Vertailu: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5.0 V8 S

Vertailu: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5.0 V8 S

He vainoavat sinua. Kaksi purojen tuntemuksia, kaksi urheilu, jotka kokoavat yhteen hieno mekaaninen, kauneus, suorituskyky, dynaamisuus ja ääni, paljon ääntä. Jos AMG SLK nousee uuteen ulottuvuuteen, viidensadan hp F-Type V8 syöstään hänet taivaalliseen maailmaan.

Vertailu: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5.0 V8 S

Vertailu: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5.0 V8 S

Vertailu: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5.0 V8 S

Vertailu: Mercedes SLK 55 AMG vs Jaguar F-Type 5.0 V8 S

Elämme aikoja, jotka Suurissa moottoreissa monisylinterisessä alkavat väistyä pienempiä mekaanista, mutta yhtä tehokas. V8 He alkavat eläkkeelle tehokkaalla ja valoisa 6 sylinteri, mutta se ei pidä paikkaansa näiden kahden arvokasta avoauto, jotka tekevät rehevä V8 toinen peruste haluavat olla yksi näistä jaguaari F-tyypin ja Mercedes SLK AMG.

Pari vuotta miesten AMG He antoivat twist SLK, nostamalla teho sen 5,5 ilmakehän V8 421 hv. On uskomatonta nähdä, miten tämä lohko avoin 90 astetta on ontto turhaan SLK, space kurssi vie kaiken. Mieti hetki, että SLK on avoauto vain 4,1 metriä pitkä (mietitte eikä syyttä, että F-Type on muualla), jossa akseliväli 243 cm, tai mikä on sama, on toimenpiteiden utilitarian Clio, mutta valtava moottori kaikin tavoin.

V8 of alumiini AMG SLK Se on ihme teknologian ja ratkaisujen keskuudessa korostetaan sylinteri deaktivointi 2, 3, 5 ja 8 kun se käy pienellä kuormituksella jopa 3600 rpm, tapa kopioida strategiaan supistaminen, ylläpitäminen V8. Kun näin tapahtuu, mikään kertoo siirtyä 4-sylinterinen. Pysähdyksistä aina aloittaa liikkeen käynnissä 8 sylinteriä ja kanavan yli, ja kokoonpano on huomaamaton.

sisään jaguaari diplomatia ovat lähteneet toiseen kertaan. He ovat valinneet tähti versio F-tyyppi vaikuttava 5.0 V8 Myös se on valmistettu kevyt alumiini joka käyttää kompressori Elintarvikkeiden ja lehtien arvot 495 hv ja 63.5 mkg, ne aiheuttavat koko vain 2500 rpm.

F-tyyppi Se on selvästi suurempi (ja raskaampien) kuin SLK, Mutta en usko, lisätilaa hänen turhaan odottaa yhä. Monta long 8-nopeus automaattivaihteiston, mennessä 7 SLK ja otetaan kahdeksas siirtää kehittäminen veturi, 73,4km 1000 rpm, mikä selvästi kourallinen 7. ja voit "kävellä" moottoritieltä kertakäyttö järjestelmien (120 km / h 1634 rpm pyörii), paljon pienempi kuin SLK (7th 56,5 km / h per 1000 rpm).

Tämän lisäksi yksityiskohtia, voitte kuvitella, että molemmat autot ovat niiden moottoreiden ja siksi niiden hyödyt paljon sen valituksen. Pushing todella paljon samalta tyhjäkäynnillä; He etsivät 7000 rpm samalla intensiteetillä ja molemmissa tapauksissa koko käyttöjärjestelmä on valtavasti. kaikki niin nopeasti kuin on Jaguar, sinulle voidaan antaa empiirisiä niin paljon kävelyä SLK. Mutta lisäksi numeroita, F-tyyppi Lisäksi siinä määrätään paljon temperamenttinen. kompressori Se antaa vastauksen, joka usein on eläimellinen ja ylös harjoittaa kehykselle.

Ennen menossa kertoa miten muistaa toinen yhteinen tekijä molempien moottorien: heidän tarkka mekaaninen ja pakokaasujen ääniä. Jos jo V8 on erityinen akustinen kosketus ja menetämme, jos kukaan ei korjata (katso miltä se kuulostaa nyt F1), työn heidän poistolinjat (sisäinen venttiilit, jotka muokata reittiä), nämä mekaaniset soittimia. Mutta jaguaari, Se hankkii akustinen alue musikaali konsertti. Sekä kiihtyvyys ja säilyttäminen, äänimerkki luo ympäristön mahdollisimman lähelle kilpailu, joka voi johtaa kyllästää pitkä matka ja tuntea liian havaitun kaupungissa, mutta silti, et voi auttaa aiheuttaa hänelle iskuja kiihdytin joka tuo enemmän stressiä ajo.

aloitimme

Sen lyhyt shoeprint vuonna SLK AMG voit olla tunne sobremotorizado, mutta kaikki tulee niin luonnollisempaa kuin uskotkaan. Sen etuosa on nopea ja vakaa, hänen kannattajansa eivät lähetä kaarreajossa koskee lyhyen ajomatkan ja takana, no serial autoblocante, menettäisi sisemmän etuveto tasaisesti eikä äkillisesti keskeyttää ESP ajo. tulos helppo kaasuläpän (At kustannuksella tehottomuudesta), kunhan olet kurinalainen kanssa ohjeita.

F-tyyppi sinä Se vaatii paljon enemmän. se on lisää reaktiivisia tilauksia, mikä ei ole vika; kiertue hyvin ja lähettää paljon luottamusta tahansa tukea, mutta soittaa ulos käyrä ja olla varovainen viholliselle. hänen autoblocante standardi on erittäin tehokas ja tämä liittyy aina ajo vaatimukset. F-tyypin rinnalla yliohjautumisen hyvin luonnostaan, mutta hänen ripset, kun provosoi painamista 5.0 Turbomoottori, Ne voivat olla ongelma, jos et tiedä, mitä käsittelemme. Velvollisuus on sitten taidetta pilotti.

muutos F-tyyppi Se on erittäin nopea (yli SLK), sen loistava jarrut ja vastaan ​​SLK, koska aihe vaimennus tuntuu, myös koska se käyttää tyynyt voit säännöllinen näppäilyn. Olemme ohjaimissa 500 hv ja pitäisi olla kaikki hallinnassa. Silti Jaguar ei pitäisi olla helppo ajaa liukkaalla pinnalla ja elektroniikan usein voi tehdä vähän. vihainen vastaus moottorin ja täyttää paino on yli 1800 kiloa, ja kun se tulee, kun se saa sen romahti leveät renkaat, se tulee kriittinen.

Valitsemalla Kävely

Jokapäiväisessä elämässä, niiden rooli vaihtovelkakirjojen, tuntuu vaikealta unohtaa urheilu sisua, koska yritys kosketus hänen telineiden ja niiden moottorit jatkuvasti muistuttavat meitä siitä, mitä ne piilottaa. Mutta rulla kohtuullisten ja antaa jatkuvaa työntövoimaa moottoreita. Molemmissa sisäympäristö myös vie sinut maailmaan niin glamouria kuin urheilu. tarvikkeet, päättynyt, laitteet... olemme tekemisissä ajoneuvojen etujoukko kaikin tavoin. Jaguar kankaalle katto Se on erittäin hyvä viimeistely ja vaikka ei eristää itseäsi metallinen SLK, sen laatu on kiitettävää.

Kummassakaan kaksi mallia näyttävät ääniä ja aerodynaaminen suojaa näyttää samanlaiselta, vaikkakin SLK Se on sarja ilmanohjaimet myöhemmin lieventävät virtaukset. Myös arvostat SLK kun se palvelee kävellä talvella niiden terminen huivit, noin integroitu ilmastimet sisään niskatuki he lähettävät kuumaa ilmaa kaulaan. katot tölkin toimivat sekä käy pienellä nopeudella.

Adblock
detector