Valaistusjärjestelmät autossa: halogeeni, LED tai ksenon?

Valaistusjärjestelmät autossa: halogeeni, LED tai ksenon?

On aina tärkeää hyvä valaistusjärjestelmä autossa. Täällä yritämme vastata kysymyksiin siitä, onko LED-ajovalot ovat aina paras valinta.

Analyysi valaistusjärjestelmien autossa

Analyysi valaistusjärjestelmien autossa

Analyysi valaistusjärjestelmien autossa

Analyysi valaistusjärjestelmien autossa

Sanomme etukäteen: Jos mitä haluat on säästää, ei tule paranemaan ajovalot. vaikka LED-ajovalot kuluttaa enintään neljännes energiasta H7 ajovalot, He eivät koskaan kirjataan pois taloudellisesti. kuitenkin turvallisuuskysymyksistä, rahat pitäisi mennä taustalle.

jotkut halogeenilamput Niitä saadaan melko hyviä tuloksia, kiertely testeissä, mutta kuten elämä, valon voimakkuus ja laajuus klassinen valaistus ajovalot tärkeitä rajoituksia. Niiden toiminta on hyvin samanlainen kuin sipulit. kuitenkin suorittaa adaptiivisen toimintoja, kunhan häikäisyä valot, käytetään lähes yksinomaan LED-ajovalot. Jopa Ksenonvalot, jota kutsutaan myös purkauslamput, yhä enemmän korvattu valodiodien, ja ovat täysin hävittää kehittämisessä osastojen joidenkin valmistajien. Vaikka mekaaninen pyörivä moduulit on kymmenen vuosilta, minkä toimintoja, kuten dynaamiset kaarrevalot, vain salli muita vaihtoehtoja.

LED-valot korvaavat xenon. Sen sijaan ledit vakuuttunut useissa kohdissa samanaikaisesti. Joten kanssa elinikä on yli 10000 tuntia, Usein he selvitä ajoneuvon, säteilevät valoa 5500 Kelvin kuten aurinko- ja esittämään alhainen energiankulutus. Lisäksi ansiosta Valtava reaktionopeutta, nämä ajovalot valaisevat tien korkea tarkkuus ja resoluutio. Kun LED-ajovalot pystyvät valaisemaan täydellä voimakkuudella sekunnin murto-osassa, ksenon ajovalot kestää muutaman sekunnin pystyä tarjoamaan kaikki sen kirkkautta.

Tietenkin, jos katsomme laiteluetteloiden jotkut valmistajat näkevät, että valintaa valotekniikoista on hyvin rajallinen useita malleja, tai jollei muita vaihtoehtoja, vaikka toiset tarjoavat jo nyt laser-valoa ja monipuolisin mukautuva toimintoja.

Joten teimme Testasimme

Mitatut arvot lux ja lumenin ovat tärkeitä, mutta merkityksetön käytännössä. Mikä on todella merkitystä on se, että valo on hyvin jakautunut. Vertailla eri sarjaa ajovalot, alkoi analysoimalla palkit ennustetaan asfaltilla pinnalle valoa piiri, ja Tarkistamme tulosteita muutaman kierroksen radalla kierroksella.

Tässä ensimmäinen erä raporttimme Olemme perustuu kolmeen suosittuja malleja markkinoilla Ne ovat myös niiden varusteet kaksi tai kolme erilaista vaihtoehtoa valaisimia, ja voidaan ulottaa koskemaan muita malleja Jos epäröit päättää LED-valot, halogeeni tai xenon.

Seat Leon: Halogeeni vs. LED

Seat Leon

Yllätys! Halogeeni ajovalot ovat parempia: säädetty parhaalla mahdollisella tavalla valaisemaan tietä laajemmin ja yhtenäinen LED-ajovalot.

led

Seat Leon led

Yhdessä LED-valot ovat heikot. Valonjakauma on hieman epäsäännöllinen. Jyrkkä kontrasti linjan lähivalot tekee laajuus vaikuttaa hyvin lyhyt. Aktivoimalla korkea palkit, koko moduuli pyörii ylöspäin, lisäämällä sekä korkeus ja leveys ja laajuus, mutta edelleen heikentää valon intensiteetti.

halogeeni

Seat Leon halogeenit

Voimakas halogeeni ajovalot valaisevat pintaa vasten ajoneuvon erittäin homogeenisesti ja jakamaan valoa erittäin miellyttävä tapa, sekä leveyssuunnassa ja pituussuunnassa. Palkit myös saavuttaa parempia tuloksia, valaisemalla edessä ajoneuvolla tasainen kirkkaus. Lisäksi käyttökelpoinen kaarrevalon tarjotaan.

Opel Astra: Halogeeni vs. LED Matrix

Opel Astra

Matrix LED-ajovalot ja C-segmentin: täällä, päätös on selvä. Vaikka auto pysähtyi, ja ilman matriisin toimintoja, halogeeni ajovalot eivät ole vaihtoehto LED.

LED-matriisi

Opel Astra ledes

aina valaise tietä optimaalisesti häikäisemättä muita ajoneuvoja. Myös päivävalot ovat voimakkaita, erittäin valaiseva laajalta alueelta. Valonsäde pitkiä matkoja suurella intensiteetillä ja erittäin tasaisesti lähettävän kuljettajan turvallisuutta.

halogeeni

Astra halogeenit

Täällä, erot ovat niin selvä, että halogeeni ajovalot, vaikka pitkät tilassa, tuskin kilpailla LED-valot rajan. Laajuus ja valon jakauma on merkittäviä puutteita: kuljettaja vain ennen nähnyt häntä kanava kirkas valo, jonka kirkkaus vähenee nopeasti sivuttain ja etäisyys.

Volkswagen Polo: halogeeni, ksenon ja LED

Volkswagen Polo

Ilman selkeää suositus: LED-ajovalot, ei mukautuva toimintoja, ei täysin vakuuttavia, mutta xenon ajovalot eivät ole käytettävissä kaikissa malleissa.

led

VW Polo ledes

Niiden palkit ovat vertaansa vailla: mikään muu majakka tämän vertailun pystyy valoa niin pitkälle, niin voimakkaasti, ja niin niin tasainen. Kuitenkin lähivalot eivät tason ylläpitämiseksi: heikko valaistus esille jyrkässä ristiriidassa oman leikkausviivan vähennetään pistettä.

halogeeni

VW Polo halogeenit

Näiden halogeeni ajovalot eivät ole tehnyt kiinteä. Kuitenkin sen laajuutta ja laatua valaistus eivät pysty kilpailemaan lisävarusteena valaistusjärjestelmät. Myös valon jakaantumista, likainen ja epäsäännöllinen jotain, se voi olla ärsyttävää.

xenon

VW Polo xenon

CrossPolo ja BlueGT vain Tarjoamme ksenon-ajovalot. Sen käyttökelpoisuus päivittäin on suurempi kuin LED-ajovalot, kuten pinta päin auton valot laajempi ja tasaisesti. Vain valon jakaantumista, valopilkku kuljettajan edessä, vaatii kärsivällisyyttä ensin.

Tuomio: Onko se kannattaa maksaa $ 1000 enemmän LED valoja?

On asioita, että on parempi olla säästää. Vaikka näiden testien tulokset eivät ole riittävän vakuuttavia, voimme harkita heikko LED-ajovalot Seat Leon poikkeus. Useimmissa tapauksissa, xenon ajovalot ja LED moninkertaistaa yö näkyvyyttä. Suuri etu turvallisuus tämä merkitsee kannattaa 1000 euroa, joka yleensä maksaa. On myös muistettava, että vapaaehtoinen valaistusjärjestelmät lisäävät jälleenmyyntiarvo. Jos lisäksi mukautuva toiminnot tarjotaan, valinta on helppo.

Lisäksi valmistajat yleensä hyödyntää hyviä aikomuksia asiakkaidensa, siirsi ajovalot lisävaruste linjat kalliimpia tai sisällyttämällä ne paketit yhdessä muiden ekstroja. Vuoksi liikenneturvallisuuden, ne pitäisi muuttaa asennettaan, erityisesti kun ajatellaan pieniä ja edullisia vaatimusten mukaiset.

Saatat myös olla kiinnostunut

Valaistusjärjestelmät autossa: kenellä on paras mukautuva ajovalot?

Skoda Superb ja älykäs ja mukautuva valaistus

Opel opastettu valo: mitä silmä ei näe

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Adblock
detector