Ensimmäinen testi: VW Caddy Trendiviivan 2015 mennessä 102 CV

Ensimmäinen testi: VW Caddy Trendiviivan 2015 mennessä 102 CV

Neljännen sukupolven VW Caddy on uusi malli ja säästää mekaaninen puhtaampia, sekä monipuolisiin aktiivisten turvajärjestelmien.

Ensimmäinen testi: VW Caddy Trendiviivan 102 hv

Ensimmäinen testi: VW Caddy Trendiviivan 102 hv

Ensimmäinen testi: VW Caddy Trendiviivan 102 hv

Ensimmäinen testi: VW Caddy Trendiviivan 102 hv

neljännen sukupolven VW Caddy, joka Se on valmistettu Puolan tehtaalla Poznan, ja se on myytävänä. Uusi malli, jossa ominaisuudet säilyvät, paitsi pieniä muutoksia etusäleikköön ja koko optiikan, joka voi nyt tehdä valaistus H4, H7 tai bixenón, yhdessä värimaailman kanssa puskurit, kehon ja peilit perustuu pintamateriaalit ja versiot.

uuden teerasia Se väittää muotoa elin, jolla on kaksi pituutta 4406 ja 4875 mm ja kokoonpanoissa tavaravaunuihin jopa 3,2 kuutiometriä, sekoitettu viisi paikkaa ja täysin valmis lasitettu jopa seitsemän paikkaa.

Näissä versioissa on luonnetta “Tuttu” VW Hyötyajoneuvot sisältää kolme erilaista loppuratkaisua nimiä Conceptline, Trendline ja Confortline, että sekä erityinen jako sisustus, erottuvat menemällä jalkineina metalliseos 15, 16 ja 17 tuumaa.

VW CaddyEri osioihin, joissa neljännen sukupolven Caddy näkee laajensi ominaisuuksia viittaa elementtien ja turvajärjestelmät, joka on runsaasti tarjontaa merkittävästi, joissakin tapauksissa sarjalaitteet ja toisia vapaaehtoisina. Voit pakolliseksi ABS, ESC, järjestelmä paineensäätimen rengas tai edessä turvatyyny, on nyt lisätty Turvatyynyverhot ja tarjoavat suojelua takamatkustajien.

Caddy kaikki ulos tehdas järjestelmän kanssa ohjaus väsymys kuljettajan ja pois Trendline versio kanssa Front Assist, jonka hienostunut tutkajärjestelmän havaitsee ja varoittaa by visuaalinen ja akustisia signaaleja, tai suorittaa lyhyt jarrutus, että etäisyydeltä ajoneuvosta, joka edeltää meille ei ole oikein, aktivoimalla jarrut automaattisesti törmäyksen välttämiseksi.

VW Caddy 2015Ehkäistä jarru-

Tämän prosessin aikana valmistelee jarrujärjestelmän selviytymään hätä-seis, että kaupunki on kytketty, kun ajoneuvon pyörä alle 30 km / h.

Tämä järjestelmä on täydentää automaattinen ohjaus of etäisyys, jota voidaan käyttää enintään nopeudella 160 km / h ja sopeutuu automaattisesti nopeus autosta riippuen, että meillä on edessä.

Ne ovat myös saatavissa Muut laitteet, kuten järjestelmään peruutuskameran, että pysäköinti automaattinen, sekä poikittainen ja pitkittäinen, optinen pysäköintijärjestelmä 360 asteen näkymä.

lauta Uuden Caddy on ollut korjailla, erityisesti sen keskiosassa, jossa korkeampi laitteiden versiot saavat uuden navigointijärjestelmä kanssa kosketusnäyttöjä 5 ja 6,5 ​​tuumaa, juokseva erilaisia ​​mahdollisia ohjelmia, kuten USB-liitännät ja Bluetooth mobiili- ja tietokoneissa.

VW Caddy 2015“Kappeli” edessä kuljettajan pitää aiemmat muodossa ja miten niitä tarjotaan data, kaksi pääaluetta suuri ja pieni näyttö kanssa yleiskuva tietokone.

Toinen merkittävä lisäyksiä löytyy uusi tarjous mekaaninen mukaan lukien neljä vaihtoehtoja dieselpolttoainetta, yksi bensiini Espanjassa kolmesta mahdollisesta, vaihtoehtona maakaasu.

Ensimmäisessä tapauksessa VW keskittyy kaikki valtuudet yksinoikeudella lohko 2.0, hylkäämällä edellisen 1,6 l, jolloin saadaan 75 ja 102 hv. Voimaantulon standardin Euro 6 mukana sisällyttäminen suodatusjärjestelmä ja kaasun käsittely SCR, mitä on talletus AdBlue 16 litraa.

Kaikki uudet moottorit sisältävät järjestelmän Start / Stop sarja, joiden avulla ne voivat vähentää kulutusta 1,2 litraa / 100 km. Perus mekaniikka tarjoaa virtaa 75 CV jossa vääntöä 225 Nm, muutokseen liittyvän viiden nopeus, sama joka antaa potkuri 102 hv, joka tarjoaa suurin vääntömomentti 250 Nm ja voidaan varustaa tekniikka BlueMotion.

VW Caddy 2015Tämä “ratkaisu” yhdistää erilaisia ​​toimenpiteitä, kuten vähentäminen 15 mm alustan korkeus, venymä välityssuhteet tai johto spesifejä moottori, Näin kulutus saavutetaan 4 l / 100 km.

Tämä moottori on istunut hyvin lisääntynyt siirtymä, etenkin pohjassa laskuri, jossa kolme ensimmäistä suhteet työntää haluavat 1500 kg punnitus tämä lyhyt versio.

kuluttavat vähemmän

Jos aiot tehdä ajo “Thrifty” asetamme enimmäismäärä 2000 rpm, jossa 25 MKG jonka tämä penkki tulee antelias kohdistuvan ponnistus, vaikka moottori venyy yli 3000 kierrosta, jos haluamme on tulostaa ääni “Racing”.

tämä versio BlueMotion 102 hv, joka on mekaaninen eniten asiakkaiden vaatimukset, on mukava lenkkeily Takana teillä, joilla voimme työskennellä sekä aiemmista suhteista riippuen kaltevuus profiilin esillä reittiä, joka pitäisi jyrkentäisi paljon tai olisi pitänyt antaa “kuolla” THE moottori alla 1300 kierrosta joten se ei voi toipua kohtuullisella vauhdilla.

vipu muutokset, ylläpitäminen asema hieman pienempi eteenpäin Kahden istuimet, Hän ei ansaitse moite, kuten osoitteen, jonka sähköinen apua ei syyllistynyt blandona ja pitää tunne, varmisti ohjaus ja vakauden alueilla nopeissa käännöksissä.

kampuksen moottorivaihtoehtoja Se sulkeutuu kahdella korkeamman suorituskyvyn vaihtoehtoa, yksi 122 hv joka on saatavilla vain versiot 4motion ja toinen 150 hv momenttiin 34 mkg peräisin 1750 rpm, molemmissa tapauksissa muutokset kuusi vaihdetta sarja- tai DSG ylihinnoiteltuja.

Kuten muunnelman a bensiini Se viittaa, jossa nimitys TSI, ole kysyntää maamme perustuu lohko 1,4 litraa voimalla 125 hv ja 20 MKG vääntömomentti, sama mikä versio toimii Ecofuel, myös sovitettu polttamaan maakaasua ja tekee teho 110 hv.

Lopuksi osiossa laitteet me mainita uudessa itseliimautuva renkaat, joka niillä on polymeerin mesh sijoitettu sisäpuolelle kulutuspinnan välttämiseksi tunkeutuminen vieraista esineistä vähemmän kuin 5 mm. Tapauksessa rengasrikon tämän viskoosin taikina täytetty välittömästi reikä, kun karkota vierasesine on aiheuttanut.

Tämä rengas on se etu, lisäksi turvallisuus joka tuo voiman luopua pyörä korvaaminen ja pelastaa niin paino ja kulutus.

Data sheet VW Caddy 102 hv

MOTOR

tyyppi

Turbodiesel inline nelisylinterinen

siirtymä

1968 cc

Halkaisija / iskun

81 x 95,5 mm

puristus

16.0: 1

maksimiteho

102 hevosvoimaa 4400 rpm

suurin vääntömomentti

25 mkg välillä 1500 ja 2500 rpm:

ruokinta

common rail

CASTING

suspensiot

johtaa

Riippumaton McPherson kanssa vakaaja

taka-

jäykkä akseli lehtijousilla

osoite

avustettua teline

kääntösäde

11,1 metriä

JARRUT

eteenpäin

jäähdytetyt levyt

polvihousut

levyt

VOIMANSIIRTO

veto

johtaa

vaihdelaatikko

Manuaalinen 5 + 1 nopeutta

kytkin

Kuiva yhdelle levylle

renkaat

205 / 55R16

polttoainesäiliö

60 litraa

Painot ja mitat

Pitkä / leveys / korkeus

4406/1794/1822 mm

taistelu

2681 mm

taara

1563 kg

MMA

2365 kg

hyötykuorma

802 kg

Adblock
detector