Volkswagen Arteon: Testaus ja hinnat uusi sedan coupe

Volkswagen Arteon: Testaus ja hinnat uusi sedan coupe

VW Arteon on enemmän kuin vain korvaaminen CC: on uusi leikkaus sedan 5-ovi coupe missä ja sisältö esittää mallin palkkion luonnetta. Olemme jo kokeillut.

Arteon VW, viistoperä coupe 4-ovinen palkkio kylä

Arteon VW, viistoperä coupe 4-ovinen palkkio kylä

Arteon VW, viistoperä coupe 4-ovinen palkkio kylä

Arteon VW, viistoperä coupe 4-ovinen palkkio kylä

uuden VW Arteon on tullut tilalle VW CC, 4-ovinen coupe Passat edellinen variantti, mutta monin tavoin on oma malli, yhdellä silmäyksellä huomattavasti kunnianhimoisempi kuin se olisi voinut olla "yksinkertainen" variantti yksinomainen coupé. Paljon enemmän kuin ennen, Volkswagen haluaa kilpailla uuden Arteon A5 Sportback Audin ja BMW 4-sarjan Gran Coupe.

Ensimmäinen asia, joka muistuttaa VW Arteon on vaikuttava kuva, joten toimenpiteitä kuten suunnittelu. Uuden Arteon on noin pitkä 4,86 metriä pituus (10 enemmän kuin Passat cm), 1,87 m leveä ja 1,42 m korkea, tuoden esiin sen pitkä akseliväli 2,84 m. Mittaukset ja mittasuhteet antaa paljon kentällä sekä sen suunnitteluun. Edessä on hyvin henkilökohtainen, kuinka he ovat sulatettu ajovalot (täysi johtama väleillä koko alue) ja grilli. Tämä tyylillinen määritelmä tavuviiva tulevaisuus Touareg ja imagoa huippumalleja alueella Volkswagen.

Lisäksi Arteon Se on kaksi edessä, yksi klassinen viimeistely perustiedot ja tyylikkyys, ja urheilullisempi varten R Line, joka esittelee paragolpes ja kehykset Antinieblas aggressiivisempia. takana Arteon Hän on muuttanut takaluukun edellisen CC, valtava portti (Se voidaan automatisoida ja on funktio "handsfree"), Joka antaa pääsyn hyvin leveä runko of 563 litraa. R Line osoittaa myös pieni aerodynaaminen liite portin ja kromi tailpipes. kaikki ääriviivat Arteon pulaa rohkea ja sävyjä muotoilu parantaa sen tyylikkyys ja urheilullisuutta; myös luopuu kehykset sen 4 ikkunaa. Vanteet vaihtelevat 18 ja 20 tuumaa ja myös ne tuhlata suunnitteluun.

VW Arteon 2017

Arteon VW sedan 5-ovinen coupe

Ovi sisäänpäin löydämme tilava, laatu sisustus. kojelauta seuraa linjaa passat. Siinä korostetaan mahdollisuus ottaa suuri keskusnäytön of 9,2 tuuman kanssa gestural ohjaus, Jos Infotainment erinomainen (8 tuumaa tyvestä) on valittu. Voit myös VirtualBox Konfiguroitavissa tiedämme jo vuonna passat ja kolmas head-up näytön. Teknologia suunnittelu ja ehdottaa sisustus, joka sekoittaa tyylikkyys kanssa urheilullisuutta, kun on kyse R-Line lisää tätä näkökohtaa kanssa istuimet, pedalier ja ohjauspyörä erityiset, muun yksityiskohtia. Takarivissä korostaa valtavaa tila varten jalat. Yleinen käsitys on, että olemisen auton hyvin tilava ja mukava, mutta sen 4-ovi coupe muodossa (Korkeus matala lantion ja alempi katto). Takaistuin on käytännössä tarkoitetaan kahta paikkaa plus vieviä keskitunneliin varastaa paljon tilaa sisustus.

VW Arteon: mekaaninen sisuskalut Passat

Arteon Se on kehitetty MQB alusta joka tukee passat ja näin ollen ottaa sen mekaaninen perusta. Siinä esiintyy kuitenkin tiettyjä kehitys. DCC mukautuva vaimennus avaa uusia venttiilit, jotka ovat laajentaneet lait toimintaa. tilat mukavuus, normaali ja urheilu voit mukauttaa virittää välillä skaalalla + Comfort + urheiluun. myös Volkswagen Arteon 2017 Se on osoite etenevä nopein esitetään sen keskeinen pelin parantamiseksi käytös urheilu. On olemassa monia mahdollisia kokoonpanoja ja siksi on vaikea tehdä yleistyksiä dynamiikkaa Arteon, mutta yksiköt testataan kaikki mahdolliset extrat tarjosi meille ylimääräisen tasapaino mukavuuden ja suorituskyvyn. 4MOTION (Vakiona joitakin mekaanisia versioissa) on yksi todiste lisäarvoa Arteon ja erinomaiset dynaamiset ominaisuudet.

VW Arteon: moottorit kaikille

ensin Arteon tulevat maahamme Dieselmoottoreiden 2.0 TDI 150 ja 2,0 BiTDI 240 hv (kaksi peräkkäistä turboihin) ja 280 hv 2,0 TSI bensiini. muutos DSG of 7 nopeus ja 4MOTION Se on vakiona kaksi jälkimmäistä. Valikoima rikastuu myöhemmin uuden moottorin EVO 150 hv 1,5 TSI, 2,0 TSI ja 2.0 TDI 190 hv 190. Ja vaikka et vahvista syylliset, lisää keskipitkällä aikavälillä aikaan GTE hybridiversio. Mekaaninen tarjous on laaja, että otetaan huomioon kaikki nämä moottorit, vaihteistot (6Vel käsikirjat ja DSG) ja voimansiirto (edessä ja 4MOTION). Kansainvälisessä esityksen olemme keskittyneet 2.0 BiTDI 4Motion DSG 240 hv, joka muodostaa pysäyttimen alue dieseli sen erinomaisen työnnettävyyttä (6,5 s 0-100 km / h), Tarkennus ja tehokkuus (5,9 l / 100 km keskimäärin).

VW Arteon 2017

VW Arteon: huippulaitteiden

Laitteet tekee myös Arteon vanhempi auto välillä Volkswagen. Useiden järjestelmiä, jotka voivat sisältää kohokohtia taka Prescrash (Vakio), laitteen, joka reagoi turvatoimia matkustajien (tiukka vyöt up ikkunoita, jne) jos se havaitsee, että meillä on osuma takaapäin. Toinen turvajärjestelmä pystyy varoittamaan meidän uneliaisuus tai valtion tajuton ratissa ja jarruttaa varoittaa ja ei tulisi reagoida, järjestelmä kykenee ohjata auton oikealla kaistalla, pysäyttämiseksi täydellisesti ja aktivoi vilkut.

ennustavan vakionopeussäädin ottaen huomioon nopeusrajoitukset tien ja säädä vauhti näitä oikeudellisia rajoituksia. Myös ajovalot kautta navigointijärjestelmä eikä ohjauspyörän suuntaamaan palkkien kohti käyrät juuri ennen saapumistaan. avustaja of hillot Se voi aiheuttaa autonominen ylös 60 km / h autoa automaattisesti toimiva kaasupoljin, jarrut ja ohjaus. puuttuvia Arteon Eikä tasalla liitettävyys järjestelmät. Lavalta Auto-Net ja sovellus älypuhelimeen, Voimme ohjata monia muuttujia autosta ja käyttää monia muita turvaominaisuuksia ja palveluja. Tämä järjestelmä tarjoaa Volkswagen ilmainen ensimmäiset kolme vuotta.

VW Arteon: hinnat

Olet nyt myynnissä Uuden VW Arteon. Tänä Ensimmäisen käynnistyksen aikana, vakiovarusteena on rikastunut sarja valinnainen Brändiarvot välillä 2500 ja 5000 euroa, mukaan päättyy.

Arteon VW 2.0 TDI 150ps DSG: 41790 €

Arteon VW DSG 150 hv 2.0 TDI Elegance: 44460 €

Arteon VW 4Motion 280 hv 2,0 TSI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 4Motion 240 hv 2.0 TDI DSG Elegance: 51170 €

Arteon VW 2.0 TDI DSG 4 Motion 240 hv R-Line: 51760 €

Arteon VW 4Motion 280 hv 2,0 TSI DSG R-Line: 51770 €

Adblock
detector