BMW 320d, testata urheilu taitojaan

BMW 320d, testata urheilu taitojaan

BMW 3-sarjan, kulmakivi BMW, on päivitetty innovatiivisia laitteita ja tekniikkaa. Testasimme dieselmoottori viite.

BMW 320d testi, hyvät urheilu taitoja

BMW 320d testi, hyvät urheilu taitoja

BMW 320d testi, hyvät urheilu taitoja

BMW 320d testi, hyvät urheilu taitoja

BMW 3-sarjan on myydyin auto BMW ja se on päivitetty hiljattain joukon kehitys kaikenlaista, alkaen lievä uudistus puskurit ja ajovalot (nyt täysi mukautuva LED-ajovalot valinnainen), Jotta sisällyttäminen tricilíndricas mekaaninen yhteys ensimmäistä kertaa auton luokassaan. Muu kehitys tehdään vähemmän näkyviä parannuksia multimediajärjestelmä tai normaalisti lisäävät tehonkulutuksen vähentäminen useimmille versiot, joissa nimenmuutokset joissakin tapauksissa (esimerkiksi 335i nimeksi 340i tai 328i, 330i).

Mutta luettelo muutoksia sovelletaan BMW 3-sarjan Se on paljon pidempi kuin luulisi ennalta ja vaikuttaa myös kehittämistä joitakin osia rungon. Yhteenvetona, eikä menemättä liikaa teknisiin yksityiskohtiin, sanomme, että emme ole menettäneet ilmajousitus saavuttaa dynaaminen optimaalinen tasapaino tehokkuuden ja mukavuutta, ja nyt ajo tyydyttävästi kaikissa tilanteissa ja tiet ilman tällaisia ​​valinnaisia ​​elementtiin. Se ei tarkoita, että hän on palannut puhtaasti urheiluun puolella menneiden sukupolvien BMW 3-sarjan, hallitsevana huomautuksen edelleen korkea ajomukavuus ja melko oppivainen reaktioita, mutta nyt ajomukavuus parhaita täydentää ketteryyttä. Joka tapauksessa luettelossa ekstroja olevat vaihtoehdot ovat edelleen kaikille, ja ole pulaa eikä M sport alustalla mukautuva, joka varmasti saavutetaan sisältää muitakin kehon liikkeitä mukavuudesta tinkimättä, vaikka, kuten olemme sanoneet, emme usko on välttämätöntä, juuri siksi vähentämällä pitch and roll on ollut yksi tavoitteista BMW säätöjen kanssa tehdyt jossa suspensio.

BMW 320d

Toisaalta, suunta BMW 3-sarja on nyt hieman suorempi, Se on edelleen erittäin tarkasti ja on erittäin luonnollinen tunne. Suhteessa mitä on tapana nykyään on melko informatiivinen ja tekee sinusta tunnu kokonaan irti tien, sitten lähettää kuljettajan melko harkinnan, kyllä-lievää liikkeen mitä tapahtuu pyörien alle, antaa joitakin tunne, että auto on ‘elossa’. Sen käsittely on aina hyvin nestettä ja se melkein siltä, ​​että käyrät yksin. Ennen antaa vaikutelman, että auton lepäsi kaksi vaihetta, ja joskus oli korjaa polku että jousitusgeometria vaikutti enemmän puolestaan ​​jopa hiljainen rytmejä, mikä tarvitaan hieman sopeutumisaika meidän osa. Uuden painoksen malli helpottaa johdon ja vaikka vaatii vielä tarkkoja liikkeitä meidän puoleltamme, käyrät kerran. Tulisi osoittaa kiemurteleva tiet enemmän urheiluhenkeä pysyy samana persoonallisuutta kuin ennen, eli raja tarttuvuus ilmoitti hieman drift etuakselin joka voi neutraloida pohja enemmän kaasua ja suunta taakse kaheli tai kovertamiseen saada kaiken takaisin sivustoon. Kaikki tapahtuu vähitellen ja ilman kohtuuttomia hankaluuksia, jossa mahdollisuus aktivoivan sallivampi elektroninen ajonvakautusjärjestelmä tilassa tai irrota se kokonaan, jos todella haluat olla mukana ajo kaikkine seurauksineen. Joka tapauksessa, veto on merkittävämpää ja perustuu yksinkertaisesti kaasun kustannukset nolata takaosassa ainakin Tällä moottorilla.

320D moottori Se on aina ollut benchmark meidän markkinoilla. nyt kasvattaa tehoa 184-190 CV, kanssa tekniset Euro 6 päin suurempi poistokaasujen puhdistuksesta. Teoriassa se kuluttaa myös vähemmän, 4 l / 100 km keskimäärin hyväksytty tapauksessa automaattisen version (ennen 4,4 l / 100 km), vaikka käytännössä se on ollut 5,7 l / 100km että luet tietokanta mittausten edustavat 0,4 litraa enemmän kuin sen edeltäjä tallennettu. Luvut syrjään, vastaus ja miten toimittaa virta on moitteeton. Se on hyvin välitön, voimakas ilman heikkouksia, mutta tosiasia on, että on olemassa selvä parannus kiihdytysominaisuudet -onyyli, ei kovin merkittävästi. Voisimme syyttää painoa, koska tämä BMW 320d Hän on heittänyt asteikon 75 kiloa enemmän kuin mitä laite meillä oli ennen restyling, mutta todennäköisesti tämä on tietullin maksaa puhtaammasta moottori.

Superfaros

Mutta todella mielenkiintoinen uusi BMW 3-sarjan ovat Advanced LED ajovalot mukautuva toiminnot, joiden kanssa se on ilo kulkea yöllä. Ne pystyvät muuttamaan valokeilan jatkuvasti ja hyvin laaja tavalla ympäristöstä riippuen. Jopa kaupunkialueilla, jos tarkastellaan, se näyttää ne toimivat ja liikkuvat jatkuvasti, merkkimajakkaan itsenäisesti, sen puolella tietä, kohti keskustaa (joskus kaksi majakkaa kerralla, sillä jos auto laittaa bizco), avaamalla tai sulkemalla palkin valaisemaan paremmin ympäristöä riippuen nopeudesta ja muita ajoneuvoja. Ja jos kaupungissa ja tämä kaikki, kuvitella kun menet tien. Yllättävää valkoista valoa, mutta ennen kaikkea sen voimakas. Lisäksi, toisin kuin mikä on tavallista, kääntämällä pitkän tien myös valaista meille melko läheltä, kuten sumu vanhempi, joka tarjoaa erinomainen näkyvyys. A -painiketta vilkkuvivun aktivoida automaattisen palkki, jolloin sinun todella nähdä mahdollisuuksia järjestelmän. Mukaan liikennesignaaleja (heijastumisen estämiseksi punottu) ja käyrät, muuttaa suuntaa ja palkin korkeus, ja kytkeä päälle ja pois päältä selektiivisesti valot tien molemmin puolin auton, aina asteittain siten, että ei ärsyttävää, myös liikkuvan osan sisälle ajovalojen luo varjon alue peitetään muut ajoneuvot ja niiden kuljettajat ole sokea. Kaksisuuntaiseen tiet voidaan nähdä, miten tämä tulee jatkuvasti liikkuvat varjo neliö ‘metsästys’ vastaantulevien autojen, ja jos on olemassa monia suoraan lähivaloa. Aluksi se on outoa, kun juuri ajettaessa takana toinen auto pitkät automaattisesti yhteyden Vastaava merkkivalo syttyy kojetaulussa, mutta myös edellä varjossa välttää häikäisyä. Ehkä tämä on tärkein parannus uuden BMW 3-sarjan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ensimmäinen testi: 2015 BMW 3-sarjan 340i, parannettu ketteryyttä

BMW 3-sarjan 2015, valokuvia, videoita ja hinnat

Kannattaa kokeilla BMW 3-sarjan? Highway kutsuu

Adblock
detector