Uusi Saab 9-5

Uusi Saab 9-5

Ei yksi vaan vähintään kaksi sukupolvea parempi kuin edeltäjänsä. Ja keskeinen julkaisu. Salvada ‘ääritapauksissa’ sulkeminen, Saab aloitti remontin upealla 9-5. enää se kuuluu General Motors, mutta täysin uusi sedan osa Opel Insignia. Yli 5 metriä, kaikki neliveto, mukautuva alusta … myyntiin heinäkuussa 35500 euroa.

Uusi Saab 9-5, palkkio sedan laatua.

Uusi Saab 9-5, palkkio sedan laatua.

Uusi Saab 9-5, palkkio sedan laatua.

Uusi Saab 9-5, palkkio sedan laatua.

Vain yli kaksi kuukautta maalattu Bastos Saab. Myynti romahti, liian veteraani alue sekä ilmoituksen myynnistä sen silloinen omistaja (amerikkalainen jättiläinen General Motors), kaikki abocaba sulkeminen yrityksen. Valmis ratkaistavaksi, pieni Hollantilainen käsityöläinen rakentaja Spyker Hän ylitti tien. Hän päätti ostaa ja valmistautua nousta pinnalle.


Tänään, että uusi aikakausi alkaa. Sen päättäjät lupaavat muutokset (9-3 uusiminen) Ja syvä laajenevalle kahden tulevan ajan ja julkaisemattomat mallia: SUV (Kutsutaan 9-4X) Ja pienikokoinen (9-2 tai 9-1, On päätetty). Kuitenkin malli, joka nopeasti kääntää dynamiikkaa ruotsalaisen valmistajan on tässä 9-5. Ja tietenkin, sen kehitys on ollut paljon aikaisemmin. Emme voi nähdä sen, siis tulevaisuudessa Saab, mutta mielestämme on iso askel eteenpäin. Ei paha aloittaa.
Perustuu täysin Opel Insignian, The Saab 9-5, kyllä, mitat laajenee. Pituus kasvaa yli 20 senttimetriä (jotain Yhteensä yli 5 metriä), Vaikka akseliväli kasvaa tässä tapauksessa 10 cm generoimaan suuri viihtyvyyteen, varsinkin erittäin takarivissä ja suurella jalkatilaa. Lähes limusiini. Tarkistus parantaa tuotteen, koska yksilöllinen ulkomuoto ruotsalaisten ja jossa varsinkin kuin niiden takana valehtelee, koristeltu monet LED-valoilla tuotemerkki. ‘Haluamme keksiä sedan ja unohtaa coupe muotoilu tänään hyväksymään kaikki valmistajien luojat vakuuttaa meidät.

Sisällä kuitenkin 9-5 ei peittele molempia niiden alkuperästä. Totta, ympäröivä muotoilu kojelautaan (kuljettaja-oriented) tai tavallista ruudukon ilmanvaihto myyntipisteistä kuljettaa erehtymättömän allekirjoitus Saab, mutta aineet, ohjaus kytkimet ja kosketus on leimallista Opel Insignia. Vielä melkoisesti päätyttyä ja maalialueelle kilpailla ‘premium’, jossa Saab Sillä pyritään muuttamaan 9-5 Sen sijaan ennen kaikkea Audi A6. Varmaa on, että ergonomia, tämä 9-5 on toinen tarina yli edeltäjänsä.
Toistaiseksi Uuden Saab 9-5 Sedan vapautuu versiossa. Combi variantti perheen on odotettava, kunnes vuoden 2011 puoliväliin.
Viitaten nyt dynaaminen jakso, 9-5 Lisäksi se käyttää pankin elimet General Motors, selvästi mukauttaa valintansa brändin perusarvoihin, kuten urheilullisuutta tai overfeeding. Näin ollen, verrattuna Opel Insignia, annostelee ja soveltaa perus moottori erityinen viritys.
Nyt heinäkuussa Saab 9-5 osuma markkinoille kolme mahdollista powertrains. Se avaa erilaisia ​​ja tehokas taloudellinen moottori Diesel 2,0 TiD 160 hv ja etuveto, tarpeeksi liikkua vapaasti tämän valtavan salonki sekä manuaalinen ja automaattinen (aina kaikki 6 nopeus). Bensiini puolestaan ​​tulee olemaan kaksi versiota edellä. kruunu 9-5 kirkas ponneaine 2.8 V6 Turbo 300 hv (Sama logo OPC, mutta 25 CV vähemmän) automaattivaihteistolla, urheilullinen alusta (alentaa maavaraa 10 mm) ja kehittyneitä jokapyöräveto Saabisi kitkalukolla tasauspyörästön ja elektroninen ohjaus. Sen alapuolella esillä 2.0 Turbo 220 hv, tällä kertaa saatavana sekä etuveto ja kiinteä.

Joten nyt, koska vahvistuksia saapuu syyskuussa 9-5. edellä mainittu 2.0T BioPower moottori versio (Pystyvät käyttämään bensiini- ja E85 biopolttoaineen), kun taas bensiinin Tulee vielä 1.6 Turbo Diesel 180 hv ja 2.0 TTiD twin turbo 190 hv jo asennettu, esimerkiksi Saab 9-3. Jälkimmäinen myös mahdollista asentaa neliveto.
Teknisesti uusi Saab 9-5 esittää samanlaisia, mutta eri järjestelmien pyörästö. Pohjimmiltaan, etuakseli on uskottu suspensioon McPherson, kun monilinkkinen takana on neljä ankkuria. Kuitenkin uudempi V6 ja 2,0 TTiD vahvistuksia sekä akseleita ovat: tarkistettu alatukivarren edessä ja takana Multilink viisi ankkureita. Kaikki parantaa ajomukavuutta ja pitoa enintään vaatimuksiin.
9-5 Siitä tulee myös ensimmäinen Saab valinnaisesti asennettu mahdollisuutta mukautuva reaaliaikainen vaimennus kolme ajotilaa (Älykäs, Sport ja Comfort), Joka myös toimia lujuutta suspension taso ohjaustehostimen pienenee, interventio kynnys ajonvakautusjärjestelmä on laajennettu ja siinä tapauksessa, joilla on neliveto, enemmän vääntöä lähetetään takapyörien entistä urheilullinen käyttäytymistä.

Meillä on ollut tilaisuus ajaa 9-5 Ruotsin tiet ja on jättänyt hyvä maku. Jonka alkuperäinen touch Opel Insignia (jo erittäin hyvä auto), uusi Saab vaikuttaa lisäävän askeleen lähemmäksi ansiosta tarkistettu vaimennus ja uusi vakiintumassa. Hyvin tiukka kulutuspinta, mutta samaan aikaan kanssa erittäin mukavaa, 9-5 tarjoaa korkealaatuista liikkuvan ja, ennen kaikkea, erittäin hyvä joustavuutta yli 5 metriä pitkä mitattuna. Hyvä mukauttaminen Saab, kuten toinen planeetta yksityiskohdat tällä kertaa osoittaa suunnan suoraan vastapäätä pieni, että on aina asennettu 9-5. Joitakin tehokkaita moottoreita tyydyttävä suorituskyky kuitenkin laittaa kritiikkiä, pikku säästäväinen kulutuksen.
Ne eivät ole vielä asetettu lopulliseen hintaan. Mutta Saab lähteet vahvistavat meille, että uusi sedan maksaa 9-5 Espanjan välillä 35500 ja 58000 euroa, eli lähes 10000 euroa kalliimpi kuin Opel Insignia yhdenvertaiseen versioon.
Suuret, urheilu … ja tietenkin hyvällä kalustolla, on jos haluat kilpailla premium salonkia. Saab 9-5 Espanjalaiset nousee jälleenmyyjien kanssa kolme mahdollista tasoa tulevan. Perus, lineaarinen, Siihen sisältyy 10 turvatyynyä, aktiiviset reposcabezas, käynnistyspainike, sähköinen seisontajarru, Kaksivyöhykkeinen ilmastointi, vakionopeussäädin ja USB-liitäntä.

Edellä päättyminen vektori lisää valoa ja sade anturit tai pysäköinninvalvoja. Vaikka taso aero, vakiona 2,8 V6, on myös sähkö- ja kuumennettiin edessä, ohjauspyörään ja polkimiin urheilu.
Lisävarusteena 9-5 tulee Saab pisimmällä kaikkien aikojen. Lisäksi adaptiivinen vaimennuksen ja etuveto, viistoperä voi asentaa kehittyneitä järjestelmiä: Head-Up Display (Tiedot heijastetaan tuulilasiin) älykäs kaksoisksenonvalot, liikennemerkki tunnustamisesta, varoitus tahattomien vaihtaa kaistaa tai tri-vyöhyke ilmastointi taakseheittäväksi lämpötilan valvonta, mainitakseni vain muutamia.

Adblock
detector