SUV Vertailu: BMW X1, Mazda CX-5 ja Volkswagen Tiguan

BMW X1 18d verrattuna Steptronic xDrive, Mazda CX-5 2.2D Auto ja Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4Motion DSG kolme diesel 4x4 SUV automaattinen siirto. Mikä on parempi?

Vertailu: BMW X1, Mazda CX-5 ja Volkswagen Tiguan

Vertailu: BMW X1, Mazda CX-5 ja Volkswagen Tiguan

Vertailu: BMW X1, Mazda CX-5 ja Volkswagen Tiguan

Vertailu: BMW X1, Mazda CX-5 ja Volkswagen Tiguan

SUV on voimissaan eikä ole merkki, joka ylpeilee, että se ei enää tarjoaa laajan valikoiman koko ja hinta. He päätyivät minibussilla nopeudella lähes yhtä nopeasti kuin se teki tuolloin Diesel suoraruiskutus bensiinimoottoreita muoti, ja on määrätty myyntilistat edessä perheautoihin, myös heillä oli hetki kirkkauden ja nyt he jatkavat vastustaa. Lopussa on jonkin verran logiikkaa tässä; SUV on esteettisesti onnistunut kuin tila- ja jotkut tarjoavat samanlaisen sisäinen modulaarisuus sekä Voit käydä läpi sivustoja, vaikka useimmat ostajat eivät tarvitse sitä. Tässä vertailevassa kohtasi kolme hyvää mallia: BMW X1 18D, CX-5 2.2D ja Volkswagen Tiguan 2.0 TDI. Kaikki on dieselmoottori, kaikki neliveto ja automaattivaihteisto.

BMW X1 Hän pysähtyi yllään pituus- moottori tulla etuveto, Nyt jakaa kehykseen Mini perheen ja uusi tila-talossa, Series 2 Aktiivinen ja Sport Tourer. Testattu versiossa käytetään 118d moottori, Helmikuu 1 litra 150ps, mukana tällä kertaa automaattisen Steptronic 8 nopeus ja neliveto. mennessä CX-5 Meillä on muodoltaan samanlainen muutoksen ja pidon suurine 2.2 Diesel kaksi Turboa ja 6-vaihteinen automaattivaihteisto. Uusi Volkswagen Tiguan ei -projektorilla suhteessa edelliseen ja tuo tunnettu kokoonpano, jossa on 2,0 TDI versio 150 hv, AWD ja uusi DSG 7 monilevyinen öljyhauteessa nopeuksilla.

Tiguan - CX-5 - BMW X1

Aloitetaan tilaa. Kaikki ovat noin 4,5 metriä pitkä, hieman enemmän kuin Mazda CX-5 ja vajaat BMW X1. Ne ovat täydellinen koko tarjota suuri kapasiteetti sisustuksen ja voi yhdistää hyvä boot onttoon jalka paluuta. Edessä tilaa on enemmän kuin riittävä kaikkiaan näen takana merkittävimpiä eroja. Ulottuvuus leveys olkapään korkeudella on suurempi BMW, mutta koko leveys jalkakäytävä on vähemmän, niin kolme aikuista tulee mukavampaa kahdessa muussa; jos 2 ei ole ongelma. Tähän lisätään konsoli ja tunneli, jotka vaativat nostettaessa raskaita jalka pääsyn toisen rivin, lisäksi liian kova takaisin keskelle. Mazda on paljon parempi keskusaukio, vaikka suurempi kuin kaksi muuta, ja parempaa kokonaisleveys tukee kolme aikuista. VW on samanlainen kuin CX-5 ja kaksi parasta paikkaa arvotaan. Sekä X1 Tiguan on pitkittäinen säätö selkänojaa, joiden avulla ne voivat määrittää sisätiloja ja runko. Tätä Mazda puolustetaan hyvä keino selvästi parempi kuin BMW, koska se tarjoaa enemmän tilaa ja matkatavaroiden pisteen, ja että X1 tienee mielenkiintoinen kaksoispohja 105 litraa. Pomo on täällä Tiguan että vaikka täysin taaksepäin rivillä on enemmän matkatavaroita kuin kaksi muuta. Jos minun täytyy valita yksi oman tilan jään VW, kun Mazda on edelleen hyvin lähellä; X1 ei näytä pahalta, jos se on neljälle matkustajalle.

Arvioi auton ilmaiseksiMazda ja Volkswagen suojata oven alempi kynnys, joka estää, jos auto on värjätään vettä ja mutaa voit likainen housut mennä. Portit runko voi olla sähköinen kahdessa saksalaiset, jolloin voidaan sallia jopa avata tai sulkea poistumatta autosta. On olemassa hyviä ergonomia kolmessa. Mazda kuljettajan istuimen oli joitakin räsähdys, yksityiskohta hän ei ollut vielä nähnyt yhtään testattua CX-5. Heillä on hyvät asetukset ja suunnittelu, jossa erityismaininnan BMW näyttää olevan askeleen edellä kaksi muuta. Mazda ja Tiguan ovat keskeinen kosketusnäyttö, jossa on jonkin verran epätarkka operaatio Japani kutsuu käyttää Keski-komento ennen kosketus. BMW: on normaalia, mutta suurempi tarkkuus, sekä korkeammat valikot ja mahdollisuuksia. Kaipaan peilit X1 suuremmissa sateenvarjot, pidempi keskikyynärnojan Mazda ja vähemmän asiallinen suunnittelu Volkswagenilla, ja pidän koko käsine jälkimmäisen, Viimeistelytiedot M X1 ja valinnaiset M-Sport leikata ja jopa USB-portit CX-5; jokaisella on omat tiedot puolesta tai vastaan, makuasia ja hinta jokaisen.

Tiguan, CX-5, X1

Kun johtavat kaikki täyttävät turvallisuus- ja jälleen erot ovat pikemminkin henkilökohtaisista mieltymyksistä kuin radikaali ero. Tiguan tuntuu Volkswagen; sulje silmäsi ja tiedä, jos olet on Passat tai golf. Hän tekee kaiken hyvin, mutta tunne jää Saksassa ennen tehtaalta portille piirustuspöydällä tai tietokoneen suunnittelija vastaa markkinoille, koska tämä ei tule. En voi arvostella, koska lopputulos on erittäin hyvä, mutta jännitystä on, että vie minne sanoa, päälle tai pois asfalttiin, ja tarkemmin kuin sen kilpailijat. BMW on mitä puuttuu Tiguan, ja että BMW on enemmän tyypillinen arkkitehtuuri Volkswagen. Se tarjoaa enemmän tuntemuksia ansiosta tarkemman etuakselin ja sähköinen ohjauksen joka kätkee hyvin.

Hän on aina pitänyt Mazda CX-5 käyttäytymisessä mutta verrattuna sen kahteen kilpailijat välittää tunnetta on enemmän veteraani, että se on. Tämä tunne on, koska se on hieman vähemmän ketterä kuin niiden ja tuntuu enemmän painoa enemmän kehon Roll, tunne, joka kertoo, koska sen vaihteisto on vähemmän nopeasti, ei hidasta. Moottori on hyvä ja muutos on hieno, mutta verrattuna kaikki on vähemmän ketterä. Jälleen En osaa selittää sitä, mutta arvostelevat sitä, koska se täyttää mitä kysytään. BMW Pidän mekaaninen kosketus ja on paras vertaileva muutos, joka naimisiin hyvin auton käyttäytymiseen. Tiguan mitä en pidä on painaa 100 kiloa enemmän kuin sen kilpailijat; ehkä 90 prosenttia ostajat eivät huomaa, mutta siellä se on.

Off-road kaksi saksalaista kehittää parempia, kiitos luistonesto paljon paremmin alhaisen pito olosuhteissa. Ne tarjoavat myös pudota valvontaa ja, kun kyseessä on Tiguan, enemmän asemavaihtoehdot riippuen pinnan. Myös mahdollista vaihdella kovuutta ohjauslaitteiden kaasuun ja kääntää tunteita, eivät johda Sport. Suorituskyvyn hitaimmin se on hyvällä tasolla.

BMW X1 on asetettu Mazda CX-5 hieman, sekä Volkswagen Tiguan, mikä vaikeuttaa sen TDI 100 kiloa enemmän, ja että kaksi muuta ole mitään valoa. Tämä yksityiskohta on jätetty myös nähdä kulutusta; 100 kg enemmän kuin VW X1 on 1 toinen hitaampi vaihe 1000 m ja käyttää noin yksi litra, mutta vähemmän kuin CX-5. Tällä moottorilla ja ajaa yhdistelmä on saatavilla vain Japanin viimeistely huippuluokan. Tämä estää alhaisempaan hintaan; mutta se tarjoaa paremman suhdetta hinnan ja laitteita kuin niiden kilpailijat, heidän täytyy mennä kalliimpia päättyy aivan yhtä täydellinen kuin häntä. Kyllä, niin hyvä saksalaiset tarjoavat enemmän valinnanvaraa, mutta on maksettava.

Saatat myös olla kiinnostunut:

10 SUV arvostetuin espanjalaiset

Paras iso SUV markkinat: osto-opas

Istuimen Ateca vs VW Tiguan: SUV kaksintaistelu muodin

Adblock
detector