Varmistetaan Rover Range: kokeilla uutta SUV, joka merkitsee yhden aikakauden!

Varmistetaan Rover Range: kokeilla uutta SUV, joka merkitsee yhden aikakauden!

Se on neljäs malli Range Rover, mutta ensimmäinen uuden aikakauden. Samalla DNA mutta eri henki, vastavoimaa hänen kaikkein tech, moderni ja urheilullinen SUV koskaan tehty.

Varmistetaan Range Rover: upea uusi SUV, testattu

Varmistetaan Range Rover: upea uusi SUV, testattu

Varmistetaan Range Rover: upea uusi SUV, testattu

Varmistetaan Range Rover: upea uusi SUV, testattu

Miten se on muuttunut muutamassa kuukaudessa suurten SUV luokkaan hallitsevat vuosien ajan saksalaiset valmistajat. Se on hiljattain tullut Alpha Stelvio kunhan kosketus raitista ilmaa suunnittelu ja urheilullinen käsittely. Käynnistäminen uusi Volvo XC60 on ovella, ja muutaman kuukauden, joita epäilemättä Se tulee olemaan yksi maastoauto ilmestys vuoden: Tällä Varmistetaan Range Rover, mallin sijoitettu luettelo brändin joukossa Range Rover Sport ja Evoque ja rakensi lavalla Jaguar F-Pace, jolloin ei vain hyödyntää osa tekninen, mutta myös paljon henki tämä merkki.

Sumentaminen on Neljäs Range Rover Range, mutta todella voit harkita ensimmäinen uuden aikakauden. Ajat muuttuvat ja Range Rover näyttää selvästi ymmärtänyt viestin: nuorempi kuin koskaan henki, joten uusi kohta urheilullisemman ja huipputekniikkaa poikkeamatta tuumaa pitkä DNA: ta. Jännitystä, taitava, puhdistetut, ylellinen …. Lopputulos on todella ainutlaatuinen SUV.

Käänny pysähtyä galleriaan arvoinen; Leima on erehtymättömän merkki kaikille neljälle sivulle, mutta on “jotain erityistä”, joka tarjoaa siluetti Rotunda, tyylikäs ja erittäin dynaaminen, paljon Se oli parempi jättiläisiä ja jotkut barokki Range Rover ja Range Rover Sport, ja paljon enemmän läsnäoloa ja kooltaan että Evoque. Mutta vielä yllättävämpää on sisällä. Varmistaa, syrjäisillä kertaa hän oli mielessä, että on kätevä tässä SUV “piilossa tai salaa jotain.” Ja löydät, kun avaat oven ja sit aluksella. uusi tulkinta suunnittelu, huipputeknologiaa, uusi “factory” kone mies. Todellinen mestariteos, jota ennen suosittelen myös omistaa jonkin verran aikaa analysoida sitä kuvaa ennen sen tarkemmin.

Varmistetaan Range RoverWatch: puoli Jaguar, Range Rover puoli

Tämä uusi toimenpiteillä varmistetaan 4,80 metriä pitkä ja sen “vain” 166 cm, sen valtava projektio maahan (taistelu 2,87 metriä), Auttaa luomaan suuri visuaalinen vaikutus. Kiitos elementtejä sisäänvedettävä kahvat, Se on myös Range Rover parhaita Cx historia: 0,32. Se on jotain suurempi kuin F-Pace, mutta tuntuu pakenemaan varmistamiseksi kaksinaamaista peliä, jonka tavoitteena Jaguarin maastoauto, välissä, esimerkiksi BMW X3 ja X5. Hämärtäminen on paljon kunnianhimoisempi, kaupan, mutta myös teknisesti.

Hinnat alkavat 60250 euroa ja ovat versioita, jotka lähestyvät 120000. Aatelisto, mutta purebreds. Tuulahdus raitista ilmaa purra kaulavaltimoa BMW tai Mercedes, “klassikoita. Sen luuranko, Veiling on Yli 81 prosenttia alumiinia varmistamaan, että kaikki versiot, mukaan lukien V6 Diesel, jäädä alle kahden tonnin painoa (Välillä 1829 ja 1959 kiloa) ja saada siitä, että dynaaminen ja joustava vaste spesifikaatiossa kuvataan tuotemerkin. Kova kuin kallio, kuten näimme testauksessa jongleerausta aikana testeihin, mutta hienostunut kuin kuka tahansa tehdä sinusta tuntuu pumpuliin.

Varmista, että Range Rover on valssijonoissa luokka ja paineilmajousistoja ihmeellinen (Vakiona V6, lisävarusteena loput), joka ei ainoastaan ​​suodatin kehon liikkeet ja Yksin kanssa tehokkuutta ja reagointikykyä koskaan nähnyt merkki, mutta, kuten tavallista talossa, myös “Venytetty” jopa 46 millimetriä toimittamaan sisäkorkeus maahan 251 mm (213 mm kierrejousi) tai loppukäyttäjä kyky 650 mm (600 mm tavanomaisen jousen). Myöskään eikä supistumisen odotetaan, se on yksinkertaisesti tehokkuutta jokapyöräveto Älykäs Voimansiirtolinjan Dynamics, absoluuttinen uutuus on Range Rover, Aktiivinen tasauspyörästön versiot R-Dynamic (lisävaruste muualla) ja tavanomaisen AIDS ja avustajat maastossa Merkki peri suoraan Range Rover suuri.

Varmistetaan Rover Range: ulkopuolellaMiten se menee kaikilla aloilla

Tuloksena on totta SUV sielu SUV. Älä yritä seurata askel “toinen”, koska Vakuutan teille, että ennemmin tai myöhemmin päätyä tiellä. Terrain Response kehittää, ylläpitää hänen tavallista ajotilaa parannetulla parametrit, mutta Katsella myös käynnistää toisen version kanssa Auto-tila, käytettävissä R-Dynamic ja lisävarusteena loput: juuri ennen kuin piti huolehtia valita maaston johon aioit siirtyä nyt edes että koska uusi Auto-tila on leikkii ehdoton uskollisuus, muuttaa asetuksia ero, suspensiot tai muutoksen hallinta, ja moottorin kaasua, jotta Range Rover varmistettava edistyminen vähällä selvästi aloitettu.

Kuten aina, saat yllättynyt hänen pitoa ja off-road eteenpäin, mutta uusi merkissä on uusi henki, että nyt ilmentyy Veiling: suorempi kuin koskaan, enemmän reaktiivisia, dynaamisempi. Mukavuutta ja hienostuneisuutta ovat edelleen tärkein tiloissa, mutta tämä uusi SUV liikkeitä käyrien välissä kuin kala vedessä ilman minimi prameus vartalo liikkuu vähän, ja ohjauksen tarkkuus auto tuntuu paljon kompaktimpi mitä se todella on. He myös muuttaa parametreja tässä mallissa kuin ajoasento, paljon pienempi kuin tavallisesti kotona, On selvä aiesopimuksen.

Varmista, että Range Rover sisältäpäin

Ympäristö pyörii uusi käsite: Touch Pro Duo. minimalistinen vähemmän valvontaa ja ohjelmoitavien näppäinten käynnissä piilotettuja ominaisuuksia kaksi vaakasuoraa näytöt kojelautaan ne tarjoavat kuvan hyvin "tekniikka" ja paljon nykyaikaisempia sisustus Range Rover. Siksi et löydä pyörän, esimerkiksi maaston Response: vierailevat se jollakin alavalikoissa alareunassa näytön ja, kyllä, vahvistaa tai muuttaa ohjelmaa kahdella mahdollisella tavalla: kautta … kosketusnäyttö tai kiertonupilla ilmanvaihtojärjestelmä, nopeasti tullut “klassinen” komento. Se on vain näyte täytäntöönpano ohjelmoitavaa painiketta Range Rover toteutunut jota “käyttöliittymä”, joka lähtee “vanha” nykyiset järjestelmät muu alue Range Rover, joten olen varma ole kauan ennen kuin näemme tähän liittyviä tapahtumia.

Varmistaa muotoilu on todella vaikuttava, erinomainen. Joten on laatu, huomiota yksityiskohtiin. Pure Range Rover. Touch Pro Duo on myös yksi järjestelmien Infotainment monimutkaisempia kuin uskotkaan, myös voitot prosessien täytäntöönpanon nopeus ja kun teet valikoita on varsin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Kolmas digitaalinen näyttö on virtuaalinen laatikko kellot ääretön kokoonpanoissa ja toiminnan kautta kapasitiivinen painikkeita. mutta veiling ei ole vain suuri teknologian, laadun ja hienostuneisuus. myös tilaa kaikissa ulottuvuuksia tai tavaratilaa, jossa 673 litran homologoituja, Näin suurin sen luokkaan.

Varmistetaan Rover Range: IndoorViiden tehokkaampia moottoreita

aina AWD ja 8-nopeuden automaattivaihteiston (Eri riippuen sylinterien lukumäärä), alue alkaa kaksi turbodiesel 2,0 litran 180 ja 240 hv. Antamien tietojen tehokkuusjärjestys nämä: 208 ja 217 km / h maksiminopeus, 0-100 km / h 7,2 sekunnissa ja 8,9 ja keskimääräinen kulutus 5,4 ja 5,8 l / 100 km. Lupaava, olemme nähneet, kuinka siirtää F-Pace, vaikka hunnutus on enemmän tilaa vievä ja hieman raskaampi.

Kolmas nelisylinterinen moottori on uusi 2.0 bensiini perhe Ingenium, 250 hv, 0-100 km / n 6,9 sekuntia, 217 km / h nopeudella ja keskimääräinen kulutus 7,6 l / 100 km, hyvin säädetty kuva. edellä kaksi mekaanista V6 3.0 litraa, yksi diesel ja yksi bensiinimoottorit, jotka ovat jo saaneet tutustua. Diesel, Supreme 300 hv ja 700 Nm: n vääntömomentin, aina toiminnassa, ja erittäin hieno kierre ja iso lyönti koko hyödyllisen rev bändi. Prestacional takaa vaikuttava kapasiteetti (6,5 sekuntia 0-100 km / h ja 241 km / h) on hyvin alhainen kulutus: 6,4 l / 100 km.

“Vaihtoehtoinen” 380 hv bensiini versio, ahdettu by tilavuuskompresso-, erittäin voimakasta ääntä ja suuri nopeaa reagointia. ilmoittaa 0-100 km / h 5,7 sekuntia, 250 km / h nopeudella ja 9,4 / 100 km keskikulutus. Moottorin ehkä lisää harrastaja joka nyt löytyy Range Rover varmistaa parempi alustan viritys koko historian brändin.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Mikä on paras liigassa kompakti SUV?

Land Rover Discovery TDV6 testasimme uuden sukupolven Discovery

Jaguar F-Pace, uusi 2018

Adblock
detector