BMW 320d edessä Audi A4 2.0 TDI, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h ja Mercedes C 220D

BMW 320d edessä Audi A4 2.0 TDI, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h ja Mercedes C 220D

Vertaamme palkkio sedans Audi A4 2.0 TDI, BMW 320d, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h ja Mercedes C 220D, kaikki automaattiset neljä dieselin ja hybridi.

Audi A4 2.0 TDI, BMW 320d, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h, Mercedes C 220D

Audi A4 2.0 TDI, BMW 320d, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h, Mercedes C 220D

Audi A4 2.0 TDI, BMW 320d, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h, Mercedes C 220D

Audi A4 2.0 TDI, BMW 320d, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h, Mercedes C 220D

Ylemmässä luokassa on kova taistelu olla paras. Se on sota, jota me kaikki hyöty; Se ei ole koskaan ollut niin hyvä kuin salonkia nyt. Audi A4 2.0 TDI, BMW 320d ja Mercedes C jo 220D 2.0D Jaguar XE tulee ja Lexus IS 300h tuo toisenlaista ratkaisua. On totta, mitä he sanovat, että on paras sinun täytyy olla hyvin vahva kilpailijoita. Lopulta jos olet juuri Sobrado ei kehity. Tämä autoteollisuuden maailma on sama, ja kuten joku lepää laakereillaan toisemme paremmin kuin heikentää kärkipaikan näkyviin. Tässä vertailussa aloitat lukema on viisi mallia, joka olisi hienoa pysäköidä autotalliin. Ne kaikki täyttävät mitä odottaa liiallisesta teknologiaan, hyvä moottorit ja tilaa, siihen pisteeseen, että riippumatta henkilökohtaisen maun tai arvostusta tuotemerkkiuskollisuuden, voit olla tyytyväinen mitään niistä. On kuitenkin olemassa eroja, jotkut värisävyn ja muita ylitsepääsemättömiä, joka lopulta tulee decantarte teet tai toisella; ei huono auto, mutta auton, joka sopii melko paljon mitä jokainen haluaa. Tällä kertaa lisäämme vertailevaan Kolme erityistä turvallisuustestit ja ketteryyttä tehnyt meidän tekninen keskus auttaa meitä ratkaisemaan joitakin Ikuinen kysymys siitä, mitä auton ostaa.

palkkio salonkia

vertaileva tarjouksia Diesel kapakoissa kanssa 170-190 hv, automaattivaihteisto ja ohjataan yhdelle akselille, hybridi enemmän kutsuttu. Audi A4 juuri julkaissut sukupolvi. Tämä tarjoaa mielenkiintoisen moottori 2.0 TDI versiossa 190 hevosvoimaa. Suhteessa kilpailijoihin testi on ainoa, joka on kahden kytkimen automaattinen siirto ja etuvetoinen. BMW 320d valitaan, 190 hevosvoiman moottori ja automaattivaihteisto mukaan momentinmuuntimella 8 nopeutta. Jaguar XE saadaan aikaan uusia, malli, jossa on lähes koko rakenne alumiini. Se on varustettu potkuri 2 litraa 180 hevosvoimaa ja identtiset vaihteisto BMW valmistava ZF, mutta tekee oman tuotemerkin jokaisen pisteen. Mercedes C Class on vähemmän tehokas ja näin ollen hitain. Tämä on versio 220d, neljä sylinteriä kuin muutkin, mutta 2,14 litran sijasta 2,0 litran diesel kaikki kilpailijat, ja 7G-Tronic Plus 7-vaihteinen momentinmuunnin. Maailma toisistaan ​​on tekniikka, jolla Lexus IS. Aloittaa on hybridi- ja polttoaine, joten se tuo omat etunsa ja haittansa, vaikka lopputulos kannalta suorituskykyä ja polttoaineen kulutusta ei ole niin etäinen; Se on yhteenlaskettu teho 223 hevosta.

Kokeile BMW 3-sarja, jossa autopista

BMW 320d edessä Audi A4 2.0 TDI, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h ja Mercedes C 220D: ominaisuudet

Prestacional tämä vertaileva taso on korkea. Autot ja versiot ovat lisäksi kuuluvat hintaan ja premium imago, antaa joitain urheiluhenkeä sekä sen esittelystä ja tietojen tarjontaa. Jos olet fani parhaan kiihtyvyyden tai nopeuden tiedot löydät aina BMW:, mikä on hieman nopeampaa kuin sen kilpailijat. Kiihdyttää vähemmän aikaa kuin toiset ja vain sortuu Mercedes kun toipumassa D kurjaa kymmenesosa toisen; Syynä on, että, jossa on 8-nopeuden mittaus on, että vaihdetta enemmän kuin C-luokan, joka on 7 suhteita. Verrattuna muihin nopeasti vähemmän aina Jaguar, jota en rehellisesti sanottuna kärsiä omassa prestacional tasolla. En näe mitään ongelmaa hitaasti, koska pahimmillaan vertailutiedot ovat todella hyviä. Kaikki hyvin toimittaa virtaa maahan ja on vähän pidon menetystä, muutokset toimivat nopeasti ilman jyrkkyys, paitsi kiertopyörävaihteistolaitteen Lexus, joka suoraan ei muutu vaihteita, koska se on. Suhde paino ja tehoa, on samanlainen kolmen saksalaiset ja huonompi Jaguar, koska se on raskaampaa edes ainoa alumiinia. Sitä parempi suhde on Lexus, joka on tehokkain.

tehokkuustaulukon

Nämä laboratorio tosielämässä on vaikea erottaa, jos et mene alas nopeammin ja heti vuoret hitain. Jos paino ja miten jakaa nähty, jotain, joka tulee ulos, kun puhutaan käyttäytymistä. Mekaaninen kosketus on yleensä hyvä. Pidän todella yleistä tarkentaminen Audi, BMW ja Mercedes, vaikka jälkimmäinen ääniä hieman kylmä. Jaguar on kylmäkäynnistyksen vähemmän stimuloiva ja on kaikkein tärinästä matkustamoon. Lexus on voitava siirtyä ihana äärimmäinen hiljaisuus epätavallinen ääni moottorin kiihtyvyys, koska lähetys emuloi ajaa ja pitää moottorin sen optimipisteessä kiihdytyksen aikana, jolloin tunne menee “maalialue “koko ajan. Kattaa tämä Lexus simuloida kaiuttimista ääni V8 kun tilassa Sport; Sillä on armon ja täyttää tehtävänsä, vaikka huomata, että se on keinotekoinen eikä mene rytmisesti mitä tapahtuu konepellin alle.

Hyvin vähän, varsinkin verrattuna hyötyä niistä on. Vähiten kulutetaan missään tilanteessa on Mercedes. Lexus, jos kaupunki tai erittäin rento ajo tapahtuu, voi kuluttaa vähemmän, mutta kun vaaditaan maanteiden kuluttaa enemmän kuin niiden kilpailijoita. Se on myös satunnaisia ​​menoja Audi ole mitään vikaa BMW. Molemmissa tiloissa on “vihreitä” ajo, jotka osaltaan laskea kulutusta, kun taas tehokkaasti Audi tuntuu paremmalta viritetty niiden ajo “purjehdus” teot pidempään ja otteeseen. Jos teemme yhteyden suorituskyvyn ja kulutuksen näemme A4, 3-sarjan ja erityisesti C-luokan hallitsevat tilannetta, kun IS puolustetaan enemmän kuin tarpeeksi arvokkuutta, varsinkin kaupungissa, ja XE ei saavuta tasolle sen kilpailijat vähemmän kirkas tiedot. Aloita kaikki carry järjestelmää&Pysähtyä, implisiittisesti Lexus hybridi, joka on hienoa, erinomainen Audi, BMW ja Mercedes, ja vähemmän työntekijä Jaguar, joka toimii liian hitaasti ja joitakin jyrkkyyttä.

BMW 320d edessä Audi A4 2.0 TDI, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h ja Mercedes C 220D: Käyttäytyminen

On mukava nähdä, miten vaikka sähköisiä apuvälineitä ja erinomaista telineet ovat nämä viisi autoa, he voivat ilmaista henkilökohtainen ja erilainen luonne, joten kaikilla on yleisönsä. Koskien mukavuutta eivät tiedä mitä jäädä. Kaikki ovat suhteellisen mukavaksi karkea kolahtaa, tuskin huojuvat heidän kehonsa ja välittää voimaa tarvittaessa sekä teiden ja moottoriteiden ilman että on liian kova vaimennus. Jos etsit täydellinen ajomukavuuden täytyy katsoa tärinää, ääntä tai laatu sisätilojen, koska mitä käyttäytymistä en voi vika niitä. sitten hiljaisuus Lexus, kun hän ei tarvita on ylitse muiden, Vaikka kaikki kolme saksalaista ei petä. Mitään pahaa on dynaaminen mukavuutta Jaguar moottori tuntuu jopa enemmän kuin muualla. Elektronisia apuvälineitä kaikilla on työtä turvallisesti. Vuonna BMW, Mercedes tai Jaguar olet käytännössä mitään koko ettei, sillä mukana harkiten. Audi tuntuu enemmän kuin lyhyen luistonesto muuttuvia ero kun on ylilyöntejä, osittain koska se on ainoa etuveto ja kaikki tulee enemmän käsiä. En näe kielteisesti, koska se vain tulee esille urheilulliset ajo, mutta edelleen jotain iloa. Lexus tuen määrään enemmän kuin muualla, erityisesti turvata taakse. Työ on hyvä, joten en näe mitään negatiivista.

erityisiä testejä

Kaikki minne kysyt heiltä. Jos minä näyttää luonnolliselta vakautta, ilman apua, saan viisi täysin eri autoa. BMW: on järkevin, jossa onnistunut viritys etsii Aliohjautuminen, jotta se olisi vakaa rajan, mitään tekemistä “Derrapadora” filosofia vanhan 3 Series. Tämä taipumus pudota edessä eikä takana tekee hänestä erittäin helppo ajaa, turvallinen ja tehokas. Se ei voi olla paradigma “ajonautinnoksi”, mutta lopulta sinut nopeammin ja helpommin kuin toiset. Mercedes olisi lähempänä edellisestä iskulause BMW, kanssa ajo tuntemuksia lähettää enemmän työntövoimaa. Se on valinta, sydämen Pidän Mercedes, BMW pää, joka varmasti näkyy tässä vertailevassa rengas vähemmän kuin muualla voi tehdä asiat hyvin. Joka tapauksessa ero on kysymys vivahteita ja omaan makuun, ei turvallisuutta tai tehokkuutta. Tällä kertaa C-luokka olisi ollut parempi, jos ei tämä laite oli renkaat eri kuluminen riippuu junissa, sääli ettei voi vahvistaa todellinen ero näiden kahden välillä.

Audi A4 tekee kaiken hyvin. Olematta kevyin on kaikkein tunne keveyttä kuljet- ehkä kalibroida suuntaan ja joilla ajettavuus. Ensi voit helposti sanoa, että on jopa parempi kuin BMW, mutta erityistapauksissa testit INTA tietojen pahenee, koska pahimman painojakauma ja elektroniikka konservatiivisempi turvallisuutta että tuo hauskaa. Jaguar piti siitä hidastaa niiden käyttäytymistä ja hyvin. Se on hauskinta ja suurin urheilutapahtuma tuntemuksia lähetetään. Se on ainoa, joka pystyy rikkomaan sidoksen perustuvia kiihdytin, ja että on sen yleisöä. ZF on samaa muutosta BMW mutta jyrkempään piste tehty urheilulliset ajo. On selvää, että Jaguar valinneiden urheilullisuutta. Lexus esitteli erittäin tehokas käyttäytymistä. Ilman tukea se vuotaa takaisin tukea kun kaasu on poistettu, ikään kuin se olisi etu; ylimääräinen paino akkujen sijoitettu taka-akselin takana on vastuussa. Oversteer Tämä suuntaus auttaa testaukseen Alce ja Slalom, mutta se on hieman vaativa. Tuella teki minusta parhaan alustan vertailua, ilman niitä se on vaativa, eikä vaarallisia.

BMW 320d edessä Audi A4 2.0 TDI, 2.0D Jaguar XE, Lexus IS 300h ja Mercedes C 220D: Interior

sisämittasuhteita

Etutilassa on hyvä ollenkaan. Sisätilojen Audi tarkoittaa, että se on myös suurin ulkopuolella. Se tarjoaa suurin tavaratila ja paras vertaileva tilaa. BMW on paras takana ja hänen takanaan asettaisi Mercedes ja Lexus, joilla on vastaava tila. Jaguar ei ole huono pitkittäinen leveyttä ja korkeutta, mutta joutuu maksamaan hintaa matalampi, ei kaikkia matkustajia nuhdella, etenkin keskusaukiolle joka nousee huomattavasti hänen ulosteesta; Se on vertaileva nelipaikkainen. Audi tuntuu samalta, mutta jättää enemmän tilaa jalka. Loput on myös tilaa vieviä, mutta paremman suunnittelun keskikonsoliin. On hyvät sovitukset ja materiaaleja kolmessa saksalaiset. Lexus on oma tyyli, mutta aina laatua. Löysin Jaguar tässä yksikössä joitakin rutistus kojelautaan ja heijastusnäyttö heikosti määritelty ja hieman kääntää tietoa, yksityiskohtia, joita näimme esisarjavaiheeseen kansainvälisen esityksen yksiköitä ja sanottiin, että se korjaa. Kaiken taso on erittäin korkea. Jos olet pisteytys kaikki osastot tulet siihen tulokseen, että tässä luokassa täydellisin auto on BMW, jossa on kaksi saksalaisten kilpailijoidensa lähellä. Mercedes ilmajousitus (ja pyörät paremmassa kunnossa) saattanut tehdä asiat paremmin, mutta olisi vielä kalliimpaa. Jaguar on erittäin hyvät tiedot, mutta siitä puuttuu joitakin tasapainoa, kun taas Lexus osoittaa, että ei ole vain tie menestykseen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Renault Talisman vastaan ​​Ford Mondeo, Mazda6, Skoda Superb ja VW Passat

Audi A6, BMW 5-sarjan ja Jaguar XF: Kolme erittäin palkkio salonkia

Adblock
detector