Ota: BMW 428i Gran Coupe. iso sedan coupe ja ...

Ota: BMW 428i Gran Coupe. iso sedan coupe ja …

Urheilullinen katsella ja niin kätevä käyttää, koska 4-sarjan coupe ja sedan 3-sarja, uusi 4 Gran Coupe yhdistää tähän kasvavaan muodossa 4-ovinen kuppeihin paljon molempien maailmojen parhaat puolet.

Yhteyshenkilö: BMW 4-sarjan Gran Coupe

Yhteyshenkilö: BMW 4-sarjan Gran Coupe

Yhteyshenkilö: BMW 4-sarjan Gran Coupe

Yhteyshenkilö: BMW 4-sarjan Gran Coupe

se oli mercedes kanssa, että ensin CLS vetää pois tämä muoto elin, jolla oli uudenlainen "coupé" 4-ovi ja monet meistä kutsuvat sitä kuin sedan kaunein brändi tähden.

BMW 4-sarjan Gran CoupeTämä tyylikäs, urheilullinen ja käytännöllinen muoto on saavutettu sovittaa järkevä hankinta intohimolla yhdessä auto ja myös varmistaa luulet, että syntyy joka tapauksessa jokaisen kaunein autojen markkinoilla.

uuden BMW 4-sarjan Gran Coupe On yhtä koko urheilu versio 2 ovea, mutta se on myös 12 mm suurempi (ja alle 40 3-sarjan) ja sen pitkä katto antaa hyvän sisäkorkeus takaistuimilla. Kohtuullisen hyvä on pääsy ja majoitusta jäljessä sen takaovet Riippumattomat (kaikki ilman kehyksiä), vaikka kuten BMW viestii rehellisesti, sen Gran Coupe on 2 + 1 paikkaa takana, vaikka ei tilan puutteen vuoksi, jos määritelmä takapenkin.

Joka tapauksessa tuntuu menossa palannut kevyt sedan ja coupe ole kapealla. Vastaavasti, jossa 480 litraa tavaratilaa läpikuultava, Gran Coupe tarjoaa enemmän kuin perinteinen coupe sarja 4 ja sama kuin sedan sarja 3, lisäämällä enemmän tilaa, joka vapauttaa sen leveä ovi sähkökäyttö. Loppuun toinen hyvä argumentti käytännöllisyys, takaselkänojien taitettava kohdat ja muodostaa tasainen pohja lattia runko.

BMW 4-sarjan Gran Coupeetuosa ohjauspyörä, näyttävä urheilullisuutta ja paljon laatu. oikein hyvä ajoasento, erinomainen istuimet, säätimet, antelias asennusta ja moitteeton toteutus. Mahdollisuudet personointivälineistöillä ja päättyy voit määrittää hyvin erilaisia ​​yksiköitä ja sama pätee arvioida käyttäytymistään kanssa eri suspensiot, haara, pyörä / rengas ja etuveto Tarkentaa käyttäytymistä. Joka tapauksessa, 4-sarjan Gran Coupe Se on mitä se näyttää, auto Dynaaminen ja kevyt ohjaus ja taka-akseli on ilmeisesti halukas kääntämään kiihtyvyys.

ratissa

Meidän ensimmäinen kosketus ja pitää yksikön harjoitetaan urheilullinen tulevan M, 4-sarjan Gran Coupe Hän on pelastanut meidät rullan erittäin mukava ja suodatus, että kiität roolisi luxury sedan. Tässä suhteessa BMW He ovat jättäneet tukevasti tiellä joustavampia idiootit ja yhdistelmä on osoittautunut tuntui erinomaisen kompromissin ja lähtökohta dynaamisuus ja mukavuutta sillä kaksoisrooli gran Coupe.

BMW 4-sarjan Gran CoupeTässä kaksoisrooli, versio 428i täysin saapuu. Muista, että nyt viitenumerolla viittaa 2,0 Turbo 4-sylinterinen ja 245 hv. Diesel maailmassamme, tämä mekaaninen ylpeys muistuttaa, että hyvä kaasu lohkot Ne ovat toinen juttu. Joka vastaa hyvin kaikissa sen kierto alkaen hyvin alhainen, hyvänä dieseli, hysteria haluavat kääntyä 7000 kierrosta, jälkeen vahva ja asteittaista siirtymistä. Steptronic muutos on kehitetty tätä, heidän nopeasti ja sujuvasti lisää vaihdetta, siirtymässä manuaalisesti tai automaattisesti. Joukossa eri toimintoihin, The Steptronic voi myös olla irrotettu selaa inertia auton suotuisissa tilanteissa.

Adblock
detector