Vertailu: Citroen C3 1.2 VTI vastaan ​​Lancia Ypsilon 1.2

Vertailu: Citroen C3 1.2 VTI vastaan ​​Lancia Ypsilon 1.2

On malleja niiden erityisen esteettisen ja oman määritelmänsä esityksen tai hakevat enemmän visuaalista nautintoa ja käyttää käytännöllisyys omaa. Sekä Lancia Ypsilon ja Citroen C3 kirjoita koko tähän luokkaan.

Vertailu: Citroën C3 vastaan ​​Lancia Ypsilon

Vertailu: Citroën C3 vastaan ​​Lancia Ypsilon

Vertailu: Citroën C3 vastaan ​​Lancia Ypsilon

Vertailu: Citroën C3 vastaan ​​Lancia Ypsilon

Jotta hyvä osa auton ostajille, pyöristetyt muodot ovat edelleen yksi suosituimmista, pysyä poissa, mitä muodista ilmoitettu. Meidän kaksi päähenkilöt tekevät niistä hyviä gaala, sekä hyvin erityinen esitys ystäville eri näkökohtia ja esanssit, mikä näkyy esimerkiksi kojelautaan Ypsilon Elephantine tai yksityiskohdat, kuten matkustamon voiteentekijän Jouduttuaan ennen kuljettaja Citroen C3.

maku

hyvinvointi on yksi tärkeimmistä kiinteistö, jota on ehdotettu täyttämään aikaa kuljettajat näissä malleissa. Epäilemättä, Lancia on paljon selvempää, ja siitä hetkestä lähtien kun lähestyt sen kanssa puskurit maalattu samalla värillä kehon ja sen nähtävyyksiin hubcaps, simuloidaan täysin kevytmetallivanteet olematon. Oven avaamisen jälkeen, tervetuloa meille hyvä maku ja epätavallinen luokan materiaalit ja viimeistely on mallin hinta 11000 euroa. Ajo kanta konsentroitiin sen valvonnan keskikonsolin, huipentui yläosastaan ​​kojelauta, joka ei häiritse ihanteellinen sijainti ohjauspyörä, mitä meidän edullinen ajoasentoon. On totta, että vain yksi on korkeuden säätö, mutta määritelmän hallintalaitteet avulla saadaan hyvä ajoasento.

Lancia Ypsilon istuimet on pehmeä melko vakaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että monissa tapauksissa ihmiset ovat kevyitä, enimmäkseen jotka kallistuvat niitä. Tuntumaa valvontaa on hyvä, korostaen sen omaperäisyyden dual sähköisen ohjaustehostimen tuki, mikä tekee siitä sulka painamalla näppäintä kaupungin. Vaihteiston on myös miellyttävämpi ja tasaisempi kuin Citroën C3, joka Lancia ajo tämä on äärimmäisen tyydyttävä.

Citroen C3 etsivät muita nähtävyyksiä ja ensi näkemältä on, on sen suuri lasipinnat kuin vaihtoehto tuulilasi voidaan maksimoida saavuttaa lähes puoli katon. On toki mielenkiintoista Pohjois ilmastossa, mutta meidän maassamme, missä aurinko paistaa myös talvella laite on aina brille-, se ei ole niin. Lopuksi vaihtoehto, joka tyydyttää maun mukaan. Istuu ratissa, Se saadaan C3 ajoasennossa parempi kuin Ypsilon, osittain siksi, että mahdollisuus säätää ohjauspyörän kahteen tasoon, mutta tämä on hankalaa ja suunta on hieman vähemmän nopeasti, niin että tietyn asiakkaan muodostaman ryhmän naaraat, tulisi olla miellyttävä käsitellä Ypsilon. kuitenkin Etuistuinten näyttävät paremmin tässä C3, entistä kutsuva joskaan ei yhtä räikeä pörröinen.

Loikki takaisin, suuri ero, peräti kymmenen senttiä löytyy leveysmitta takaistuimet. Jos jo Citroen C3 on tuskin hyväksyttävää, viisi paikkaa, Lancia Ypsilon on epäilemättä todellinen nelipaikkainen. Itse asiassa se on, miten luonnollisesti tarjota, ja sitä on mahdollista, ei maksa mitään, teoreettinen mahdollisuus kolme paikkaa takapenkille. Ja runko, mitä? No, autoissa tarkoitettu ennen kaikkea kansalainen tai lyhyitä matkoja käyttää, se on vähemmän kriittinen kuin jos ne olisivat matkustaa tarkempia malleja. Ja vaikka ei paljon, Citroen C3 asetetaan useita mielenkiintoisia volyymi kokonaispituus: 300 litraa, mitattuna meidän tekniikkakeskus järjestelmäkomponentteineen kertyminen palloja, erilaisia, ja tarkempi, hyväksyntää.

Kolme tai neljä

Puhumme trendi, lähes yleistää tukahduttaminen sylinterin uusien moottorien alhainen siirtymä jopa jättää ne kolmi- tai, kuten Lancia Ypsilon, veteraani päivittää ponneainetta, mutta siinä huoneessa pysyy elementti nyt näyttää siltä, ​​paljon parjattu. Ja ilmeisesti tässä vastakkainasettelussa, koska vähennys ei ole paljon tekemistä kulutuksen ja ilmeisesti jos enemmän kustannuksia vähentäminen, ahorrase, eli noin neljännes kokonaismäärästä. Tosiasia on, että välillä Citroën ja Lancia, kun käytettyä polttoainetta, erot ovat pieniä, muutamia kymmenesosia litran sadalla kilometrillä ja joka saa meidät ajattelemaan, että ehkä kärpäset ovat tappaneet ammuskelua.

Varmasti jotkut vastaa PSA Group, luettuaan edellä, sanomme, “mutta ei comentaís painon ero niiden välillä ja ennen kaikkea etuja. Näin on siksi, että meidän on meidän hallintaa kuvitteellinen, joka on ottanut pois suusanallisesti, anteeksiantoa, tietokoneen avain. Mukaan meidän mittakaavassa, nämä kaksi testattujen yksiköiden eroavat 65 kg Kumpikaan on siis “herra” – hyväksi Ypsilon, kevyempi, ja Lancia Ypsilon on valinnut lähetystä kehityksestä paljon kauemmin, joiden avulla voit risteily melko vakaana rennompaa kierrosluvuilla. Sen sijaan, kiihtyvyydet ja, ennen kaikkea, näytä ohittaminen Etu Citroen C3 moottori vetää lyhyemmän kehityksen. Yksi muiden, käy ilmi, että tämä on paljon dynaamisempi mutta lähes yhtä ankara. Tämä ei kuitenkaan tunnu olevan aiottu kohde tänään, valmistajien toimesta.

Adblock
detector