Audi A4 Allroad Quattro 2016, seikkailija perheen salonkivaunu

Audi A4 Allroad Quattro 2016, seikkailija perheen salonkivaunu

Audi A4 Allroad Quattro 2016 esitetään toisen sukupolven tämän maastokelpoisuus perheviljelmäpohjaisen Avant elin. Alkuun malli kehittää 272 hv.

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016 saapuu Jännitystä vedon tunnemme Audi A4 Avant, The puoli sedan tuttuja kehon Saksan yritys. Kuten tavanomaisessa mallissa jo esittänyt, tämä auto on kevyempi kuin edellisen sukupolven, on enemmän valtaa joissakin sen moottorit ja on joitakin toimenpiteitä 4,75 metriä pitkä ja 1,84 metriä leveä. Useimmat auton korkeus on saatu Taakkateline joka johtaa jopa 1,5 metriä. Hänen “Campero -merkki antaa sille tietty esteettinen jyrkempi ilme. Vaikka se ei saavu ennen kesällä 2016, olemme jo voineet mennä Müncheniin ratin taakse. Varaukset alkavat lähiviikkoina.

Estetiikka ja uusi Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Vision “maastossa‘Uudet Audi A4 Allroad Quattro 2016 Toisen sukupolven hyötyy Avant elin, kuten on tunnettua, että merkinnän ‘perhe’. Voita selvä suojat pyörän, suojaava tehokas alavilla alueilla auton (ei käytettävissä kaikissa malleissa tuotemerkkejä ovat käynnistämässä tällaisia ​​vaihtoehtoja väriaineita ‘off-road’) ja taka diffuusorin ja puskurin, maalattu kaksi väriä harmaa ja antaa tämän auton ripaus urheilullisuutta linjalta. Lisäksi bensiinin versiossa on kaksi pakokaasun asetettu taka hajotin ja asetetaan yksi kummallakin puolella, kun taas diesel- versioita, on kaksinkertainen ulostulo vasemmalla puolella. Tiedot alumiinirunko ikkunat ja ovet ovat osa ‘ylimääräistä’ paketti maksetaan erikseen. Mitä uutta ovat xenon ajovalot standardia.

Mielenkiintoista, epäilemättä, kokonaiskasvu maavaraa 34mm alas suhteessa Audi A4 2016 tavanomaisia, tuloksena suspension lisätään 23 mm ja joka lisää 11 mm saavutetaan ansiosta suuremmat pyörät (renkaan profiili on säädetty ylläpitämään tätä etua molemmat pyörät 17 “, kuten 18 ja 19 tuumaa). Kaikkiaan puhumme 166 mm maavara (133 mm täydellä kuormalla). Tämä yksityiskohta on tärkeää niille, jotka haluavat tehdä enemmän ratsioita rikki kappaleita tai astuttaessa ulos autotallin edellyttävät tässä vaiheessa pitää mielessä ei harjata maahan. Kuten bonus, voit aina varustaa ilmajousitus (Ei ilma), plus tehtäessä muutos päällystettyä tietä hieman rikki maahan tai maahan, tai päinvastoin.

Paino myös vähentää suhteessa ensimmäisen sukupolven, seurauksena käyttäen MLB rakenteellisia alustan EVO, Volkswagen näkemys ja äskettäin julkaissut Audi Q7 ylellisyyttä maastoauto. Tämän uuden kehityksen ja yleinen katsaus auton ja erityisesti tasolla suspension ja sähköisesti osoite, Audi A4 Allroad Quattro 2016 vasen asteikko noin 90 kiloa vähemmän kuin edellisessä vaiheessa.

Sisustus ei ole erityisen romaani verrattuna välillä Audi yleensä tarjoamalla tietoa ja viihdejärjestelmä MMI Touch olemme käytetään merkitsemään (säätönuppi keskivyöhykkeellä) ja Audi Virtual Cockpit (Valinnainen digitaalinen instrumentointi), toinen ylimääräisenä.

Mitä rahtimäärät ilmoitti 2016 Audi A4 Allroad Quattro löysi runko 505 litraa tilavuus (hieman suurempi kuin aikaisemmin) ja on sarja toimintoja automaattinen takaluukun ja sähköinen tarjotin ‘piilottaa matkatavaroiden’.

Moottorit ja käyttäytyminen Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Audi A4 Allroad Quattro 2016 Se on lähes täydellinen panos dieselmoottoreiden ja on vakiovarusteena quattro-neliveto joka tapauksessa. Ainoa bensiinimoottori lohko on löydetty 2,0 TFSI 252 hv, tehokas vaihtoehto liittyy automaattivaihteisto S-tronic dual-kytkin seitsemän nopeus ja lupaa ‘suhteellisen’ alhainen kulutus (jää nähtäväksi), joiden keskimääräinen sekoitettu sykli 6,6 l / 100 km.

Yhdessä tämän moottorin, löydämme ‘ultra’ tekniikkaa käytetään järjestelmää, jossa kahden kytkimen käyttö ja elektroninen mekaaniset ja korvaa kytkimen ‘Haldex’, joka puolestaan ​​sisältää muun valikoimaansa Torsen- ero. Hän toimii quattro-neliveto, se lakkaa olemasta kattava ja kääntää 4×4 toiminto tarvittaessa ajon. Tällä tavoin voimme kuvata vain etuveto kaupunkiliikenteessä tilanteissa ja pehmeä toiminta polkimet; The ‘ultra’ tekniikka vastaa oikein lähettämällä vääntömomentin taka-akseliin tarvittaessa (jopa 100% vääntömomentti voidaan jakaa yhdelle akselille ja toinen). Tämän innovaation ansiosta, käyttö alenee keskimäärin 0,3 ja 1 l / 100 km. Vaste mekaniikka tämä auto on odotettavissa ja hyvin edistyksellinen, ilman tarpeetonta karheus napin kaasupolkimen, ellei käytämme sitä voimakkaasti.

tämän uuden ‘Ultra’ saavuttavat versio 150 hv dieselmoottori loppuvuodesta 2016 lopun välillä voi vuoden tai enemmän esitettäessä ‘restyling’ uusilla mekaniikka.

Jos käännymme dieselin mekaniikka, näemme täydellisempi tarjous Audi A4 Allroad Quattro 2016, moottorilla 2.0 TDI tehotasojen 150, 163 ja 190 hv, kytketty automaattinen siirto S-tronic seitsemän nopeus (manuaaliseen kuusivaihteinen vaihteisto vain 150 hv). Kuten tavallista, tässä esityksessä olemme vasta ollut mahdollisuus kokeilla tehokkain versio edellisestä kolmen, joten meidän täytyy odottaa ajaa 150 hv (vieläkään aio myydä), mainostetaan 4 8 l / 100km ja tietenkin, on version pääsyä alueelle, valta ja hinta. sillä 190 hv keskimääräinen kulutus mainostettuja 5 l / 100 km (Hieman pienempi 17-tuuman renkaat, mutta laite testasimme ja joka kannattaa pyörää 18 “). voit tässä versiossa heittää jotain puuttuu vääntöä alhaisilla kierroksilla, vaikka kerran toimimme Nelosvaihde, työntövoima on oikea. Olemme tehneet reitin noin tunti, jossa näkyy kojetaulun kombiprosessi kulutusta noin 6,8 l / 100 km (7,4 l / 100 km bensiinin versio), mutta sen täytyy odottaa kokeilla sitä Espanjassa ja nykyinen oikeudellinen korko. Luku saavutettu vastaa linjan, jonka osat sekoitetaan ilman nopeusrajoitus, joka rajoittuu välille 80 ja 130 km / h alueilla ja joidenkin puhtaasti kaupunkien tavalla.

Rinnakkainen versio tulee markkinoille uuden moottorin 163 hv, kulutus vastaa aiempaa ja suorituskyky lähestyvät 190 hv. Perusteena tälle version nyt käyttää, mutta se on keskellä, kun alue 150 hv on valmis, on yksinkertaisesti kannustaa päättämätön tai budjetin ostoksia, kuten tapauksessa autoleasing tai liiketoimintaa. Myös mahdolliset markkinoiden joissa verot nousevat välillä tehotason ja toisen.

Audi A4 Allroad Quattro 2016

Tässä mekaaninen lohko, että sen mukana on muiden Diesel, 3.0 V6 TDI, Se tarjosi voimalla 218 hv tai 272 hv, automaattisella vaihteisto S-Tronic vähemmän voimakkaampi kahdesta ja tiptronic automaattivaihteiston momentinmuunnin kahdeksan nopeus huippumalli ja on ollut saatavilla dynaamisten testien aikana olemme tehneet Saksassa (218 hv ei ollut).

että Audi A4 Allroad Quattro moottori Diesel 3.0 V6 TDI 272 hv tietenkin löydämme parhaat kaasuvastetta koko alueella, vaikka bensiinimoottori kuulostaa suhteellisesti paremmin kiihdytyksen aikana perusteellisesti.

Ratkaisu korkea CO2-päästöt ja kulutus kulkee tarkistetun Start / stop-järjestelmä jopa tilanteissa sammuttaa moottorin hidastuvuus ja nopeudella alle 3 km / h viimeisen moottorin mainittujen (alle 7 km / h muut mekaaniset).

JärjestelmänAudi Drive Select“Onko kuudennen ohjelmanOff-Road‘Sen lisäksi, että’ Comfort ‘Auto’, ‘dynaaminen’, ‘Tehokkuus’ ja ‘Individual’ on Audi A4 2016. Kuten olemme vain testanneet autoa asfaltilla, en voi puhua tunteista yli rikki maahan tai ‘off-piste’ oikaistuna tehtyjä, kaasuun, siirto, käsittely elektronisia apuvälineitä.

Hinta Audi A4 Allroad Quattro 2016

hinta yhteyksien päässä 45330 euroa varten Audi A4 Allroad Quattro 2.0 TDI 163 hv. Loput hintaluokassa ilmoitetaan myöhemmin.

Verrattuna sen kilpailijoihin, löydämme malleja kuten Volkswagen Passat TDI 4Motion DSG Alltrack 2.0 190 hv, joka itse asiassa käyttää samaa mekaniikka ja käyttäytyy aivan elementtejä; Kyllä, kustannukset 44760 euroa, sillä on halvemmalla kuin Audi löytää samankaltaisia ​​valtaa. Voimme myös nähdä muita sedans markkinoilla, joilla “off-road-opastetta, kuten Peugeot 508 RXH Hybrid4 2.0 HDI 200 hv maasta 44530 euroa. Vuonna Opel Insignia ST 2.0 CDTI 4×4 Maa Tourer 170 hv, voisimme sanoa löysimme lähimmän kilpailijan, hinta- ja suorituskyvyn osalta.

Adblock
detector