Testi: Mazda 3 2.0 Luxury 120 hv 5p, hyvää oloa

Ensinnäkin, uuden sukupolven Mazda 3 viettelee sen suunnittelua, mutta myös mitä läpäissyt ratissa, tässäkin versiossa ilmakehän bensiinimoottori.

Mazda 3 2,0 Halpa 120 hv 5p

Mazda 3 2,0 Halpa 120 hv 5p

Mazda 3 2,0 Halpa 120 hv 5p

Mazda 3 2,0 Halpa 120 hv 5p

Uuden Mazda 3 ja kestää muutaman kuukauden ja meidän välillämme näyttää hyvältä. Se on alempi ja leveämpi kuin edellisen mallin, ja kestää noin 20 cm: n pituisia 4,47 Tulee M- päävaluuttoja. Lisäksi se on suurempi Akseliväli, esimerkiksi VW Golf tai Peugeot 308, muut viimeaikaiset mallit lasku tällä segmentillä. Ne ovat ylimääräisiä senttimetrejä havaittavissa sen sisustus, jossa Hyvä mitat kaikkiin suuntiin molemmissa istuinrivit, ja ontto jalka löysemmin kuin se on keskimäärin välillä kilpailijat takana.

Lähellä palkkio

Mazda 3 2,0Takakonttiin kuitenkin on oikea määrä, koska monet niistä ylimääräisiä senttimetrejä kerskaan jäävät nenä, joka on erityisen arvostettu, kun otetaan huomioon Mazda 3 Japanin tuoteprofiili on tehnyt paljon työtä suunnittelussa sen uusimmat mallit ja tulos tulee silmään hyvin helposti. Sisällä ei ole niin yllättävää, mutta sillä saadaan hyvä välinen fuusio moderni ja toiminnallinen, kunnon laatu viimeistely ja hyvä säätöjä, mutta ei tarvitse korostaa, mitä on nähty kategoriassa. Joillakin aloilla pehmeä muovit ja muut ovat vähemmän jäykkiä läsnä, mutta jossa on oudompi yleistä visuaalinen tulos yksikössämme lopetetaan Luxury.

Vuonna parantunut instrumentointi on vain yksi iso keskus kellon, tässä tapauksessa laskuri päähenkilö (versioissa Paina ja tyyli muotoilu on erilainen), mutta nopeus ei pieni digitaalinen näyttö tai sen kautta heijastusnäyttö, The järjestelmä, joka työntyy tiedot tuulilasiin (esitetty myös viitteitä siitä, että navigointilaite), joka on vakio tämä versio Mazda 3.

hyvää oloa

Mazda 3 2,0Totutella rattiin ja Japanin kompakti on yksinkertainen tehtävä. Perus hallintalaitteet ovat käsillä, vaikka painalluksella pitäisi välittää enemmän voimaa. Istuimet, niitä muotoiltaessa kehon ja antaa hyvän sivuttaistuenta käyrä. Parantaa pienten säilytystilat ovet.

Sen sijaan, mikä lyhentää moottorin ja lisää turbo kuin muita merkkejä, Mazda SKYACTIV koskee sen tekniikka sen ilmakehän bensiinimoottorit, yhdistetään suoralla injektiolla, joilla on korkea puristussuhde. Debytoi Mazda 3 2,0 120 hv, erittäin mukava toimittamisessa teho (huolimatta pitkät kehittäminen muuta) ja toimittaa vääntö paljon suurempi kuin turbo moottorit. Meidän Dynolla sillä on 20 hv enemmän kuin viralliset (yhteensä 140 hv), joka vahvistaa hyviä tunteita jätti meidät. Todellinen keskimääräinen kulutus 6,5 l / 100 km, voidaan pitää oikea, hyvän Records kaupunkialueilla osissa, kiitos stop-start moottori, jonka Mazda kutsuu ‘i-stop’.

Suspension esittää asetusarvon merkki, mutta joilla on korkea mukavuutta. Ohjausryhmä on nopea ja tuo hienovaraisuutta polkuja, koskettaessaan muutos on varsin mukava. Noble reaktiot Mazda 3 antaa nauttia ketterä mutkaisilla teillä, joten noin näkyvyyttä kuljettajan ja vahvista pystysuoran kyydin pika.

1900 euroa edistäminen, jonka Mazda nykyään tarjolla on Bensiinimallit, jätä hinta Luxury yksikkö testattu hieman yli 21000 euroa (listahinta on 23100 euroa), kilpailukykyiseen hintaan, jossa lahjoitusvarat täydellinen sarja … ja voit sisällyttää keskeinen värikkäämpi näyttö valinnaisen Navi Pack.

Lyhyesti sanottuna tämä versio Mazda 3 tarjoukset hyvä tasapaino ajomukavuus, mukavuutta ja suorituskykyä, ja vakuuttava yleistä suorituskykyä harkitsevat käyttämällä vapaasti hengittävä moottori. Jäätävissä on sen loistava visuaalinen läsnäolo.