Mercedes CLC, seuraava super coupe

Mercedes CLC, seuraava super coupe

Sijaitsevat Saksan CLA välillä pieniä ja suuria CLS, Mercedes ja tuleva kehitys viime CLC: ylellinen 4-ovinen coupe väliaineessa tähti merkki yrittää sulkea kulku onnistuneen Audi A5 Sportback statuesque

Mercedes CLC, seuraava super coupe

Mercedes CLC, seuraava super coupe

Mercedes CLC, seuraava super coupe

Mercedes CLC, seuraava super coupe

Sen ei ole tarkoitus purkaa markkinoilla vuoteen 2017 saakka, mutta hanke on jo lopullisesti maksut. Kehitetty rehevä uusi C-luokka Mercedes CLC syntynyt täynnä hyvä kuva, tekniikka ja mukavuutta. Ja tietenkin, ei vastauksena villitys.

Jos kuvittelet 4-ovi coupes Se ei ollut kauan sitten täysin ristiriitaista, lähes kimeeri tänään kuitenkin Se on jo markkinoilla todellisuutta. edelläkävijä mercedes CLS tie avattiin vuonna 2004, ja sieltä, näiden uusien elinten kasvavat nopeudella nykyaikaisempi ja urheilu kykenee syrjäyttämässä jopa perinteisiä malleja salonkia. Saksassa ne vakuuttaa pian sen myynti ylittää 400000 yksikköä vuodessa, joten kukaan ajattelee kaipaamaan kakku.

Jos Mercedes drew sen yläpuolelta, edellä mainitun CLS alla oli Audi joka voitti ennen lähtöä. Alle onnistunut kynä Walter de Silva, A5 Sportback oli se, joka valloitti keskisegmentissä vuodesta 2007. Mercedes siis voinut ohittaa paljon pidempään, ja kuten hänen upouusi C-luokan lopuksi mahdollisen oli valtava. Sanottu ja tehty.

Vaikka meidän on odotettava (jopa ennen saapuu 2015 uuden Mercedes C Coupe 2-ovi ja, 2016 C Avoauto), Se on ensimmäinen restyling sedan, kun hän palaa nimen Mercedes CLC … joka jo tuolloin yksi odotetaan Perhe Shooting Brake. Pohja on siis sama, johdettu uusi modulaarinen alusta Mercedes malleissa, joissa pitkittäinen moottorin (joka julkaistiin luokan S), joka on valmistettu lähes 50% alumiinia varten leikattu enintään 100 kg vs. perinteiseen arkkitehtuuriin.

Merkitsemättömiä ja niin teknisesti nyt enemmän “pieni” Mercedes CLA (Perustuu luokan A), tämä mini CLS mitattu 4,70 metriä pituus ja vaikka se menettää osan takaisin jopa C-luokka, myös lisää 20 litraa runko (noin 500 yhteensä) ja ennen kaikkea paljon tekniikkaa. stereoskooppisen kamera, silloin istutettu lähes koko alueella Mercedes, laajenee edelleen tuen toimintoja, kun taas Integral LED-tekniikka Se on älykkäämpiä ja työskennellä ja projekteja lisätyn todellisuuden.

Mekaanisesti, Mercedes CLC saavat kehitys ilta, ja tällä 2015 ensi luokan E. Yksi on uusi 6-sylinterinen moottori, jo verkossa eikä V, mikä mahdollistaa brändin hyöty Modulaarinen rakenne jakaa komponenttien mekaanisella sylinterit 4 ja jopa 3 sylinteriä asentaa vain tässä tapauksessa pienempi Mercedes. Alue on täydennetty Plug-in hybridi, joka yhdistää bensiinimoottorin kanssa 245 hv sähkömoottorilla 85 kW saavuttaa pelkällä sähköllä valikoima 30 km.

Kevyempi, jäykempi ja ketterä, uusi CLC lupaa myös mahdollisimman mukavasti. Koska uudet luokan C, se asentaa uusi suorempi ohjaus, hienostunut etuakseli on 4 haaraa ja ylös ilmajousitus tasonsäätö, kykenevät mukauttamaan vastaus “Comfort” ja “Urheilu”. 9G automaattinen vaihtaminen Tronic, 9 nopeutta, myös asteittain koko valikoimassa, kun julkaistiin E350 BlueTec.

Taistelu Segmentin varmasti tarjoillaan, kun hän ei ainoastaan ​​edessään uusi Mercedes CLC Audi A5 Sportback ja jota muuten myös uutuus vuonna 2016 uuden pohja on A4. BMW 4-sarjan Gran Coupe ja tulevaisuus Jaguar XE, VW Passat CC ja jopa hypoteettinen mini Porsche Panamera Lisäksi he kysyvät kiivetä kehään. Pian kelloa.

Adblock
detector