VW Golf GTI ja clubsport clubsport S: testaa tehokkain Golf GTI historia

VW Golf GTI ja clubsport clubsport S: testaa tehokkain Golf GTI historia

Kaksi urheilu thoroughbreds testattu: VW Golf GTI ja clubsport clubsport S. kokeillut piiri ja kerromme miten tehokkain Golf GTI tuotannon historiassa.

VW Golf GTI ja clubsport clubsport S, meidän testi kuvia

VW Golf GTI ja clubsport clubsport S, meidän testi kuvia

VW Golf GTI ja clubsport clubsport S, meidän testi kuvia

VW Golf GTI ja clubsport clubsport S, meidän testi kuvia

Nürburgring, 20 huhtikuu 2016, Paddock T13. Ääni pullon Uncorked seuraa suihku, joka kastelee sekä ihmisen ja koneen. Se käy odotettu hetki, kun lähes kolme vuotta työtä ja kehitystä: aika 07:49:20, Volkswagen kuljettaja Benny Leuchter, saavutti kierrosennätys ratissa VW Golf GTI ClubSport S. Siihen asti, ei autoa etuveto sarja oli suorittanut paluuta Nürburgring niin nopeasti.

VW Golf GTI clubsport S, alle 7:50

Seuraavat lähihistoriasta Saksan jättiläinen, näyttää siltä, ​​että ‘avoimuus’ on tullut uusi suosikki sana Volkswagenin työntekijöille. Tai ainakin niin kehitystiimi on Volkswagen Golf GTI parasta kaikkien aikojen. Ehkä siksi meidät kutsuttiin mallin testaamiseen heti. Rinnakkain nopeinta kierrosta Leuchterin, teemme kaksinkertainen superprueba selvittää mikä erottaa S clubsport 310 hv (Joka muuten on vain rajoitettu painos 400 yksikköä) ja GTI clubsport "normaali" of 290 hv.

VW Golf GTI ja Golf GTI clubsport clubsport SKatsomme maaliskuun 22, 2016 mennessä meidän ensimmäinen kohtaaminen GTI clubsport S. Se päivä koostui vain nähdä ja koskettaa, kun on vielä vähän pidemmälle, ‘super-Golf’ kamppailussa ennätys. Superb 07:50 katsoo kelloa. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, mutta joukkue Volkswagen on joitakin tyytymättömyyttä hänen kilpahevonen. ‘Da enemmän. 07:50 toteutettavissa alas’, varmistetaan sekä pilottia pään koordinoinnin mekaanisten laitteiden Volkswagen, Karsten Schebsdat. tällä kertaa vuosikymmen sitten oli mahdotonta kuvitella autoa näin … mutta nykyään tämä kompakti on nopeampi kuin ne olivat silloin he supercars tämäntyyppisessä todisteita.

VW Golf GTI clubsport S: Kiitos arvoinen!

Saapumisen maailmaan VW Golf GTI clubsport S muistuttaa hieman saapumisesta ensimmäisen GTI. Vuonna 1973 viisi henkilöä Volkswagen keksi, yksityisessä asunto Wolfsburg ympäröimänä voileipiä ja olutta, ensimmäinen urheilu Golf. Samoin ajatus S clubsport alkoi heinäkuussa 2013 lähes harrastus oli pieni ryhmä, jossa on paljon päättäväisyyttä, joka sai hankkeen pois kerrosta ylöspäin yhtiössä saavuttaa johtajille. Voisitko vakuuttunut hankkeen? Vastauksesi silmiesi edessä.

29 maaliskuu 2016: Volkswagen Hän on varannut Nordschleife yhden päivän, mutta sade esti saavutetaan halutut ennätys. Iltapäivällä sää muuttuu, aurinko nousee ja radan kuivataan. Mutta joukkueen ponnistelut ovat turhia jälleen: ‘Mikään pito radalla. Se on hyvin rasvainen. Voimme unohtaa tänään “, hän totesi Benny jälkeen ennätys 07:54. “Meidän nopein kierros on odotettava’.

mutta meidän superprueba Se ei perustu ajoituksia Nürburgring. Jälkeen ansaita luottamuksen syylliset jouduimme allekirjoittamaan salassapitosopimuksen selvitys, ja olimme valmiita samassa yksikössä, joka myöhemmin olisi ennätyksen meidän retkellä Nürburgring Baijerin kenttiin. Seuraavana päivänä, autotallissa kirjoitettaessa vain tarkkanäköinen mies huomannut puuttuminen kahden takaistuimet, yksi harvoista erot, jotka erottavat ClubSport S normaali ClubSport.

VW Golf GTI ja clubsport clubsport SVW Golf GTI S clubsport clubsport ja enemmän eroja

Ja jos juuri eroja kaksi sukulaiset GTI? Jopa logon ClubSport “ kupeet kuljettaa molemmissa malleissa identtisen elin. Aiempiin malleihin verrattuna GTI seitsemäs sukupolvi, ClubSport veljekset ovat muun muassa täysin uuden edessä ilman hajotin ja kutsutun aerodynaamiset elementit "Ilmaverholla".

takana ilmakanavat, jotka ohjaavat ilmaa puskurit ja optimoida aerodynamiikkaa. Lisäksi, Sport Club Golf GTI mallit Heillä on uusi puoli hameet, uuden taka hajotin ja kattospoileri jaettu kahteen.

Huhutaan, että tulevaisuudessa urheilullinen versiot Volkswagen mallit Se poistaa manuaalisen ja DSG lähetykset tullaan käyttämään vain. Dear ystäville Vaihdevivut: meistä on tulossa uhanalainen laji. Mallissa kyseessä, GTI clubsport S, manuaali 20 vähentää painoa kiloina.

VW Golf GTI ja clubsport clubsport SVolkswagen GTI Glof clubsport S painaa vain 1319 kiloa

4. huhtikuuta 2016. Olemme Backnangin alueella Schwabenin. Parin kahden VW Golf GTI clubsport (ja clubsport S) läpikäy rutiininomaisia: testi teho, pyörien suuntaus, rengaspaine … monta numeroa käsitellä. Kaikkein kiinnittää huomiomme näyttää laittaa ClubSport S asteikolla: vain 1319 kiloa 50 litran säiliö brimful. Vertailun vuoksi GTI Performance käsin muutos painaa 1406 kiloa.

1319 kilogrammoina, kun clubsport S on 62 kiloa kevyempi kuin ClubSport. Oikeastaan ​​paino ero on suurempi, koska tämä laite ClubSport S Se johtaa turvallisuussyistä, roll baari ja vyö neljä pistettä, jotka lisätään noin 27 ylimääräistä kiloa.

Verrattuna vastaavan version pakki ClubSport, ClubSport S menettää noin 30 kiloa. Avaimet ruokavalio: takaistuimilla on jätetty pois, akku on pienempi, eristäminen on poistettu, pohja säädettävän boot estyy, se on helpottanut suspensioon ja alikehyksen on alumiini, kuten kiekkojen etujarrut.

Sydän peto Golf GTI clubsport: 2.0 TSI 888 EA

Ero painon 62 kiloa on rajoitettu, joten kaksi yksikköä testausolosuhteisiimme. ja ylimääräisiä kiloja normaali ClubSport Ne ovat enemmän kuin perusteltua sen varusteet: selain, äänijärjestelmä kahdeksan kaiutinta, ilmastointi Climatronic auto … Tekijä ei ole todiste tästä.

VW Golf GTI ja clubsport clubsport S¿Ja joka karjuu konepellin alle on ClubSport? Kuten kaikissa Golf GTI mallien seitsemännen sukupolven Golf, moottori on kahden litran TSI kutsutaan EA888. Mutta autojen edessämme altistetaan tiukempia ehtoja. että ClubSport Normaalia turbo suorasuihkutus ja huippunopeus tehon 290 hv. moottori GTI ClubSport S, Samalla se on kätevästi optmizado saavuttaa 310 hv.

Vaikka Volkswagen Golf GTI ole koskaan menestyneet mitä osalta melulle, myrskyisät ClubSport S, erityisesti suurilla nopeuksilla, saapumista ennakoivan iso. Teknikot ovat onnistuneet jolloin tämä ääni uudella pakoputkistoon, joka vähentää stressiä ansiosta on suurempi halkaisija (65 mm eikä 55 mm). Vaikutus saavutetaan: saat GTI kanssa äänen vastaamaan sen laatua.

Jarrutuskyky mm pujottelu

Useimmat kriitikot sanovat, että se on saavuttanut ennätyksellisen ClubSport S pre-tuotannon että luetellut asiakirjat kuin testi ajoneuvo, eikä standardi. Mukaan Volkswagen, itse laite on käytetty puretaan vakiona auto. Meillä ei ole ehdoton, selkeää varmuutta, mutta mittaukset osoittavat, että meidän tekninen keskus moottori itsessään on vakio.

Molemmat TSI moottorit helposti ja voimakkaasti työnnetään nopeusrajan. Saavuttaa suurilla nopeuksilla ei enää näy vaarallista. Ennätys oli vuoteen nyt Honda Civic Type R, ajalla 7:50:60. Mutta viime aikoina se on paljastanut tiettyjä ristiriita ominaisuuksien Civic sarjan ja yksikkö rikkoi.

6. huhtikuuta 2016. Kenttätesteihin ilmailun Lahr, jossa perinteisesti suoritettu testi kiihdytys, jarrutus ja pujottelu. Näissä kokeissa herättää erityistä innostusta tulokset jarrutus sekä kompakti, Ne saadaan tasolle tunnetuimpia urheilua. jarrujärjestelmä GTI ClubSport S Se oli muutettu suhteessa ClubSport. Etuakselin ovat alumiini levyjä. Jarrupalat ClubSport S ovat myös erilaiset veljeltään. Nämä jarrut hyötyä sivusuunnassa dynamiikka: ansiosta alumiini levy pyörän paino vähenee kilo. Ja tässä se on esitetty, että ClubSport veljekset ovat asiantuntijoita ajo-ominaisuudet: 140 km / h pujottelussa ja 162 km / h testissä elk, ClubSport S on yhtä nopeasti kuin Porsche 991,1 Turbo S. Ja se on yhtä yllättävä kuin normaali ClubSport on vain hieman hitaampi.

Pito, pito, hurraa!

11. huhtikuuta 2016 Saamme lyhyt kurssi Hockenheim: vihdoin käsissämme kaksi GTI tekevät piiri superprueba. Puhdas jarrutus vähän myöhään käyrä, saannot tarkasti ja nopeasti nostaa kaasun raja. Testaamme ensin Golf GTI ClubSport. Lisävarusteena 19 tuuman pyörät ja renkaat Michelin Cup, GTI tarkasti seuraa ihanteellinen liikeradan jäljittää. Ei vain yllättynyt hyvästä työstä jakelussa G voimia, mutta myös lähettämällä pidon kuormitettuna. Kärkeen käyrä voi painaa kaasua ilman pelkoa ja etuakselin jousitus elektronisesti ohjattu vetokuormituksen laittaa siististi.

Asteittainen suunta voittaa pistettä sen tarkkaa palautetta eikä liian pehmeä tukea voima. Tuon ja kaikki olimme tyytyväisiä. Toisin kuin superprueba Seat Leon Cupra ja muut kompakti Volkswagen Group, clubsport myös loistaa jarrutus osiot Järjestelmän mukana ABS täydellisesti määritetty. Ja me emme voi jättää mainitsematta täydellinen alustan kokoonpano. Kaikki tämä yhdessä saavuttaneet kierrosaika aika 01:14:20. Tämä levy ei kestänyt kauan kuin parempaa aikaa. clubsport S, hänen puolestaan ​​toi hänet alas 01:13:10 kruunataan nopein etuveto Hockenheim.

Golf GTI ClubSport S, nopein etuveto Hockenheimin

20. huhtikuuta 2016. Päivä ennätys: Volkswagen Hän on palannut varata yksinoikeudella Nürburgring, mutta vain tunnin. Jousitus, ohjaus, jarrut … on tämä ClubSport S nykyään kaikki on tehty tarkasti, vakautta ja suurempaa vastusta. Itse asiassa, kehittäjät modifioidun alustan entisestään.

Kuten Hochenheim vuonna ClubSport S On hyvin selvää, että runko on pienempi kuin ClubSport kuivua. Mutta on eroa Hockenheim: siellä auto käytti kisassa tilassa, kun taas tässä tapauksessa kehittäjät ovat toteuttaneet kokoonpano vaimennus erityisesti suunniteltu Nürburgring, Se alkaa toimia yksinpelissä. GTI ClubSport imeytyy kuoppia ja kääntyessään ilman ongelmia, pystyi kulkemaan estettä vaikeuksitta.

VW Golf GTI ja clubsport clubsport STunnin saavuttaa saavutus on kaikki hyvin tiukka määräaika. Yhdessä Benny, pilotti, me ylittää rinnakkaispiiri kyytiin ClubSport S joilla on samanlainen yksikkö kokoonpano, joka tekee historiaa. tankkaus, muutos renkaat, mittatikku … vasta kun kunkin indikaattorin oli noin kaksi autoa eteni tehdä kolme nopeaa kierrosta peräjälkeen. Vaikka Benny vielä kiertävän radan, aikamme Golf GTI ClubSport S pysyy 7:56:90. On helppo laskea kahdeksan minuuttia Nürburgring ilman ollut paljon aikaa mukautua.

Pesäpaikka teknologian

Verrattuna Golf GTI perus ClubSport, ClubSport S Se on suurempi kallistus eteenpäin ja lisäämään ketteryyttä suunnittelemalla geometria akseleita. Saavuttaa suurempi pudotus ClubSport S on muuttanut välinen sitoutuminen pyörien ja laakerit. Tarkempaa ja stabiili vaste, suspensio kolmiotukivarsi laakeri on jäykempi edessä ja takana.

Etuakselin ClubSport Se on sama varustettujen Audi A3 alumiinin alustalla. kun taas ClubSport kestää yleensä tavanomainen alusta, S versio toimitetaan adaptiiviseen alustan DCC. Hänen ansiostaan ​​vaimennuksen asetuksia voidaan muuttaa. Kun taas lyhyen kurssin saimme Hochenheim Race tilassa oli käyttöä, kehittäjät Volkswagen otettiin käyttöön erityinen kokoonpano yksimuoto jolla vaimennus koskevat, Nürburgring. Tämä rakenne johtaa suspension tai liian kova eikä liian pehmeä joten ClubSport S liikkeellä yli kuoppia ja muita väärinkäytöksiä vastaan ​​ilman käytännössä huomaa niitä.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Tällainen on VW Golf GTI Mk1, Lego

– VW Golf GTI Päivä: suuri juhla 40 vuotta Golf GTI

Adblock
detector