Wazea, analysoimme sovellus, joka varoittaa liikkuvien tutkien

Wazea, analysoimme sovellus, joka varoittaa liikkuvien tutkien

Waze on GPS-sovellus mobiililaitteille ansiosta tietojen käyttäjiensä tasalle. Interaktiivinen ja todellinen kartta opastaa.Wazea, analysoimme sovellus, joka varoittaa liikkuvien tutkien

Varmasti olet kuullut Waze, The GPS sovellus mobiilipäätelaitteiden viihtyy yhteisö, joka käyttää sen toimintoja. Se voi tuntua vaikea jotain, joka riippuu muista kuljettajien on triumphing. Mutta näyttää siltä, ​​että pysähtynyt tekevät meistä osallistujaa. Itse asiassa, Google on komennossa, sillä hän osti sen vuonna 2013.

Kokeilleensa lukemattomia GPS-navigaattorit, ja löysin Wazea lähtökohtaisesti tarvetta Internet Data aktivoitu En ollut vakuuttunut. Mutta tosiasia on, että loppujen lopuksi juuri kompensoi ‘pikku’ kulutusta, joka tekee datanopeus. Lisäksi voit hankkia lomakkeen ilmaiseksi ja se on saatavilla Android, Apple ja Windows Phone-laitteet, sekä käytettäväksi ‘älypuhelin’ ja ‘tabletin’.

Miten se toimii Wazea

Waze kohdeopastus

Kuten muutkin GPS-navigaattorit, sinun tarvitsee vain asettaa suuntaan haluat mennä ja vahvistaa reittiopastuksen. Muutamassa sekunnissa, etsivät mikä on nopein reitti, ottaen huomioon liikenneruuhkia tai muita vaikuttavia tekijöitä, jotka tulet kohtaamaan matkan varrella. Tämä on kun valitus Wazen ja miksi sinun pitää olla ‘liittää’ alkaa, kuten valtaosa lisätiedot löydät kartalta tulee muilta käyttäjiltä sovelluksen. Jos huomaat, että on olemassa suuri määrä ajoneuvoja teidän tiellä liikkuu nopeudella liian pieni (nauhoitusnopeuden dataa, aika matkoilla, jne), ymmärrätte, että on jonkin verran haittaa liikenteen sujuvuutta. Tulee aika, jolloin etsii keinoja paeta romahdusta että meitä odottaa, jos me noudatamme tavanomaista reittiä tai että olimme alun perin asetettu.

Muutama viikko sitten meillä oli mahdollisuus tarkistaa edellä. Todettuaan ilmoitus ‘onnettomuus’ myöhemmin alueella valtatie (osallistuvat useat käyttäjät), sovellus suositellaan meitä ottamaan exit kanssa, jotka ympäröivät ruuhkia, käyttämällä maantie. Onnistuimme välttämään puoli tuntia jam, työllistää vain 20 minuuttia pidempi kuin yleensä lentämiseen.

Lasketaan reitti uudelleen liikenneruuhka Wazessa

tietokanta ja tässä tulee siitä, että Google on Command- Se on laajin olen löytänyt koska käyttävät näitä sovelluksia. Voit jopa kirjoittaa nimen ostoskeskuksen, kauppa, liike tai rannalla, joukossa muita vaihtoehtoja.

Toinen tärkeä yksityiskohta on sen visuaalinen ja ääni, täsmennetään tien nimen tai polun seurata. Tämä on tärkeää, erityisesti suurissa kaupungeissa, kuten Madridissa, jossa ylinopeutta ohi exit tarkoittaa menettää keskimäärin 15 minuuttia, tarvitsematta käydä läpi pidemmän reitin tai joilla hakea muutosta lähemmäksi järkeä.

Mitä hälytyksiä?

Käytännössä kaiken. hillot (Jaettuna tyyppiin ruuhkautumisasteen), vaaroista, autoja pysäköity tien varrella, tietyöt ja jopa poliisin läsnäolo. Jälkimmäinen ei liian kuten viranomaiset, mutta meidän on sanottava on varoittanut meitä piilotettu mobiili nopeusvalvontakamerat (Indicándonoslos kuin varoitukset ‘poliisin’). Itse asiassa, matka 500km, viisi kertaa varoittanut meitä tästä syystä. Neljässä tapauksessa se osoittautui olevan nopeuden säätö naamioitu; toinen oli moottoripyörän Suojeluskunnan oli pysähtynyt vieressä auton jonkinlainen jakautuminen. Kussakin ilmoitukset, Sinulla on mahdollisuus vahvistaa että ‘vaara’, ‘auto’ ja / tai ‘Jam’ on edelleen olemassa vai päinvastoin, ei ole mitään. Täältä tulee pelata merkityksessä ‘yhteisö’ ja osuus he haluavat tehdä kukin. Yllätyksekseni on, että Espanjassa se toimii ja kokemuksen jälkeen useita matkoja on ollut erittäin tyydyttävä.

Waze poliisin varoitus

On totta sinun täytyy tehdä muutamalla klikkauksella mobiili näytön varoittaa jotain epätavallista tiellä, joten suosittelemme, että matkustaja on vastuussa näin. Sovellus itsessään kertoo, että et unohtaa tien, mutta voit valita ‘lentoperämies’ ja käytä sen ominaisuuksia.

Mitä pidän ainakin on, että ei ilmoita nopeusrajoitus tien joka circulamos, jotka eivät tee muita navigointijärjestelmiä.

teillä joitakin sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia johon en löydä niitä käyttää, kuin puhuisi muille Wazeen käyttäjille löydät kartalta. Viime kuukausina Se on alkanut tarjota mainoksia tapa ilmoitusten lähimpien huoltoasemien tietyn yrityksen tai mahdollisuutta jakaa paikkoja auton tunnetulla tavalla yritys. Kyllä, Voit päättää ei rekisteröidä mitenkään, tai sähköpostitse tai yhdistääkseen Facebookissa tai antaa nimiä tai henkilökohtaisia ​​tietoja menettämättä ominaisuuksia interaktiivinen GPS.

sen verkkosivusto Löydät kartan ‘live’ maailmanlaajuisesti käyttäjiä on kytketty ja viestit näytetään.

Adblock
detector