BMW 216d Gran Tourer vs Volkswagen Touran 1.6 TDI, tila tyylikäs

BMW 216d Gran Tourer vs Volkswagen Touran 1.6 TDI, tila tyylikäs

Uuden Volkswagen Touran haluaa pysyä viitteenä väliaine MPV. Edessä tänään sen ennennäkemättömän BMW Series 2 Grand Tourer. 7-paikkainen perheen taistelu.

BMW 216d Gran Tourer vs. 7 paikkainen Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 paikkaa valokuvaa

BMW 216d Gran Tourer vs. 7 paikkainen Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 paikkaa valokuvaa

BMW 216d Gran Tourer vs. 7 paikkainen Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 paikkaa valokuvaa

BMW 216d Gran Tourer vs. 7 paikkainen Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV 7 paikkaa valokuvaa

Etualalla, Volkswagen: Tällä yleis tuotemerkki lisää tunnustettu jonka käytännöllinen ja toiminnallinen luonne autonsa. Tänään, lisäksi jota edustavat tässä uutta VW Touran, rakennettu jo kevyt modulaarinen alusta ryhmä MQB, sama viimeisen VW Golf tai Passat, joka ottaa paljon sen teknologian. Se on aina turvallista, mutta kuinka pitkälle se voisi kehittyä vielä tänään lähes vuoden perheen yli 13 vuoden liiketoiminnan kokemus?

Taustalla, käynnistä, BMW: Tällä Premium tunnetuin brändi, Kääntäen, historiallisista filosofia tunteellisesti autoista aina urheiluun geenien. Kyllä, nyt puolusti täällä hänen perheauto valmistettu tähän mennessä. Kyllä, koska kumpikaan uusi BMW X1 ja ennen kaikkea, myös tila-auto BMW 2-sarjan Active Tourer edusti äärimmäinen haaste: huolimatta jakaminen BMW julkaisu on peruutettu saman arkkitehtuurin poikittainen moottori ja etuveto, Tämä uusi Grand Tourer jopa 12 senttimetriä laajenee Battle sysää 2 paikkaa (7 yhteensä) ja määrittää sarja tuning keskittyä enemmän mukavuutta sen koko alueella. En ole pahalta, mutta mitä mukavuutta olisi BMW sen ensimmäinen merkittävä yritys perheen tasolla? Kysymyksiin kaksintaistelussa varten huipuksi arvostetuimpia segmentti ja alkaa jopa hinnassa; kaksi ovat noin 30000 euroa. Ja niin se on yhtä Audi ja Mercedes luopua kirjoita.

Highway kutsuu testata BMW 2-sarjan Aktiivinen Tourer ja Grand TourerBMW 216d Gran Tourer vs VW Touran: tilaa

Katsos, eivät ole kaksi monikäyttöautoissa lisää, niin että huippuosaamista muuttuu lähes vaatimus tässä vertailussa. Ensin avata BMW 216d Gran Tourer että alusta, vakuuttava. kanssa paras laatu viimeistely luokka, erittäin kirkas ja lisää sisäkorkeus muistia autossa: jopa 99 cm mitattuna. Lähes se näyttää luotu koripalloilijat, myös erittäin hyvä jalkatila 2nd rivillä, mukana suuria annoksia pääsyä ja hyvää modulaarisuus jälleenrakentaa tilaa ja istua jopa 3. krs.

BMW 216d Gran Tourer vs Volkswagen TouranKuitenkin on liikkuva, alkaa “tyhjästä” ja Näette myös aukkoja tässä uudessa BMW Series 2 Grand Tourer. Ensinnäkin suuri pilari hyökkääjä ajo-olosuhteet kaareva ja kaupunki pysyy paljon näkyvyyttä. Toinen istuin sarjan kapein jalkakäytävä Muistan myös autossa viime vuosina: pakollinen kassalle saada käsiinsä lisäistuimilla (559 euroa). Tosin joitakin ei ole täysin hyvin ratkaistu, kuten ilma-tyyppinen lokerot jälkeen erittäin iso ja hatara edessä selkänojien (varastaa viisi mitattua senttimetriä takajalat) tai kahvat sijaitsevat eivätkä ulos vetää mukavammin ja nosta rungosta 3. krs, osoittavat, että Tarvitsen taustatyö. Varsinkin verrattuna.

Hyppäämme nyt Uusi Volkswagen Touran 1.6 TDI / 110 CV. Käytännöllisin elementit BMW 2-sarjan Gran Tourer on niitä, ja parannettu: kuten Useat reiät ylös katon laatikot tai pitkittäinen siirtyminen 2. rivi kulkee 13 senttimetriä BMW, 20 Volkswagen. Mutta se on myös Se on enemmän toiminnallisia ratkaisuja (siellä 3 erillistä paikkaa 2nd rivillä, laatikot, tarjottimia ja verhot tai sarja-) ja, lukuun ottamatta korkeus, myös enemmän tilaa. 13 senttimetriä taistelu ennen, VW Touran tarjoukset Sama jalkatilaa kuin BMW, mutta elintärkeää suurempi leveys ja runko kirjaa, jopa 100 litraa alkuun (Välillä 515 ja 705 litraa, mukaan liukukappaleen rivi, verrattuna 430-575 litraa Grand Tourer). Missä ikinä, VW asettaa kauppa, myös elegantti muotoilu, joka hyödyttää näkyvyyttä, lastaus- välillä 6 ja 10 cm leveämpi ja matala nopeuttaa täyttöä … ja jopa yksityiskohdat nerokas kuin äänentoisto järjestelmä kaiutinten 3. rivin. Ei ole epäilystäkään: Volkswagen Touran pelissä kotona.

BMW 216d Gran Tourer vs VW Touran: Dieselmoottorit

Joten tuo surua ja quetoca BMW tavallista kenttään: dynaaminen. Tietenkin tunnustetaan, että täällä myös toiminut Series 2 Grand Tourer täysin kotona, eikä vain että tuttu kohta tehty edellä ja etuveto: myös sDieselmallit ubirnos niiden pääsyä, Hänen tapauksessa 3-sylinterinen moottori vain 1,5 litraa ja 116 hv. Toinen kysymys ratkaistava: mitä hyötyä on aina tekee BMW moottoreita.

Yli suurin vääntömomentti 1.6 TDI 4-sylinterinen Volkswagen 110 hv Touran, keskimääräinen tämän BMW 216d Gran Tourer yllättäen tunne nopeammin myös sen merkittävästä enemmän venytetty lähes 5000 rpm ja erittäin nopea manuaalivaihteistolla, vaikka kaksinkertainen declutching toiminto. Lisäksi, jolla on suuri tehokkuus, Koska se on tavallista BMW (keskimmäinen 5,3 l / 100 km mitattu vastaan 5.8 VW Touran), Ja yksi Stop / Start myös hienompaa, mikä ei ole tavallista tuotemerkin.

Volkswagen Touran ja BMW 2-sarjan Gran TourerMahdoton toteuttaa tämän BMW 216d suorituskykyä Grand Tourer että 1.6 TDI vielä toipumassa skandaali Volkswagen päästöt: joko ohjelmallisesti tai ovat jo Euro6, tämä moottori vaikuttaa viime aikoina menettää forcefulness. Onko jokin Touran peittää sen äärimmäinen ohuus ja pehmeyden koko hänen hallituksensa ja lyhyempi kehityksen BMW lopettaa säästää kasvonsa ohitukset. Ai että riemukas 2.0 TDI 110 hv! Kun me valettu tänään ja vähemmän … Joka tapauksessa, nämä elimet perhe, älä odota mitään vastausta niin kirkas yhdessäkään ne eivät kysy voitko lähettää vaiheen teho Jos aiot käyttää autoa täydellä kuormalla. Jopa BMW 216d Gran Tourer nostaa vaikutelma urheilullisuutta, myös hyvin suoralla tavalla, niin se jää, että vain vaikutelma: on vähiten tehokas ja ketterä BMW olen kokeillut. Jossain määrin, normaali, mutta tämä sitoumus ei käännä mukavuutta ainakaan lisää ajomukavuutta.

BMW 216d Gran Tourer vs VW Touran: Käyttäytyminen

Kanssa aina turvallinen reaktioita, runkoon BMW 216d Gran Tourer menee löysä, tuntea tila-auto suurempi cabeceos vaiheeseen hidasteita tai massan siirto vaiheissa start / stop sekä pito ongelmia äkillisiin muutoksiin tai muutoksiin kaupunki tuki vauhdittaa Pienemmät vaihteet: täällä, vaikka, et tuntuu toimivan “itse-lukitus” elektroninen johtava hieman vetämällä suuntaan.

Vaikka tämä BMW 216d Gran tuettu Tourer tarjoaa korkeatasoista pitoa, ilmastointi taipuisuus myös te tajua on pikateillä jatkuva kehon Roll joka pahentaa osoitteen ilman keskeinen neutraali kohta, joka merkitsee vähintään tukipyörän pakottaa oikein. Kyllä, voit muuttaa vedonlyönti sUrheilu USPENSION M (388 €) tai, ennen kaikkea ilmajousitus (572 €) jota ilman rehellisesti, en halua ostaa minulle.

Ja se on se, että ennen BMW, palaa esitellä Volkswagen Touran 1.6 TDI että jos ilmajousitus (935 €) Se ei peruuta lähes VW Golf, vakioreaktioissa ja jo lähellä niitä matkailun taitoja. Tasaisempi ja progressiivinen sen liikkeitä, pyörä aina enemmän itsevarmuus ja jousitus, on mukava, elimen hallussa paremmin kaikissa tilanteissa. Heittää vakaampi ja nopea jarrutus, parempi eristys ja tyhjäkäynnistä ja tuntuu luonnollisemmalta ajo, jolla on vieläkin ketterä, ja saada tila-auto, joka syntyy uudelleen kuin täydellinen perhe harjoitus. Kuten tänään En odota Volkswagen nauttia itseäni kuten BMW M3, BMW Luulen, että hän on vielä perhe matkustaa vaihtoehtona. Ja enemmän edessä Volkswagen Touran liikaa toimistoon tänään.

Saatat myös olla kiinnostunut:

7-paikkainen tila-kuluttaa vähemmän

Kompakti MPV kuluttavat vähemmän

5 tila-hyvä hinta / hinta

Adblock
detector