Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4x4: niiden todellista kulutusta ... ja ensivaikutelma

Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4×4: niiden todellista kulutusta … ja ensivaikutelma

Meillä on jo todisteet Ford Ranger 3.2 TDCi Wildtrak: pick-up, joka lupaa harppausta. Aloitamme kuluttajatestauksen: eniten sitoutunut tämän suuren 4×4.Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4x4: niiden todellista kulutusta ... ja ensivaikutelma

Kyllä, luit oikein: aloitimme päivän testin Technical Center Autopista.es uuden Ranger. On totta, että pick-up eivät ole jokapäiväistä leipää työmme mittauksissa, mutta yhtä mielenkiintoinen. Päinvastoin, ne edustavat myös ylimääräistä vetovoima Melko pieni muistuttavat tavanomaisia ​​autoja yleensä yritimme. Vaikka lähitulevaisuudessa meillä on enemmän kuin yksi käsillä, koska on olemassa useita malleja, jotka ovat peruskorjaus kädessä, ainakin kanssa Ford Ranger ja jos löydämme melko merkittävä harppaus laatua ja hienostuneisuus.

joten aloitamme päivä testausta Ranger Wildtrak 3.2 TDCi 4×4 Double Cab of 200 hv meidän tavallista testi Road kulutus. Puolivälissä meidän vakiolenkki, laivalla tietokone pick-up Hän merkitty vähintään 10 l / 100km todellista kulutusta, yksi korkeimmista olemme nähneet tämän vertailuarvon viime vuosina. ja että homologoitu luvattu 7,4 l / 100 km

Lopussa meidän vakio reitti, Real keskimääräinen kulutus Ford Ranger Wildtrak päätyttyä laskenut 3,2 hieman saamiseksi log 9,5 l / 100: Edelleen, kuten aina, kaukana virallisista 8,3 l / 100 km. silmiinpistävää pieni hajonta että löysimme välillä kulutuksen tiellä ja kaupunki, ottaen huomioon niiden yli 2200 kilogrammaa ja “nauhat” on 5-sylinterinen moottori TDCi, peräti 3,2 litraa ja 200 hv. kanssa Yli 47,9 mkg vääntöä, kyliä ja alueet 50 km / h matkustamme nopeutta teimme 6. tai 5. vaihde niin paljon, jotain todella epätavallista ja antaa käsityksen mekaaniseen lujuuteen.

Ranger 3.2 TDCI WildtrackLisätietoja Ford Ranger 3.2 TDCi Wildtrak

sisään Kuten ensivaikutelma heidän käyttäytymisestään, ja ottaen huomioon paino, hitausmomentti, korkeus, M + S rengas sekoitetaan …. tämä on ehkä paras pick-up jonka se on kulkenut meidän käsissämme. Kaikesta huolimatta testaus- purettu ja takajousitus lehtijouset asennettu. Vain hieman negatiivinen, mikä on juuri selitys edellisessä lauseessa: Tällä hitaasti uppoava pitkä nenä. Ja kun näet INTA metamos, miten se käyttäytyy suorituskyvystä tässä vaativassa testissä, kun se jatkaa ratsastus rummut takana ….

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki Ford henkilöautot

Ford Ranger Pick-up tekee turvallisempaa?

Ford todellisen kulutuksen

Adblock
detector