiettyjä mekanismeja alentaa paikoista on tarkistettava.

Käsityksemme

Paljon luotettavampi kuin aiemmin tänä Opel Astra ehdottomasti tahdin laatu viimeistely. Paljon Insignia kuvan esteettisyys.

Alfa Giulietta

Luotettavuus: 14,5 ulos 20

Oikea, vaikka Alfa soita tiettyjä Giulietta katsaus noudattamatta jättämisestä suspension tukivarsien vaihdettava. 1,4 MultiAir voi olla uhri värähtelyn käynnistyksen. Katoamisen moottoritehon 170 hv ratkaistaan ​​ohjelmoimalla moottorin laskin. Kuten Mito, FAP estyy ennenaikaisesti.

Laatu: 3

Pehmeiden materiaalien pinnoitteet, jotka jäljittelevät hiiltä tai alumiinia, esteettistä huolta … Jos kokoonpanot ovat oikein vastakkainasettelu materiaalien eri tekstuurin tarjoaa hieman ristiriitainen vaikutelma.

uskoo valtatie

Giulietta näyttää kapasiteetti kiistaton charmia ja hyvä luotettavuus. Vaikka tämä pienikokoinen on paras rakennettu brändi, valmistuksen laadun jättää hieman toivomisen varaa.

Seat Leon

Luotettavuus: 14,5 ulos 20

Muodostama elin pankin VW-ryhmän, mekaaniset ja elektroniset komponentit Lion enää ole myynnissä vuonna 2012 ovat tunnettuja luotettavuudestaan. TDI ei kärsi enemmän häiriöitä sidoksissa sen sähköisen hallinnan. Loppuvuodesta 2009 malleissa, joissa DSG piti mennä kauppaan hyötyä optimointi suorituskykyä.

Laatu: 3

Lion hyväksyy sen kojelautaan painotuotteita tyylikäs. Tietyt kokoonpanot näyttävät kiinteä mutta eivät estä esiintymistä squeaks ja creaks.

valtatie Kommentti

Lion on kurinalaisuutta suunnittelun ja valmistuksen kaikille tuotteille yhteisen Volkswagen-konsernin. Luotettavuus on tyydyttävä, mutta laatu on hieman laskussa.

Audi A3

Luotettavuus: 14 20

A3 ei ole koskaan ollut erehtymätön. Laskinohjelmistosovellusten Tiptronic pakkaus on uudelleen ohjelmoida jälkimarkkinoilla malleja. Noin 2,0 TDI voi olla uhrien nestemäisen kylmäaineen tappiot tiiviyden katoamista jäähdytin kaasun kierrätystä. Tahattomiin valaistus moottorin todistajan poistetaan ohjelmistopäivityksen moottori laskin.

Laatu: 4 tähteä

Valmistus ulomman ja sisemmän ilmapiiri kaikki laatuominaisuuksia. Kojelauta näyttää leikkaus lohko. Nyt koko esittelee taustamelua.

uskoo valtatie

Rakentaa laatua on annettu. Luotettavuus ei ole ilman kritiikkiä. Epäonnistumiset ovat tahranneet hänen nimensä, mutta asiat ovat työskennelleet.

Peugeot 308

Luotettavuus: 14 20

Hännän parhaista, sen luotettavuus on oikea, mutta olemme toteuttaneet useita puheluita tarkistaa. Tähän liittyvä sähköiset ikkunannostimet, moottorin vaihtoon on tarpeen, toiset epäonnistuminen moottorin hallinnan ohjelmisto säätämällä tehoa paikkaa. Pieni määrä sarakkeita Poikkeavan osoite muutettiin takuuaikana. Joissakin malleissa BSI yksikön -The keskusyksikölle multiplexado- järjestelmä on pitänyt ohjelmoida uudelleen. Toisaalta, hän kutsui PSA tarkistamista 308 tuotettu maalis-huhtikuussa 2009 jatkaa korvaaminen jarrujen pumpun. pieniä ongelmia, tukkeutuminen hiukkassuodattimen ja epäonnistumisia kanssa EGR-venttiilin.

Laatu: 4 tähteä

tyylikäs esitys ja koettu laatu hienot materiaalit voidaan nähdä Peugeot 308. laatu päättyy on paljon parantunut verrattuna 307, vaikka löysimme läsnä ollessa herkkä naarmuja ja päällystämättömän kovaa muovia ruuvit. Joissakin malleissa, hyvin harvat, olemme kohdanneet ongelmia panoraamakattoterassilla.

uskoo valtatie

Nykyisen kompakti Peugeot voi kiittää hienostuneisuus ja korjasi viat mekaanisten ja elektronisten komponenttien periytyvät 307. Peugeot kompakti ulkonäkö arvokkaasti eräistä epävarmuustekijöistä huolimatta.

Volvo C30

Luotettavuus: 13,5-20

Sitoo kulttuurin avoimuuden on useita puheluita tarkistaa ruotsalainen tuotemerkki järjestetään vuosittain. On tapauksia öljyvuotoja hydraulinen ohjausjärjestelmä. Jotkut vialliset jarrupumput on korvattu jälkimarkkinoilla. Viime aikoina jäähdytysjärjestelmä on vaikuttanut oikosulut.

Laatu: 4 tähteä

Erinomainen laatu ulkopinnat on C30, mutta joskus halkeamia. Sisällä, materiaalit ovat hyviä laskun ja tiukkaa kokoonpanot. Tahna siirtäjille joskus paikallaan.

uskoo valtatie

Toistaa kortti viettely ja hyötyy täsmällisyydestä ruotsalainen tuotemerkki. Ihanteellinen niille, jotka haluavat paeta Saksan tuotemerkkejä. Kostoksi, luotettavuus on hieman huonompi.

Adblock
detector