Ensimmäinen testi: Fiat 500 1.2

Ensimmäinen testi: Fiat 500 1.2

Vietin kuin sinä, vaikka katsoin, en tiennyt mitä oli muuttunut uuden Fiat 500, suunniteltu tulevina vuosina. Nyt olen vain näe heitä, jos näytän profiilin … ja jos se ei uusilla renkailla.

Valinnainen määritettävä TFT instrumentointi Fiat 500

Valinnainen määritettävä TFT instrumentointi Fiat 500

Valinnainen määritettävä TFT instrumentointi Fiat 500

Valinnainen määritettävä TFT instrumentointi Fiat 500

alkaen Syyskuulta saapuu Espanjassa uuden sukupolven Fiat 500, jossa vaadittiin uusi 500, seuraaja uudelleen keksijä käsite ‘pieni Fiat auton samaan hintaan. Kesällä he yrittävät selviytyä vahvin markkinoilla, Italiassa, Saksassa ja muissa Keski-Euroopan maissa. Se on kaksi vaihtoehtoa, standardin 500 ja 500 C, sisäänvedettävä kankaalle katto, joka jättää jopa taitettu takalasin. Vaikka saapuvat, pystyimme ratin taakse ja, mikä tärkeintä, mitä meillä oli vihreää valoa ymmärtää muutokset, jotka olet tehnyt.

Fiat 500Hän sanoi virallista tietoa oli 1800 uudet osat Uuden Fiat 500. Nyt he kertovat meille ovat 1900. Neljäkymmentä prosenttia auton. Hän ei voinut kuvitella, ennen kuin hän oli nähnyt kuvia, miten Fiat uskaltaisi muuttaa auton että mikä tahansa muutos voi tuhota saavutettu menestys. Näkemästä kuvia, vietin mitä varmasti sinulle on tapahtunut läpi pään: Mikä on uusi uusi Fiat 500?"

Katso silmissä Fiat 500

Jos katsot tarkemmin, näet Äärimmäistä varovaisuutta Keskeisissä ajovalot, ja kaiverrettu kolmion on ellipsin. Joten ajovalot vakiona, eikä valinnaista xenon. alla kasvaa kokoa projektorit sivuvalo, LED-tekniikka (päivänvalo on halogeeni), joka ylittää kehän majakka. Se ei ole yhteinen tekijä edessä, näkyvät kromi, alemman säleikön muotoilu emuloi metallikerrostuman Mercedes … Mutta tosiasia on, että vaikka kuinka näytät, näyttää samaa 500 ennen.

alkaen takana ovat lentäjät, jotka vetävät huomion. O precisamante, muuten sillä kuten sen suunnittelija, palkittu Roberto Giolitto, se on vain ensimmäinen askel subtraktiivisten suunnittelu että näemme enemmän ja enemmän zagas Fiat. Sen sijaan, että lisätään pilotti, kuten primitiivinen "Cinquino" 1957, se jätetään yksin toiminto. siksi keskeinen osa pilotti on samassa tasossa koria ja maalattu samalla värillä.

Se olisi voinut olla hieman isompi, kuten amerikkalainen variantti, jonka on täytettävä turvallisuusvaatimukset sokki Yhdysvaltoihin. Hän olisi voinut rakentaa automaattivuorottelu niin markkinat. Mutta ei, ei mitään sellaista ei ole tapahtunut. on Se säilyttää saman rakenteen, samassa kehyksessä Fiat 500 koskaan, sen pohja Fiat Panda, joten emme ole edes vielä saanut pyyntöä EuroNCAP ihmisiä tuomaan auton uutta oikeudenkäyntiä.

Tosiasia on, että uusi erä Fiat 500 on yhteenveto räätälöinnin (kolme pakettia personointia) 13 väriä Käytettävissä (kaksi uutta, viininpunainen ja koralli) kuusi "toinen iho" (Koriste vastoin ylemmän puoli elin), Kymmenen mahdolliset yhdistelmät sisusta ja verhoilu ja yli 100 komponentit kehittänyt Mopar, jakamalla tarkoituksena ryhmän, ennen kuin esitetään yksinomaan Chrysler-Jeep.

moottorivaihtoehtoja

Fiat 500Mekaaninen toistuva, päivittämistä asetuksia ilman merkittäviä muutoksia. sisään bensiini kääntyy 85 hevosta 0,9 TwinAir kaksi sylinteriä, kun taas tehokkain versio tästä moottorissa on 105hp. Tämä moottori on ainoa alue, jossa on kuusi vaihdetta. Siellä on automaattinen (itse asiassa, robotisoidun Dualogic uusi sukupolvi), saatavana variantti 85 ja myös 1,2 Palo nelisylinterinen 69 hevosta. Tämä voi olla ennen tehokkaampia sisarukset Start-Stop tai jopa variantti nestekaasulla / bensiini, jossa samat arvot tehon ja vääntömomentin.

Diesel myöhemmin, treffeille määrittämättä 1.3 16v Multijet II 95 HP, joka voi myös määrittää variantti kaiku, alhaisempi kulutus ja CO2-päästöt. Tämä saavutetaan aerodynaaminen toimenpiteet, erityisiä Renkaat Vanteet (In vanteen 14 tai 15 tuumaa) ja vaihtovirtageneraattorin "älykäs". Kun kyseessä on 1.2 ilmoittaa CO2-päästöt 99 g / km, kun taas 1.3 Multijet tyyppihyväksyttyjä päästöt 89 g / km.

puhdasta urbanite

Pystyimme tekemään perusversio, 1.2 69 hevosta, joka esittää tasaisuus ja hiljaisuus Keilailu, mutta tietenkään ei pyritä kunnostautua poistuttaessa liikennevalot. Toverini oli vaikea käynnistää kaikki tasaisuus odottaa, jos se tuli ulos parsimony. Kuitenkin kaikki hallintalaitteet on helppo käsitellä, kytkin tai osoite muutos. Se on pieni ulkopuolelta, mutta ei estä julkaisutietosi pitkille ihmisille. Niin, no muotoinen, koska silloin pyörä on jotain pois, ja voimat aseiden venytetty linja italialaisen. heillä on uusittu pääntuet, vähemmän kova kuin ennen, säilyttäen sen erottuva pyöreä muoto. myös takaistuimet ovat muokannut ja kaikkein varustettu versio on saatavilla taitettava selkänoja 50/50.

500 tarjotaan vuonna versiot, Pop & Lounge. Viimeksi mainittu on erottaa lasin katon ja 16 tuuman pyörät, mutta erityisesti Keski kosketusnäyttö 5 tuuman Live hyvin ulottuvilla. Yksikkö oli jälkimmäistä (saatavana kahdella laitteet paketteja, tyyli ja Cult) kanssa valinnainen instrumentointi 7 tuuman TFT, integroitu sijasta nopeusmittarin Pyöreä puheenjohtaja koska täynnä tietoa kuvan, niin koristeellinen ja konfiguroitavissa mukaan ajotilan on valittu (kaiku, normaali tai urheilu). Huomasimme, että zoom navigointi on valvottava näytöllä eikä kääntämällä nuppia kuin niitä käytetään eniten ja näytti hyvin huolimatta ammunta avoautoa. Näytön näkyvyys on hyvä, vaikka paljon valoa. Sen sijaan humps ylhäältä alas melko laskevan näkyvyyttä taaksepäin taustapeilistä.

Uconnect

Fiat 500Jälkeen estetiikka, Liitettävyys on toinen erityinen luku Uuden 500 on liitetty Uconnect yhteenliittymä. Väite, että Fiat tarjoaa meille on se, mukaan JDPowers on paras standardi ja on maailmanlaajuinen monikansallinen, he eivät halua laiminlyödä mitään järjestelmään. "Kaikilla ei ole Apple taskussa, on kymmenen prosenttia ostaja kuljettaa Windows puhelimen ja tulevaisuudessa voi laiminlyödä tai pakottaa ketään vaihtaa puhelimen hyödyntää auton", Sanoo vanhempi järjestelmät ihmisen ja koneen vuorovaikutus. Infotainment Fiat tukee kaikkia älypuhelin Apple tai Android Bluetooth, vaikka se voidaan integroida auton omiin navigointi Tom Tom live, live liikennetietoja ja vuorovaikutus muiden käyttäjien aikaa. Ilmainen tilausjärjestelmä sisällytetään useita vuosia. tukee musiikin suoratoisto puhelimesta riippumatta ääni- ja tekstiviestien lukija Puheentunnistus. Se voidaan sisällyttää DAB digitaalinen radio vaihtoehto. Mielenkiintoista on peräisin useasta Suosittu sovellus, joka replikoidaan puhelimen ja voit olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa suoraan näytölle Fiat 500, koska Deezer Premium musiikin (tilauksesta) tai Reuters Uutiset, Facebookissa tai Twitterissä itsestäänselvyytenä. Tulevaisuudessa he odottavat hakemusten määrä kasvaa -"enemmän kuin Mirror Linkki"Me comentan-, "mutta älä odota monia sovelluksia, mutta ne, jotka ovat hyödyllinen käytettäväksi ajon aikana", Points vastuussa. Joukossa on tietenkin, Fiat EcoDrive oma elävää, tavanomaiset analysoi tiedot reaaliaikaisesti ajotapoja ja MyCar, joka antaa tarvittaessa tietoja autosta, kuten hälytyksiä tai ajoneuvon tarkemman arvion tilassa käyttöä auton.

500×500 rahoitus

Kilpailuviraston talousosasto on keksinyt tavan tehdä houkuttelevampi uusi 500, jolla on kaava jossa toimittaa 500 käytetään tulona. jälkeen kaksi vuotta ilman maksuja, lopullinen maksu (financiable) suoritetaan, ajoneuvo palautetaan tai korvataan uudella. Jos omistaja ei halua toimittaa 500 merkintä, merkintä vaaditaan tulee olemaan puoli ostaja ketään. Tämä ja muut aggressiivisen rahoitus-, vakuutus- ja huolto täsmentyy, kun markkinointi alkaa syyskuussa.

Adblock
detector