Testi: Renault Scénic dCi RX4

Testi: Renault Scénic dCi RX4

RX4 on ajoneuvo lyhyitä matkoja koko perheen kanssa ilman mitään ongelmia. Sen ominaisuuksia, kuten 4×4 anna kuljettaja nauttia viikonloppuisin paikoissa, joissa et ehkä uskalla keksiä perinteisellä tila-auto.

Testi: Renault Scénic dCi RX4

Testi: Renault Scénic dCi RX4

Testi: Renault Scénic dCi RX4

Testi: Renault Scénic dCi RX4

Vaikka bensiini versio Scénic RX4 jo otettu hyvin vastaan, puuttui yksi turbodiesel tämäntyyppisen ajoneuvon raskaaksi nauttia pitkiä kävelylenkkejä kuljettaa koko perheen, tarjoaa kulutus hieman tiukemmin, menettämättä juuri hyötyjä.

On totta, että käyttäytyy vähemmän "ilo" bensiinimoottori (140 hv ja uppouma on 2 litraa), mutta 105 hv kehittämä dCi yhdessä yli hyväksyttävän vääntöä alaosan laskurin, voit olla paremmin takaisinperintää.

Road on vähän laiska, etenkin pitkissä marsseja, joissa se maksaa paljon vauhtiaan, niin että mäki tai ohitukset velvoitettu käyttämään muututtava. Tämä ongelma korostuu kiemurteleva, koska vaihtamiset tulee olemaan jatkuvaa, jos haluamme siirtyä kanssa RX4 "vidilla". Täällä meidän on tunnustettava ja oikea siirtovipuun lyhyitä matkoja (paitsi lisäämällä 5), jotka ovat mukavia tehtäessä hyppyjen yhdestä toiseen nopeutta.

Tämän tyyppinen polkuja on jossa tarkempi ja sileä ohjaus, jossa vältetään ottaa kamppailla pyörä, jos käyrä on suljettu, vaikka tässä tapauksessa ne jää hieman kiinteämpi suspensio, kiitos kuten runko kallistuu voimakkaasti ja vaatii tiettyä sopeutumisaikaa ennen kuljettaja on uskottu kokonaan vakautta RX4.

Kuitenkin, sovitus suspension sopii ajo "maastossa"Koska vain välittää törmää matkustamoon. Tämä Scénic voi nauttia polkuja ja raitoja hyväksyttävällä nopeudella ansiosta suurempi korkeus maanpinnasta kuin normaali Scénic, mutta älä unohda, että se ei ole monitaituri "puhdas", Joten se ei ole suositeltavaa laittaa sen trialeras tai alueilla suuri ruts. Muulla tavoin on täydellinen nauttia RX4, joka kulkee yli likaa, soraa tai mutaa helposti ansiosta moitteettoman toiminnan keskeinen ero, kaikki etuveto ja luistonesto etupyörien, joka ohjaa voima, jolla on kyky vetää jos yksi niistä juonto.

Näillä alueilla, sinun täytyy vain ottaa enemmän huolta johdon, koska auto on taipumus aliohjautumista tiukkoihin kulmiin, mutta ei koskaan niin, että voit saada pelotella kuljettajaa, koska valvoa suuntaan takaisin vaivattomasti.

Jos RX4 ja ulkona on mahtava, koska sen korkeuden ja silmiinpistävää esteettinen, kuljettaja vaikuttunut monipuolisuutta sen sisustus, varsinkin jos et tiedä hyveitä luonnonkaunis kannalta tilavuus ja tilaa. Ja 4×4 versio tila-auto ei ole muuttunut sisällä, säilyttäen kaikki aukot ja mukavuuksia jo tarjosivat "veli".

Matkustajien takaistuimilla kotona löytyy tässä mallissa, mikä on poistanut keskeinen kardaanitunneli sen liittämistä raossa että varapyörä, jonka sijainti on tarkoitettu ulkopuolella takaluukku. Tämä mahdollistaa suuremman mukavuuden matkustamoon keskipaikalla, jossa niskatuki ja kolmipistevyö.

Lisäksi tila on maksimoitu, reikiä ovet ja tuhkakupit kaksi takana, ja kolme hansikaskaapit edessä (kaksi matkustajan edessä ja kolmas kahden paikkaa alaosassa kojelaudan) . Jos tarvitset säästää enemmän, etuistuinten takana on kaksi muuta reikää, joka sijaitsee "maaperä" ajoneuvoon.

Luettelon yksityiskohdista jatkuu taitettava tarjottimet asetetaan selän etuistuinten sähköiset ikkunannostimet ovissa tai takana verho integroitu lokeroon. se on helppo poistaa laajentaa kapasiteettia tavaratilan, joka voidaan edelleen lisätä taittamalla alas takaistuimen.

Ajoasento on lähes erinomainen, koska suurempi ajoneuvon korkeutta ja taustapeilit että Scénic puhtaasti "perhe" Ne mahdollistavat täydellisen näkymän muun liikenteen. Vain asema ohjauspyörän myös horisontaalinen, hämärtää joitakin asioita, pitkille ihmisille täytyy kumartaa liikaa.

Asetusten korkeus penkki ja ohjauspyörän avulla on helppo löytää oikea asento jokaiselle kuljettajalle, joka matkustaa tuntikausia osoittamatta väsymystä, koska istuimet ovat erittäin mukavat ja turvallinen kehon täydellisyyttä.

Tiedot standardin laitteet täydentävät tietokone, takana että edessä (jotka toisinaan häiritsee vaihtajan) ja ohjauspaneeli pohjan kanssa kellojen valkoinen RX4.

Näin kuljettaja voi istua ratin taakse ja huolehtia vain mennä täyttämällä polttoainesäiliön, joka useammin kuin uskotkaan aluksi, vaikka tietää, että tämä on ajoneuvon jokapyöräveto punnitus lähes 1500 kiloa.

Joka tapauksessa, hauskaa ja mukavuutta, jonka tämä ajoneuvo että saamme pian unohtaa kulutusta ja omistaa itse nauttia auton vajaat 4 miljoonaa pesetaa, täysin täyttää tehtävänsä ja minivans ja maastosta "valo".

Adblock
detector